- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.421
Cnmm çokk üzüldümm, rabbimm tez vakitte tedaviye bile gerek kalmadan nasip etsin..KIZLAR BEN BU GUN TEST YAPDIM
TEST SONUCUM 2.92 11-CI GUN
COK KOTUYUM ONU KAYB ETDIM KENDIMI SUCLUYORUM
Canım bu uzun bir yol... kendini hırpalama... Rabbim nasip ederse olacak onun için dua et sakın kendini suclamaKIZLAR BEN BU GUN TEST YAPDIM
KIZLAR BEN BU GUN TEST YAPDIM
Kendini neden suçluyorsun canımKIZLAR BEN BU GUN TEST YAPDIM
Çıkmaması gayet normal canım benim de 10 Ocak da 3. Gün embriyosu transfer edildi 9.gün testte çoookk silik varla yok arası bir çizgi gördüm aynı gün kan yaptırdım 12.58 çıktı yani kan da bile çok düşükken İdrarda çıkmaması gayet normal sana tavsiyem bu testler kafa karıştırıyor doktorun sana verdiği test tarihine kadar yapma bence ben yaptım ama pişman oldum şimdi acaba yükseldi mi düştü mü diye kendimi yiyorum vallaSelam kızlar benim de 11 ocakta 2. Gün embriyo transferim oldu. Bugün 9. Gün. 3. Gün embriyosu olsaydı 8. Gün olacaktı. Şimdi idrar testi yaptım. Hiç bir şey çıkmadı. Yani 2. Çizgi hiç çıkmadı. Sizce normal mi. Hafif hafif midemde farklılık hissediyordum birkaç gündür ilaçlardan da olabilir ama bugün daha sakin midem.
İnşallah canım bence katlanırKızlar 10.gun değerim 26.21 nasıl sizce iyimi katlanır mi
Teşekkürler rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsinÇıkmaması gayet normal canım benim de 10 Ocak da 3. Gün embriyosu transfer edildi 9.gün testte çoookk silik varla yok arası bir çizgi gördüm aynı gün kan yaptırdım 12.58 çıktı yani kan da bile çok düşükken İdrarda çıkmaması gayet normal sana tavsiyem bu testler kafa karıştırıyor doktorun sana verdiği test tarihine kadar yapma bence ben yaptım ama pişman oldum şimdi acaba yükseldi mi düştü mü diye kendimi yiyorum valla
Herseyin hayirlisi yinede bekle gerileme olursa cikmiyor ama insallah yükselir rabbimin kudreti duam seninleKIZLAR BEN BU GUN TEST YAPDIM
Adet gunlerinsede normal degilsede normal sonuçta biraz hirpalaniyoruz canimKızlar transferimin 9.günü şiddetli kasık agrım var sizde durumlar neler?
Gununuzu bekleyin diye defarca yazdim kizlar ama bosuna birkere daha yazayim 12.gun hcg 50.42 di bu gözümüz aydin olmadi 14.gun 12.2 ve dusen değer birdaha yükselmiyor kendinizi bos yere test yapip uzmeyin bir gecerliligi yok diyorum ama dayanamiyosunuz biliyorum gununuzu bekleyin sabirla..
Canim benim bu dusuncelerini bi an once at kafandan oyle dusunme yalniz degilsin burda birbirimizi en iyi anlayabileceğimiz ve anlatabilecegimiz bi sayfamiz var her daim yanindayim emin ol bu dusuncelere hepimiz kapiliyoruz ama allah görüyor biliyor sabir ve bolca dua edicezBende bizzat yaşamış olarak size katılıyorum
6.gün 4.4
7.gün 6.5
8.gün 9
9.gün 6.3
10.gün 7.7
12.gün 3.5
Kollarım delik deşik
İlk defa kanda 3ün üstü değer görmek bizi heycanlandırdı
Hatta idrar testinde de silik çıktı
Ama gel görki olmadı
Biliyorum çok meraktan ölüyoruz
Ama kendimizi tutup 12.gün yapmak en mantıklısı
Allah’ım herkesin muradını versin inş
Çok zor zamanlar geçiriyorum
Kendimi yanlız hissediyorum
Basit işe yaramaz hissediyorum
Kendine çok güvenen biri değildim Zaten hepten güvenim gitti
Ezik gibi hissediyorum
Ama ne yaparsak yapalım olmayacağı varsa olmuyor
İnş test gününü bekleyen herkes mutlu haberler alır
Canim benim bu dusuncelerini bi an once at kafandan oyle dusunme yalniz degilsin burda birbirimizi en iyi anlayabileceğimiz ve anlatabilecegimiz bi sayfamiz var her daim yanindayim emin ol bu dusuncelere hepimiz kapiliyoruz ama allah görüyor biliyor sabir ve bolca dua edicez
Canim benim bu dusuncelerini bi an once at kafandan oyle dusunme yalniz degilsin burda birbirimizi en iyi anlayabileceğimiz ve anlatabilecegimiz bi sayfamiz var her daim yanindayim emin ol bu dusuncelere hepimiz kapiliyoruz ama allah görüyor biliyor sabir ve bolca dua edicez
Sende iyiki varsin ayni seyleri yasiyoruz emin ol ama dik durucaz pes etmicezAllah razı olsun canım
Burası bi nebZe iyi geliyo bana
İyili varsınız
Rabbim hepsini unutturacak buna inanalimBi gün iyiyim bi gün kötü
Tam anlamıyla hıçkıra hıçkıra ağlayıp boşalamadım
2 hafta sonra hala olacam yeğenim olacak
Çok seviniyorum ama bi o kadar da üZülüyorum
Artık bende o duyguları yaşamak istiyorum
O heyecanları yaşayıp etrafımdakileri de mutlu etmek istiyorum
Kalabalık akraba ortamlarından nefret ediyorum artık
Kafamı dağıtamıyorum
Yaşama Sevincim kalmadı
Resmen kendime üZülüyorum
Rabbim hepsini unutturacak buna inanalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?