- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.321
Kesinlikle onemseme 1 hafta ilk tedavim biteli yeni tecrube etmis biri olarak sabredin derim canim yazdim kisaca yasadigimi 14 gun emin olacaksinjz bunu doktorunuzda soyleyecektir dua edin tutunsun bebeklerCnm ndn? Bnm bgn 8.gün erken gebelik testi negatif çktı önemsemelimiyim?
Kızlar 3 gündür gonal f ve menopour iğne kullanıyorum bugün kontrole gittim 4 tane yumurta oluşmuş sizce nasıl doktor fena değil dedi bana az gibi geldi
Amin canim hepimize insallahTeşekkür ederim canım... Rabbim sana da sabır versin inşallah ve bir an evvel gönlündekini bedenine nasip etsin
Canım iyi tabi maşallah... Bu arada sayı değil kalite onemlı. .. benim 5 tanecik yumurta toplandı ama 5. Güne kadar 3 tanesi gidebildi 1 ı transfer edildi 2 si donduruldu... sen incir ye faydası olur... hayırlısı ile güzel sonuçlar al inşallahKızlar 3 gündür gonal f ve menopour iğne kullanıyorum bugün kontrole gittim 4 tane yumurta oluşmuş sizce nasıl doktor fena değil dedi bana az gibi geldi
ikiside mi peki?Böle kramp gbi agrıo bacagımada vuruo arada cnm
Evt cnmikiside mi peki?
Sağol canım belki artar daha 8 gün varArkadaşım 4 tanede az değil, sağlıklı olsun dolu dolu olsun yeter :)
Sağol canm inşallahCanım iyi tabi maşallah... Bu arada sayı değil kalite onemlı. .. benim 5 tanecik yumurta toplandı ama 5. Güne kadar 3 tanesi gidebildi 1 ı transfer edildi 2 si donduruldu... sen incir ye faydası olur... hayırlısı ile güzel sonuçlar al inşallah
Cnm sna çok hak veriorm çnkü bnm geçen tedavimde silik ikinci çizgi çıktı, ama sonuç günü negatif aldım büyük hüsranlıktıKesinlikle onemseme 1 hafta ilk tedavim biteli yeni tecrube etmis biri olarak sabredin derim canim yazdim kisaca yasadigimi 14 gun emin olacaksinjz bunu doktorunuzda soyleyecektir dua edin tutunsun bebekler
Sağol canım belki artar daha 8 gün var
Cnm sna çok hak veriorm çnkü bnm geçen tedavimde silik ikinci çizgi çıktı, ama sonuç günü negatif aldım büyük hüsranlıktı
Bende hep dayanamadim aldim o idrar testlerinden iki cizgiyi görünce bidaha bidaha yapiyordum kesin dedim ya net ama malesef ... ikinci denememde kesinlikle yapmayi düşünmüyorum hatta 12. Gun bile 14 garanti artik onu biliyorum hatta kalp atisini duyana kadar sanirim bizlere sabretmek dusuyorCnm sna çok hak veriorm çnkü bnm geçen tedavimde silik ikinci çizgi çıktı, ama sonuç günü negatif aldım büyük hüsranlıktı
Ben Ankara'dayım canımİzmirde tüp bebek yapan varmı suan aramızda ben 3ncu denememi nerde yapsam diye araştırıyorum
Hadi canım inşallah kanda da çıkar. Şimdiden sevindimArkadaşlar ben dayanamayıp o ucuz testlerden yaptım az önce. Bugün 7. Günüm ve hayalet çizgi dedikleri göründü az da olsa umutlandım
Canım size güzel haberler vermek istiyorum inşallah kanda da çıkarHadi canım inşallah kanda da çıkar. Şimdiden sevindim
Tamam cnm teşekkürlerArtar Allahın iziniyle, ceviz,incir,yumurta bol bol ye arkadasım
Cok sevindim canım maşallah guzel haberler arka arkaya geliyo darisi bize inşallah :) kaçıncı denenendi canim bir de kaçıncı gün embriyosuArkadaşlar ben dayanamayıp o ucuz testlerden yaptım az önce. Bugün 7. Günüm ve hayalet çizgi dedikleri göründü az da olsa umutlandım
canım rabbim nasip etsin inşaallah. Haberlerini bekliyorumCanım size güzel haberler vermek istiyorum inşallah kanda da çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?