2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Çok üzüldüm, Rabbim yardımcınız olsun, psikolojik olarak atlatmaya bi süre hayatınızı yaşamaya çalışın, düşünmemeye desemde düşünmeden edemiyor insan biliyorum. Ama Rabbim sabrını vericektir. İnşaallah en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırsın. Kelimeler kifayetsiz kalıyor biliyorum. Dicek birşey bulamıyorum daha fazla. Dualarımdasın.

Bende subat ta baslicam nasipse tekrar
Ayyy çok sevindim abla inşallah bu defa sağlıkla gelir senle kalır minnoşun Rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın allahım hepimizin yüzünü güldürsun tekrar başlayacak olmana çok sevindim ablammm

Aynen canim yazıklar olsun onlar cikan degerden zaten anliyorlar ama devam et diolar ben ilaçlarımı degerim 12ye düştükten sonra kendim biraktim dusun yani degerin cikmayacagini internetten ogrendim

Canım çok üzüldüm çok.. Allah büyük bizim yüzümüzü de güldürecektir zamanı gelince elbet

Canım benim sana bakmak için girmiştim çok çok çok üzüldüm hayırlısı kuzum olduktan sonra kaybetmekten baştan hiç olmaması daha az yakar insanın canını ama inan ki çok üzüldüm birgun bizimde yüzümüz gülecek çok inanıyorum ben Rabbim çok aratmadan hatta tedaviye bile gerek kalmadan nasip etsin inşallah kuzucum hayırlısı canım benim

kızlar bugün kontrolüm vardı yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşmamış cuma tekrar görecek doktor duruma göre pazar ya da pazartesi yumurta toplama operasyonu olacak:)

Bugün hastaneden aradılar yine
Doktor aradı bu sefer
Negatif sonuç aldınız hepimiz çok üzüldük diye başladı
Sonra durum analizi yaptı
Tedavinin başından sonuna kadar ne yaşadıysam ki bu yaşadıklarımın hepsini hemşirelerle paylaşmıştım tek tek anlattı
Adetiniz böyle olmuş kan değeriniz şu gün şu kadar çıkmış sonra düşmüş
Aslında embriyo kalitesinin ve yaşımın bu tedavide %50 şans verdiğini ama başka sebeplerden de olmamış olabileceğini güZrl güzel anlattı
Açıkçası beklemiyordum doktorun aramasını
Dondurulmuşlarım vardı onların kalitesinden bahsetti
Tekrar kendimi hazır hissettiğinde hangi aşamalardan geçicrğimi söyledi
Baya uzun bi konuşma oldu
Bi ton para veriyoruz ama bu şekilde geri dönüşleri de hakkaten insanın ruhunu okşuyor
Hastane arayışı içinde olanlar belliki fikir olur diye yazmak istedim
Anatolia ankara

Özellikle doktorun araması çok naif bir düşünce bence.. İnsan bazen ilgide bekliyor, Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.. Şahsen benim doktorum aramadı, ben asistana bilgi verdim. Değerim negatif, herşey için teşekkürler dedim. Ne demek keske olumlu olsaydı dedi üzgün işareti koymuş ve isterseniz randevu ayarlayabilirim demiş. Dedim sağolun düşünmüyorum.. Doktorum arasaydı durum değerlendirmesi yapsaydı veya randevu ayarlıyım demek yerine sonucuz negatif üzüldük fakat gelin bir değerlendirme yapalım deselerdi o bile birşeydi...

Helal olsun boyle doktorlara... bravo

Bana ne aşamadasınız die sordu seninki yine iyiymis :))

Aynen canim yazıklar olsun onlar cikan degerden zaten anliyorlar ama devam et diolar ben ilaçlarımı degerim 12ye düştükten sonra kendim biraktim dusun yani degerin cikmayacagini internetten ogrendim
Bende hakkımı helal etmiyorum çıkan değerden anlıyorlarda insanların duygularıyla niye oynuyorlar olmayacaksa olmaz desinler ilaçları kullanmaya devam edin diyorlar aynen insan tacirleri bir daha özel mi tövbe

Bende hakkımı helal etmiyorum çıkan değerden anlıyorlarda insanların duygularıyla niye oynuyorlar olmayacaksa olmaz desinler ilaçları kullanmaya devam edin diyorlar aynen insan tacirleri bir daha özel mi tövbe
Bende helal etmiyorum hakkimi zerre kurusumu diyarbakir diyarlife hastahanesi ve doktor olmus ama insan olamamis Hakan Coksuer e can veremesin die dua edermi bi insan ama ediyorum aynen dedigin gibi olmayacaksa olmayacak desin izah etsin maddi manevi neler yasiyoruz biz kurbanlık koyun degiliz evlat ozlemiyle yanip tutusuyoruz benim degerimin 12 ye dustugu gun bal gibi biliyordu negatif sonuc bana haftaya gel bakalim dio adam ben arastirmasam bakmasam o haftayi allahim nolur tutunsunlar die dua etmekle umut etmekle ve ilaclara devam etmekle geciricem amaclari para ise biz o parayi zaten gözden çıkarıyoruz olur olmaz allahin takdiri ama insanliktan biraz olsun nasiplenmemisler allah soracaktir hesabini birgun

hayırlsı olsun canım.üzüldüm. ama var bundada hayır. akıntın naıl. leke mı gelmıstı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…