- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.361
Evet canım... incir yumurta kalitesini arttırıyor diye biliyorum.yumurta toplama işleminde anesteziden önce dikkat ettiğin bi şey mi:)
Canım ben görüyorum ikinci cizgiyi:) kanda da güzel sonuçlar alırız inşallah :)Ya kızlar şimdi erken hamilelik testi yaptım. Ben yanlıs mı görüyorum testin çizgisi mi ? Ben elime alında görüyorum ama resim çekerken resimde gözükmüyo sanki
Ya kızlar şimdi erken hamilelik testi yaptım. Ben yanlıs mı görüyorum testin çizgisi mi ? Ben elime alında görüyorum ama resim çekerken resimde gözükmüyo sanki
Canım ben görüyorum ikinci cizgiyi:) kanda da güzel sonuçlar alırız inşallah :)
Eğer ikinci çizgide bir pembelik çıkmıyorsa negatif diyorlar canım.inşallah vardır çok emek verdik hepimiz.Allah yüzümüzü güldürsünYaaaaa inşAllah arkadaşım 6.gün negatif çıktı. Bunu şimdi yaptımda pek emin değilim yaaa gözüküyomu
Canım ben görüyorum cizgiyi :) umarım bu testler bize umut olur. Ben pazartesi kan verip öğreneceğim burdan da yazarımYaaaaa inşAllah arkadaşım 6.gün negatif çıktı. Bunu şimdi yaptımda pek emin değilim yaaa gözüküyomu
Eğer ikinci çizgide bir pembelik çıkmıyorsa negatif diyorlar canım.inşallah vardır çok emek verdik hepimiz.Allah yüzümüzü güldürsün
Canım ben görüyorum cizgiyi :) umarım bu testler bize umut olur. Ben pazartesi kan verip öğreneceğim burdan da yazarım
Çok çok silik olsa da gördüm ben.Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.
Pembemsiyse hayırlısı olsun canım benim.inşallah Allah güzel bir sonuç görmeyi nasip etsinHayırlısı arkadaşım, telefondan çekince gözükmüyor ama elimdeyken hafif pembemsi.. Ne diyeyim yanıltmıyordur inşAllah
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı kızına da abla olmayı nasip etsin inşallah benim kızım da 6 yaşında teyzesi her gece dua ediyor iki kardeşim olsun diye Allah senin kızınla beraber benim kızıma da nasip eder inşallah abla olmayıAtıyorum canım
Görünüyor canım hayırlı olsun.. benim bu sabah yaptığım testte bundan daha silikti valla.. kan testi 12,58 çıktıYa kızlar şimdi erken hamilelik testi yaptım. Ben yanlıs mı görüyorum testin çizgisi mi ? Ben elime alında görüyorum ama resim çekerken resimde gözükmüyo sanki
Amin canım benim kızımda istiyor. Tüylerim diken diken oldu yaa.... Rabbim dualarımızı kabul et inşallahHayırlı olsun canım Allah kucağına almayı kızına da abla olmayı nasip etsin inşallah benim kızım da 6 yaşında teyzesi her gece dua ediyor iki kardeşim olsun diye Allah senin kızınla beraber benim kızıma da nasip eder inşallah abla olmayı
Pembemsiyse hayırlısı olsun canım benim.inşallah Allah güzel bir sonuç görmeyi nasip etsin
Görünüyor canım hayırlı olsun.. benim bu sabah yaptığım testte bundan daha silikti valla.. kan testi 12,58 çıktı
Canım benim bugün transferden sonra 7. günüm kac gündür inatçı geçmeyen öksürükle savaşıyorum. Bugün dayanamadım. Ve doktora gittim. Ilaç yazdı ama önce tahlil yaptı. Ona göre kullanırsın dedi. Tahlilinde 7. Günümde 36.32 cıktı. Pozitif olduğu için ilaç vermedi. Şimdi iki günde bir artmasını bekliyorum. Ve maalesef kuru öksürükle uğraşıyorumçok saolun kızlar moral oldunuz sizde durumlar nasıl :)ben biraz tecrübesizim bu konuda
daha.once nerde yaptirdiniz. ben ege unv denemek.istiyormİzmirde tüp bebek yapan varmı suan aramızda ben 3ncu denememi nerde yapsam diye araştırıyorum
Malesef kent hastanesi ege üniversitesi cok yogun ben calısıyorım ama sıra aldım hazirana attılardaha.once nerde yaptirdiniz. ben ege unv denemek.istiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?