2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Cok sevindim canım maşallah guzel haberler arka arkaya geliyo darisi bize inşallah :) kaçıncı denenendi canim bir de kaçıncı gün embriyosu
Canım testteki çizgi iyice belirginleşti. 5. Gün embriyosu 1 adet transfer edildi. Transfer günü hariç bugün 7. Günüm. İlk denememdi canım. Benim 6 yaşında bir kızım var doğal yollardan olmuştu. Umarım kanda da güzel neticeler alır haber ederim size Rabbim bu güzel duyguyu hepimize nasip eder inşallah

Kızlar 3 gündür gonal f ve menopour iğne kullanıyorum bugün kontrole gittim 4 tane yumurta oluşmuş sizce nasıl doktor fena değil dedi bana az gibi geldi
Yasin kaç canim.ilk tedavinmi.biraz az olmuş benim de 6 göründü 3u buyudu.benim rezervin azmış sanirim.senin sorun neydi

Hadi inşallah kandada pozitifi alırsın canımcım duaların seninle Allah bağışlasın kizin da abla oluyo Allahın izniyle :)

Canım biraz da sayende yaptım :) akşam ve hassas bir test olmamasına rağmen belli oldu umarım kanda da iyi çıkar
Kuzum bana da dua et inşallah benim de pozitif olur. Hem aksam hem de hassas olmamasına rağmen cokmbelli.allahim umudumu ve umutları boşa çıkarmasın hayırlısıyla insalah

Kuzum bana da dua et inşallah benim de pozitif olur. Hem aksam hem de hassas olmamasına rağmen cokmbelli.allahim umudumu ve umutları boşa çıkarmasın hayırlısıyla insalah
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah tabi dualarımdasınız... yolumuz uzun Rabbim sağlıklı sonuçlara kavuştursun hepimizi inşallah

Hormonal dengesizlik yaşayan oldu mu iğneleri olurken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…