- 11 Temmuz 2013
- 271
- 479
- 103
- 37
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.341
Canım testteki çizgi iyice belirginleşti. 5. Gün embriyosu 1 adet transfer edildi. Transfer günü hariç bugün 7. Günüm. İlk denememdi canım. Benim 6 yaşında bir kızım var doğal yollardan olmuştu. Umarım kanda da güzel neticeler alır haber ederim size Rabbim bu güzel duyguyu hepimize nasip eder inşallahCok sevindim canım maşallah guzel haberler arka arkaya geliyo darisi bize inşallah :) kaçıncı denenendi canim bir de kaçıncı gün embriyosu
Canım seninle aynı günlerimiz... İnşallah herşey yolunda gidercanım rabbim nasip etsin inşaallah. Haberlerini bekliyorum
İyi düşün iyi olsun :) Allah hayırlısını nasip etsin inşallahkızlar bende bugün 2.iğnemi vurdum tüp bebekte ilk denemem ,sıkıntı eşim kaynaklı bakalım sonuç ne olacak:)
Canım ne güzel birlikte takip ederizCanım seninle aynı günlerimiz... İnşallah herşey yolunda gider
Yasin kaç canim.ilk tedavinmi.biraz az olmuş benim de 6 göründü 3u buyudu.benim rezervin azmış sanirim.senin sorun neydiKızlar 3 gündür gonal f ve menopour iğne kullanıyorum bugün kontrole gittim 4 tane yumurta oluşmuş sizce nasıl doktor fena değil dedi bana az gibi geldi
Canım tedavin hayırlı olsun. Rabbim yardımcın olsun. Sende inşallah tedavinden güzel sonuçlar alırsınkızlar bende bugün 2.iğnemi vurdum tüp bebekte ilk denemem ,sıkıntı eşim kaynaklı bakalım sonuç ne olacak:)
Foto at bakalım canımArkadaşlar ben dayanamayıp o ucuz testlerden yaptım az önce. Bugün 7. Günüm ve hayalet çizgi dedikleri göründü az da olsa umutlandım
Hadi inşallah kandada pozitifi alırsın canımcım duaların seninle Allah bağışlasın kizin da abla oluyo Allahın izniyle :)Canım testteki çizgi iyice belirginleşti. 5. Gün embriyosu 1 adet transfer edildi. Transfer günü hariç bugün 7. Günüm. İlk denememdi canım. Benim 6 yaşında bir kızım var doğal yollardan olmuştu. Umarım kanda da güzel neticeler alır haber ederim size Rabbim bu güzel duyguyu hepimize nasip eder inşallah
Canım tedavin hayırlı olsun. Rabbim yardımcın olsun. Sende inşallah tedavinden güzel sonuçlar alırsın
çok saolun kızlar moral oldunuz sizde durumlar nasıl :)ben biraz tecrübesizim bu konudaİyi düşün iyi olsun :) Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
Atıyorum canımFoto at bakalım canım
Atıyorum canım
Amin canım inşallahMaşAllah gayet belli bence, kanda da güzel şekilde artarak gör arkadaşım :)
Benim de ilk denemem canım... Bu süreçte yediklerime içtiğime dikkat ettim... kuru incir yedim her sabah... Senin merak ettiğin ne varsa sor cevap vermeye çalışayımçok saolun kızlar moral oldunuz sizde durumlar nasıl :)ben biraz tecrübesizim bu konuda
Oo maşallah cok belli canimAtıyorum canım
Canım biraz da sayende yaptım :) akşam ve hassas bir test olmamasına rağmen belli oldu umarım kanda da iyi çıkarOo maşallah cok belli canim
Kuzum bana da dua et inşallah benim de pozitif olur. Hem aksam hem de hassas olmamasına rağmen cokmbelli.allahim umudumu ve umutları boşa çıkarmasın hayırlısıyla insalahCanım biraz da sayende yaptım :) akşam ve hassas bir test olmamasına rağmen belli oldu umarım kanda da iyi çıkar
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahKuzum bana da dua et inşallah benim de pozitif olur. Hem aksam hem de hassas olmamasına rağmen cokmbelli.allahim umudumu ve umutları boşa çıkarmasın hayırlısıyla insalah
yumurta toplama işleminde anesteziden önce dikkat ettiğin bi şey mi:)Benim de ilk denemem canım... Bu süreçte yediklerime içtiğime dikkat ettim... kuru incir yedim her sabah... Senin merak ettiğin ne varsa sor cevap vermeye çalışayım
Hormonal dengesizlik yaşayan oldu mu iğneleri olurkenMerhaba canım hayırlı olsun öncelikle tedavin. Her bünye farklıdır. Kimisi hiç bişey hissetmezken kimisi yan etkilere maruz kalır bende ilk gün bulantı kusma oldu ikinci idrar yolu enfeksiyonu oluştu onun dışında herhangi bir sıkıntım olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?