- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.761
Merhaba bende adanada yaptiriyorum 21. Gunde lucrine basliycam lucrin elimde var fakat gonalf ve digerlerini yazildiginda almam icin ilaclarinizi uygun aldiginiz yer varsa yardimci olabilirmisiniz.Ben adanada yaptırıyorum canım sen de burdaysan yonlendirebilirim
Hangi hastanede yaptiriyorsun cnm yardımcı olmaya çalışırım tabi doktorunuz ilaç konusunda yardımcı olmuyor mu benimki olmak istedi fakat ihtiyacım yoktuMerhaba bende adanada yaptiriyorum 21. Gunde lucrine basliycam lucrin elimde var fakat gonalf ve digerlerini yazildiginda almam icin ilaclarinizi uygun aldiginiz yer varsa yardimci olabilirmisiniz.
Canım sağlık olsun. kısmet değilmiş. Bence rabbim bizi en güzeline en hayirlisina hazırlıyor. Ben buna inanıyorum. Üzülme diyemem. Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallahSonucum Negatif kızlar, bu 5. Denememdi, demekki kısmet diil, maddi manevi çok yıprandık, bekleme sürecinde ciddi sancılarım oldu, bu çok normal diildi, üstünede akıntım olunca anlamıştım aslında sizlerede sölemiştim... bnm yolculugum burda bitti kızlar saglıcakla kalın...
Hayırlısı olsun inşallah sorununuz neydi acabaSonucum Negatif kızlar, bu 5. Denememdi, demekki kısmet diil, maddi manevi çok yıprandık, bekleme sürecinde ciddi sancılarım oldu, bu çok normal diildi, üstünede akıntım olunca anlamıştım aslında sizlerede sölemiştim... bnm yolculugum burda bitti kızlar saglıcakla kalın...
Sonucum Negatif kızlar, bu 5. Denememdi, demekki kısmet diil, maddi manevi çok yıprandık, bekleme sürecinde ciddi sancılarım oldu, bu çok normal diildi, üstünede akıntım olunca anlamıştım aslında sizlerede sölemiştim... bnm yolculugum burda bitti kızlar saglıcakla kalın...
Ben baskentdeyim doktorum ebru hanim ilac fiyatlari ile ilgili hic konusmadik doktorla. Siz nerde yaptiriyorsunuzHangi hastanede yaptiriyorsun cnm yardımcı olmaya çalışırım tabi doktorunuz ilaç konusunda yardımcı olmuyor mu benimki olmak istedi fakat ihtiyacım yoktu
Hayırlı zamn değilmiş, üzme tatlı canını, Rabbim hayırlı zamanda sanada büyük sabır vererek nasip etsin inşaallah. Önünde sonunda olacak ta işte sabırsız olmasak süreçte doğru zaman en kısa zamanda bulsun seni inşaallah.Benim vardı negatif
Canim benim hakkimizda hayirlisi dusun daha once 2 Normal gebeligim var tup bebek denedim olmuyor rabbim insallah zamanini bekliyordur yanindayim herzaman dualarimdasinSonucum Negatif kızlar, bu 5. Denememdi, demekki kısmet diil, maddi manevi çok yıprandık, bekleme sürecinde ciddi sancılarım oldu, bu çok normal diildi, üstünede akıntım olunca anlamıştım aslında sizlerede sölemiştim... bnm yolculugum burda bitti kızlar saglıcakla kalın...
Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur canım bize sabretmek düşüyor hakkımızda hayırlısı inşallahSonucum Negatif kızlar, bu 5. Denememdi, demekki kısmet diil, maddi manevi çok yıprandık, bekleme sürecinde ciddi sancılarım oldu, bu çok normal diildi, üstünede akıntım olunca anlamıştım aslında sizlerede sölemiştim... bnm yolculugum burda bitti kızlar saglıcakla kalın...
Beni asistani ario dioki sizin durum neydi ne asamadaydik ... sakamisiniz dedim kayit bile yok bilgin yok bilgileri yok oyle rezil bi klinik diyarbakirda olupta Hakan Coksuer e gidecekler sakin ha sakın kapisindan gecmeyin.... saol canim rabbim yuzumuzu guldurecek buna inanalim
insallah cnimDua edelim birbirimize.. Benimde gittiğim hastanede illaki kaydım vardır herhalde ama birinin vasıtası ile gittim. Parayı falan asistana veriyorduk.. Sadece transfee paramı bankoya yatırdım :) Aman bundan sonra güzel şeyler görelim inşAllah
Doktor en dogrusunu bilir illaki canim ama iki transfer olup birini dondurabilirsin en azindan benimde 2 tane transfer etmis doktorum transferden sonra haberim oldu saka gibi dimi su an ki kadar bilgim olsaydi birini transfer ettirir digerini dondururdum ama bana soran olmadiKızlar bana doktorum 3 embriyo transfer edicek siZce riskli mi 3 embriyo transferi eşim de diyor ki riskli olur 2 olsun diyor sizce ne yapmalıyım birde ben çok zayıfım bu da sorun olur mu
Sonucum Negatif kızlar, bu 5. Denememdi, demekki kısmet diil, maddi manevi çok yıprandık, bekleme sürecinde ciddi sancılarım oldu, bu çok normal diildi, üstünede akıntım olunca anlamıştım aslında sizlerede sölemiştim... bnm yolculugum burda bitti kızlar saglıcakla kalın...
merhabalar...
bende ilk kez katılıyorum,28 ocak pazartesi randevum var zeynep kamilden tüp bebek tedavisi için iki yıldır olmuyor üç yıllık evliyim ilk bir yıl düşünmedik fakat bunun için ilaçta kullanmadım duasını esirgemeyen tüm okuyuculara teşekkürlerimi sunuyorum...
Canım merhaba bende doktordan yana şikayetçiyim doktor ne kadar kötüyse hemşirelerde bir o kadar ilgiliydi. Kadın transferden sonra hiç ilgilenmedi mesela transfer sonrası çok kötü bir şekilde hastalandım eşim doktoru aradığında geçiştirip telefonu kapatmış sonucumu ilk öğrendiğimde yazdım verdiği yanıt çok iyi oldu sadece bana ilaçlar hakkında ne bir bilgi verdi ne testi tekrarlamam hakkında kendim burda öğrendiklerimden sorular sordum öyle cevapladı lekelenmem coktu bana ıgneye devam dedi lekelenme hakkında hiç birşey demedi yoğunluğunu bile sormadı o derece ilgisizdi anladık ki işleri parayı alana kadarmış yazıklar olsun ne diyeyim bir daha mı asla böylelikle ilk tecrübemizide böyle yaşadıkHangi sehirdesin bilmiyorum ama ben diyarbakirdayim burda cok cok cok unlu bi doktora gittik ama herseyi yalan dolan umut tacirligiymis malesef Hakan Çoksuer efendi her kurusumu haram ediyorum her aklima geldiğinde ... bizde ikinci icin bahceciye gorusmeye gittik ve anladikki ilk gittigimiz doktor gercekten sahtekar banane olursa olur olmazsa çokta umrumda die seriye baglamis bir tuccar docent demeye doktor demeye bin sahit gereken bu insanliktan nasibini almamis kisi anladikki tedavi bile etmemis hatta transfer yapip yapamadığından bile suphe ediyorum ... bahceci diyorum bende kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?