- 8 Ekim 2016
- 1.620
- 1.579
- 133
- 33
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.781
Hayırlı sonuçların olur inşallah canımKızlar benim iki embriyo bugün transfer edildi 4. Gün bakalım Sonuç ne olacak
Sonucum Negatif kızlar, bu 5. Denememdi, demekki kısmet diil, maddi manevi çok yıprandık, bekleme sürecinde ciddi sancılarım oldu, bu çok normal diildi, üstünede akıntım olunca anlamıştım aslında sizlerede sölemiştim... bnm yolculugum burda bitti kızlar saglıcakla kalın...
Bende kışla başkent deyim Bülent bey doktorum ilaç alicagin zaman yardımcı oluyorlar cnmBen baskentdeyim doktorum ebru hanim ilac fiyatlari ile ilgili hic konusmadik doktorla. Siz nerde yaptiriyorsunuz
Yaşınız kaç acabaKızlar bana doktorum 3 embriyo transfer edicek siZce riskli mi 3 embriyo transferi eşim de diyor ki riskli olur 2 olsun diyor sizce ne yapmalıyım birde ben çok zayıfım bu da sorun olur mu
Ayyy çok sevindim abla inşallah bu defa sağlıkla gelir senle kalır minnoşun Rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın allahım hepimizin yüzünü güldürsun tekrar başlayacak olmana çok sevindim ablammmBende subat ta baslicam nasipse tekrar
Aynen canim yazıklar olsun onlar cikan degerden zaten anliyorlar ama devam et diolar ben ilaçlarımı degerim 12ye düştükten sonra kendim biraktim dusun yani degerin cikmayacagini internetten ogrendimCanım merhaba bende doktordan yana şikayetçiyim doktor ne kadar kötüyse hemşirelerde bir o kadar ilgiliydi. Kadın transferden sonra hiç ilgilenmedi mesela transfer sonrası çok kötü bir şekilde hastalandım eşim doktoru aradığında geçiştirip telefonu kapatmış sonucumu ilk öğrendiğimde yazdım verdiği yanıt çok iyi oldu sadece bana ilaçlar hakkında ne bir bilgi verdi ne testi tekrarlamam hakkında kendim burda öğrendiklerimden sorular sordum öyle cevapladı lekelenmem coktu bana ıgneye devam dedi lekelenme hakkında hiç birşey demedi yoğunluğunu bile sormadı o derece ilgisizdi anladık ki işleri parayı alana kadarmış yazıklar olsun ne diyeyim bir daha mı asla böylelikle ilk tecrübemizide böyle yaşadık
Canım çok üzüldüm çok.. Allah büyük bizim yüzümüzü de güldürecektir zamanı gelince elbetSonucum Negatif kızlar, bu 5. Denememdi, demekki kısmet diil, maddi manevi çok yıprandık, bekleme sürecinde ciddi sancılarım oldu, bu çok normal diildi, üstünede akıntım olunca anlamıştım aslında sizlerede sölemiştim... bnm yolculugum burda bitti kızlar saglıcakla kalın...
Canım benim sana bakmak için girmiştim çok çok çok üzüldüm hayırlısı kuzum olduktan sonra kaybetmekten baştan hiç olmaması daha az yakar insanın canını ama inan ki çok üzüldüm birgun bizimde yüzümüz gülecek çok inanıyorum ben Rabbim çok aratmadan hatta tedaviye bile gerek kalmadan nasip etsin inşallah kuzucum hayırlısı canım benimSonucum Negatif kızlar, bu 5. Denememdi, demekki kısmet diil, maddi manevi çok yıprandık, bekleme sürecinde ciddi sancılarım oldu, bu çok normal diildi, üstünede akıntım olunca anlamıştım aslında sizlerede sölemiştim... bnm yolculugum burda bitti kızlar saglıcakla kalın...
33 canmYaşınız kaç acaba
Neden 3 embriyo koyacaklar çok ilginç 35 yaş altı kanunen tek embriyo koyulabiliyor33 canm
bende kışla baskentteyim canım doktorum esra hanımBende kışla başkent deyim Bülent bey doktorum ilaç alicagin zaman yardımcı oluyorlar cnm
Bugün hastaneden aradılar yine
Doktor aradı bu sefer
Negatif sonuç aldınız hepimiz çok üzüldük diye başladı
Sonra durum analizi yaptı
Tedavinin başından sonuna kadar ne yaşadıysam ki bu yaşadıklarımın hepsini hemşirelerle paylaşmıştım tek tek anlattı
Adetiniz böyle olmuş kan değeriniz şu gün şu kadar çıkmış sonra düşmüş
Aslında embriyo kalitesinin ve yaşımın bu tedavide %50 şans verdiğini ama başka sebeplerden de olmamış olabileceğini güZrl güzel anlattı
Açıkçası beklemiyordum doktorun aramasını
Dondurulmuşlarım vardı onların kalitesinden bahsetti
Tekrar kendimi hazır hissettiğinde hangi aşamalardan geçicrğimi söyledi
Baya uzun bi konuşma oldu
Bi ton para veriyoruz ama bu şekilde geri dönüşleri de hakkaten insanın ruhunu okşuyor
Hastane arayışı içinde olanlar belliki fikir olur diye yazmak istedim
Anatolia ankara
Helal olsun boyle doktorlara... bravoBugün hastaneden aradılar yine
Doktor aradı bu sefer
Negatif sonuç aldınız hepimiz çok üzüldük diye başladı
Sonra durum analizi yaptı
Tedavinin başından sonuna kadar ne yaşadıysam ki bu yaşadıklarımın hepsini hemşirelerle paylaşmıştım tek tek anlattı
Adetiniz böyle olmuş kan değeriniz şu gün şu kadar çıkmış sonra düşmüş
Aslında embriyo kalitesinin ve yaşımın bu tedavide %50 şans verdiğini ama başka sebeplerden de olmamış olabileceğini güZrl güzel anlattı
Açıkçası beklemiyordum doktorun aramasını
Dondurulmuşlarım vardı onların kalitesinden bahsetti
Tekrar kendimi hazır hissettiğinde hangi aşamalardan geçicrğimi söyledi
Baya uzun bi konuşma oldu
Bi ton para veriyoruz ama bu şekilde geri dönüşleri de hakkaten insanın ruhunu okşuyor
Hastane arayışı içinde olanlar belliki fikir olur diye yazmak istedim
Anatolia ankara
Bana ne aşamadasınız die sordu seninki yine iyiymis :))Özellikle doktorun araması çok naif bir düşünce bence.. İnsan bazen ilgide bekliyor, Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.. Şahsen benim doktorum aramadı, ben asistana bilgi verdim. Değerim negatif, herşey için teşekkürler dedim. Ne demek keske olumlu olsaydı dedi üzgün işareti koymuş ve isterseniz randevu ayarlayabilirim demiş. Dedim sağolun düşünmüyorum.. Doktorum arasaydı durum değerlendirmesi yapsaydı veya randevu ayarlıyım demek yerine sonucuz negatif üzüldük fakat gelin bir değerlendirme yapalım deselerdi o bile birşeydi...
Bana ne aşamadasınız die sordu seninki yine iyiymis :))
Bende hakkımı helal etmiyorum çıkan değerden anlıyorlarda insanların duygularıyla niye oynuyorlar olmayacaksa olmaz desinler ilaçları kullanmaya devam edin diyorlar aynen insan tacirleri bir daha özel mi tövbeAynen canim yazıklar olsun onlar cikan degerden zaten anliyorlar ama devam et diolar ben ilaçlarımı degerim 12ye düştükten sonra kendim biraktim dusun yani degerin cikmayacagini internetten ogrendim
Bende helal etmiyorum hakkimi zerre kurusumu diyarbakir diyarlife hastahanesi ve doktor olmus ama insan olamamis Hakan Coksuer e can veremesin die dua edermi bi insan ama ediyorum aynen dedigin gibi olmayacaksa olmayacak desin izah etsin maddi manevi neler yasiyoruz biz kurbanlık koyun degiliz evlat ozlemiyle yanip tutusuyoruz benim degerimin 12 ye dustugu gun bal gibi biliyordu negatif sonuc bana haftaya gel bakalim dio adam ben arastirmasam bakmasam o haftayi allahim nolur tutunsunlar die dua etmekle umut etmekle ve ilaclara devam etmekle geciricem amaclari para ise biz o parayi zaten gözden çıkarıyoruz olur olmaz allahin takdiri ama insanliktan biraz olsun nasiplenmemisler allah soracaktir hesabini birgunBende hakkımı helal etmiyorum çıkan değerden anlıyorlarda insanların duygularıyla niye oynuyorlar olmayacaksa olmaz desinler ilaçları kullanmaya devam edin diyorlar aynen insan tacirleri bir daha özel mi tövbe
hayırlsı olsun canım.üzüldüm. ama var bundada hayır. akıntın naıl. leke mı gelmıstı?Sonucum Negatif kızlar, bu 5. Denememdi, demekki kısmet diil, maddi manevi çok yıprandık, bekleme sürecinde ciddi sancılarım oldu, bu çok normal diildi, üstünede akıntım olunca anlamıştım aslında sizlerede sölemiştim... bnm yolculugum burda bitti kızlar saglıcakla kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?