2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Bende okudum. En baştan kalbim orayı seçti neden bilmiyorum illa orası olacak dedim. Sonra sosyal medyada başarı hikayelerini gördüm. Kısmet işte.

Bende okudum. En baştan kalbim orayı seçti neden bilmiyorum illa orası olacak dedim. Sonra sosyal medyada başarı hikayelerini gördüm. Kısmet işte.

Sağol arkadaşım, hepimiz için hayırlısı olsun.. Güzel sonuçlar görelim, sağlıkla sıhhatle inşAllah.. Benim dondurulmuşumda yok, sil baştan

Hemen hemen 10.000-11000 arası o zaman. Sağol arkadaşım cevabın için biraz toparlanıp inşAllah başlayacağım bende

canım raporlu gideceksen eğer ben bahçeci umut merkezini öneririm canım benim doktorum dünyalar tatlısı ebru hanım çok memnunum ben tavsiye üzerine gittim zaten

benim ikinci denemem ilkinde son güne kadar kasık ağrım vardı kimyasal gebelik yaşadım ama ilki taze transferdi bu dondurulmuş embriyo belkide vücudum ilki kadar yorulmadığı için ağrılar kesilmiştir diyorum .senin tazemi dondurulmuş mu?

canım raporlu gideceksen eğer ben bahçeci umut merkezini öneririm canım benim doktorum dünyalar tatlısı ebru hanım çok memnunum ben tavsiye üzerine gittim zaten

Ebru hanım ve cem beyi çok duydum. İkisinden başka varmı zaten başka bilmiyorum.. Sağol arkadaşım raporumu çıkarayımda hayırlısıyla

canım sabri bey var birde o geleli de 1 yıl oldu neredeyse galiba ama bende en çok cem bey ve ebru hanımı tanıyorum umut kliniğinden hastalarda hep güzel şeyler yazmış olnlar için

canım sabri bey var birde o geleli de 1 yıl oldu neredeyse galiba ama bende en çok cem bey ve ebru hanımı tanıyorum umut kliniğinden hastalarda hep güzel şeyler yazmış olnlar için

Hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah arkadasım, çok sağol cevabın için..

Sağol arkadaşım, hepimiz için hayırlısı olsun.. Güzel sonuçlar görelim, sağlıkla sıhhatle inşAllah.. Benim dondurulmuşumda yok, sil baştan
Olsun arkadaşım rabbim alnımıza hayırlısıni yazsin. Olsun da en baştan başlarız. Dondurulmuş olur bu fark etmez. Tek dileğimiz anne olmak.

Peki arkadaşlar önerebileceğiniz merkez var mı ? Ben ilk denememi olan yere gitmek istemiyorum.. Nasipse rapor çıkarıp başka yere gitmek istiyorum.. Bahçeciyide çok duydumda.. siz ne dersiniz
Hangi sehirdesin bilmiyorum ama ben diyarbakirdayim burda cok cok cok unlu bi doktora gittik ama herseyi yalan dolan umut tacirligiymis malesef Hakan Çoksuer efendi her kurusumu haram ediyorum her aklima geldiğinde ... bizde ikinci icin bahceciye gorusmeye gittik ve anladikki ilk gittigimiz doktor gercekten sahtekar banane olursa olur olmazsa çokta umrumda die seriye baglamis bir tuccar docent demeye doktor demeye bin sahit gereken bu insanliktan nasibini almamis kisi anladikki tedavi bile etmemis hatta transfer yapip yapamadığından bile suphe ediyorum ... bahceci diyorum bende kesinlikle

Olsun arkadaşım rabbim alnımıza hayırlısıni yazsin. Olsun da en baştan başlarız. Dondurulmuş olur bu fark etmez. Tek dileğimiz anne olmak.

Rabbim dualarımızı kabul eylesin, hepimiz için duacıyım. Sağlıkla,sıhhatle, hayırlısı ile en yakın zamanda bizede nasip eylesin. Buradan konusunca insan biraz rahatlıyor

Cevabın için sanada teşekkür ederim arkadaşım, ben istanbuldayım.. Bahçeciyi çok duydum nasipse ön görüşmeye gitmeyi düşünüyorum.. Kimsenin hakkına girmek istemiyorum yorumda bulunmakda istemiyorum.. Benim ilk deneme yaptığım yerdeki doktorumda sıcakkanlı, güleryüzlüydü, mesaj atsan cevap verirdi ama bazı şeylerden dolayı ona gitmek istemiyorum niyeyse.. birde eşim ona gitmeye karşı.. Hayırlı olanı Rabbim nasip eylesin

Rabbim dualarımızı kabul eylesin, hepimiz için duacıyım. Sağlıkla,sıhhatle, hayırlısı ile en yakın zamanda bizede nasip eylesin. Buradan konusunca insan biraz rahatlıyor
Evet ya içimizi dökmek çok iyi geliyor. Bide seninle aynı şeyi yaşayanlar yada yaşamış olanlar anlıyor bitek

Negatiften sonra yüzümüze bakmadi adam parayi alana kadar oldugunu anladik ama bu isler sadece para degil hak hukuk meselesini rabbim sorsun Hakan coksuer efendiye ...hakkimiz haram olsun

Negatiften sonra yüzümüze bakmadi adam parayi alana kadar oldugunu anladik ama bu isler sadece para degil hak hukuk meselesini rabbim sorsun Hakan coksuer efendiye ...hakkimiz haram olsun

Boşver arkadaşım, ben kendi doktoruma 9.gün negatif aldığımda yazdım doğal olarak 3. Gün sonra testi tekrarlayalım dedi. Dün kesin olarak negatif alınca asistanına yazdım. Teşekkürümü ettim bildirdim. Sağolun olumlu olsaydı daha güzel olurdu, isterseniz görüşme ayarlayabilirim dedi. Ay dedim sağolun simdilik düşünmüyorum

ne demek canım bir faydam dokunduysa inşallah güzel haberler alırsın da güzel duyguları paylaşmak da kısmet olur

Beni asistani ario dioki sizin durum neydi ne asamadaydik ... sakamisiniz dedim kayit bile yok bilgin yok bilgileri yok oyle rezil bi klinik diyarbakirda olupta Hakan Coksuer e gidecekler sakin ha sakın kapisindan gecmeyin.... saol canim rabbim yuzumuzu guldurecek buna inanalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…