2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Merhaba bende adanada yaptiriyorum 21. Gunde lucrine basliycam lucrin elimde var fakat gonalf ve digerlerini yazildiginda almam icin ilaclarinizi uygun aldiginiz yer varsa yardimci olabilirmisiniz.
Hangi hastanede yaptiriyorsun cnm yardımcı olmaya çalışırım tabi doktorunuz ilaç konusunda yardımcı olmuyor mu benimki olmak istedi fakat ihtiyacım yoktu

Canım sağlık olsun. kısmet değilmiş. Bence rabbim bizi en güzeline en hayirlisina hazırlıyor. Ben buna inanıyorum. Üzülme diyemem. Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah

Hayırlısı olsun inşallah sorununuz neydi acaba

BENCE PES ETMEK YOK NEDIR BENIM YOLCULUGUM BITT CANIM BENCE HER TEDAVIYE BASLARKEN YENI BIR UMUT ILE BAŞLA YIKILMA MADDİYAT İLE ALAKALI KENDI TOPLAYINCA INSALLAH TEKRARDAN BASLA

merhabalar...
bende ilk kez katılıyorum,28 ocak pazartesi randevum var zeynep kamilden tüp bebek tedavisi için iki yıldır olmuyor üç yıllık evliyim ilk bir yıl düşünmedik fakat bunun için ilaçta kullanmadım duasını esirgemeyen tüm okuyuculara teşekkürlerimi sunuyorum...

Canim benim hakkimizda hayirlisi dusun daha once 2 Normal gebeligim var tup bebek denedim olmuyor rabbim insallah zamanini bekliyordur yanindayim herzaman dualarimdasin

Kızlar bana doktorum 3 embriyo transfer edicek siZce riskli mi 3 embriyo transferi eşim de diyor ki riskli olur 2 olsun diyor sizce ne yapmalıyım birde ben çok zayıfım bu da sorun olur mu

Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur canım bize sabretmek düşüyor hakkımızda hayırlısı inşallah

Dua edelim birbirimize.. Benimde gittiğim hastanede illaki kaydım vardır herhalde ama birinin vasıtası ile gittim. Parayı falan asistana veriyorduk.. Sadece transfee paramı bankoya yatırdım :) Aman bundan sonra güzel şeyler görelim inşAllah

Kızlar bana doktorum 3 embriyo transfer edicek siZce riskli mi 3 embriyo transferi eşim de diyor ki riskli olur 2 olsun diyor sizce ne yapmalıyım birde ben çok zayıfım bu da sorun olur mu
Doktor en dogrusunu bilir illaki canim ama iki transfer olup birini dondurabilirsin en azindan benimde 2 tane transfer etmis doktorum transferden sonra haberim oldu saka gibi dimi su an ki kadar bilgim olsaydi birini transfer ettirir digerini dondururdum ama bana soran olmadi

Sağlık olsun be arkadaşım. Sağlığımız, huzurumuz yerinde olsun nasibimizde var ise olur, dün bende kesin negatifi alınca çok ağladım.. Eşim dedi ki 5,6,7,11 bir sürü deneme yapıp sonunda pozitifi gören insanlar var pes etmek yok.. Biz elimizden geleni yapalım gerisi takdir-i ilahi

Arkadaşım merhaba, hayırlı olsun tedavin inşAllah.. Sana birşey sorabilirmiyim orada rapor çıkararak mı yapacaksın ? Hiç başladın mı işlemlere. Bende nasip ise orada rapor çıkarmayı düşünüyorum da o yüzden bilgi almak istedim

Canım merhaba bende doktordan yana şikayetçiyim doktor ne kadar kötüyse hemşirelerde bir o kadar ilgiliydi. Kadın transferden sonra hiç ilgilenmedi mesela transfer sonrası çok kötü bir şekilde hastalandım eşim doktoru aradığında geçiştirip telefonu kapatmış sonucumu ilk öğrendiğimde yazdım verdiği yanıt çok iyi oldu sadece bana ilaçlar hakkında ne bir bilgi verdi ne testi tekrarlamam hakkında kendim burda öğrendiklerimden sorular sordum öyle cevapladı lekelenmem coktu bana ıgneye devam dedi lekelenme hakkında hiç birşey demedi yoğunluğunu bile sormadı o derece ilgisizdi anladık ki işleri parayı alana kadarmış yazıklar olsun ne diyeyim bir daha mı asla böylelikle ilk tecrübemizide böyle yaşadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…