2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Günaydın hanımlar bugün 10.günüm yani yani test günü ama ben biraz endişeliyim korkuyorum çünkü geceden beri yoğun olmaya başlayan pembe renk lekelenmem başladı miniğim içerde neler yapıyor bilmiyorum ilk denemem tutundumu yoksa tutunamadımı çok korkuyorum teste gitmeye

Git canım belki tutunmadir.bilemeyiz.testten sonra da hemen doktorunu ara sonucum bu ama leke geliyor ilaç öneriniz var mi dersin.belki bir iğne felan verir

Hadiiii güsel haberlerle gel cnmm...

Ay çok teşekkür ederim. İnşallah bende de yarar. Dua ediyorum geçsin diye ama nerdeyse bir hafta olacak hala geçmedi.

Selamunaleyküm arkadaşlar, dün aksam test yapıp atmıştım.. Resimde fazla gözükmüyordu fakat eşimle ikimiz elimizdeyken gayet net görmüştük.. Hatta aşırı heycanlanıp gidip bir kan verelim dedik.. Malesef koca bir negatif aldım geri geldim kanda.. İlk defa silikte olsa bir çizgi görmüştüm ama demekki yanlış anlam yüklemişim.. 9.gün negatif alınca daha 12.güne hiç bir ihtimal kalmıyor, kün fe yekün.. Rabbim vesile olacak doktora beni yönlendirsin inşAllah.. İstanbul’da arkadaşım gözüm kapalı git derim dediğiniz bir doktor varmıdır

Ya çok belliydi kuzum senin ikinci çizgi. Benim bugün 10. gün kimsenin göremediği bi çizgi var gibi sanki. Öyle deme12. gün yine bi test daha yapalım. Hemşireler 12 gün dedi ya. demek ki var bildikleri

Ya çok belliydi kuzum senin ikinci çizgi. Benim bugün 10. gün kimsenin göremediği bi çizgi var gibi sanki. Öyle deme12. gün yine bi test daha yapalım. Hemşireler 12 gün dedi ya. demek ki var bildikleri

Kuzum eldeyken daha çok belli oluyordu, çok heycanlamıştık.. Ah be kuzu 9.gün 2,19 olan değer daha yükselmez be. Yani ben ilk negatifimi aldım.. Doktorada yazdım. İlaçları keseyim diye. İnşAllah güzel haberler gör ve duy inşAllah arkadaşım. Cümle isteyen arkadaşlarıma banada nasip olsun annelik duygusu inşAllah

Canım herşeyin hayırlısını dileyelim... vardır Rabbimin bildiği... sakın moral bozma en hayırlı en güzel vakitte olur inşallah... sen hangi ilaçları kullanıyordun

Canım herşeyin hayırlısını dileyelim... vardır Rabbimin bildiği... sakın moral bozma en hayırlı en güzel vakitte olur inşallah... sen hangi ilaçları kullanıyordun

Herşeyin hayırlısı, Rabbim tüm isteyenlere içleri sıra banada nasip eylesin.. Benim dondurulmuş embriyo zaten 1 tane vardı. O birtanecekti Estrofem, protestan iğne,folbilol,coraspin, birde göbekten kan sulandırıcı adını unuttum..

Deme kuzum yaaa bende görmüştüm ikinci çizgiyi çok üzüldüm yahayırlısı olsun arkadaşım ne diyim Rabbim çok aratmadan nasip etsin inşallah inşallah tekrar tüp bebeğe gerek kalmadan sürpriz yapar miniğin üzül ağla ama kendini sakın ola çok yıpratma hayat devam ediyor yeni yeni umutlarla devam ediyor Rabbim tez zamanda hepimizin kucağını doldursun inşallah

Amin arkadaşım amin.. Rabbim isteyen herkese, içleri sıra banada nasip eylesin.. Önce çok ağladım ama sonra geçiyor, yada geçmiş gibi oluyoe bilmiyorum.. İlk defa bu zamana kadar öyle çizgi görünce çok umutlanmıştım. Nasip,kısmet.. Rabbim inşAllah evlat sevgisini bizede yazmıştır, inşAllah en yakın zamanda hayırlısı ile tadarız hepimiz

Cnmm çokkk üzüldümm, aynı senin testin gibi bundan önceki tedavimde erken gebelik testi silik çizgi çıkmıştı okdr umutlanmıştıkki aynı sizin gibi anlatamam snra günümde kan testinde negatif alınca perişan olmştk şuan seni çok ii anlıorm cnm rabbim tez Zamanda tedaviye bile gerek kalmadan nasip etsin cnm...

Aminnnn arkadaşım, aminnn. Cümle isteyen arkadaşlarımada, banada Rabbim nasip etsin.. O kadar zormuş ki.. Bu süreç maddi ve manevi olarak zaten zor ama su test olayları o kadar zor ki sonuc cıkana kadar insan heycandan yerinde duramıyor... Nasibimizde ne var ise o. Çok sağol arkadasım

KIZLAR BEN BU GUN TEST YAPDIM
TEST SONUCUM 2.92 11-CI GUN
COK KOTUYUM ONU KAYB ETDIM KENDIMI SUCLUYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…