2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Bende de 6 tane vardi canim 4 u kaliteliydi iki tanesini 3. Gun transfer ettiler. Digerleeini dondurdular. Bakalim cmtsi gunu ogrenecegim sonucunu :) sayisi onemli degil kaliteli olsun o yeter Allahin izniyle
Bende de 6 tane vardi canim 4 u kaliteliydi iki tanesini 3. Gun transfer ettiler. Digerleeini dondurdular. Bakalim cmtsi gunu ogrenecegim sonucunu :) sayisi onemli degil kaliteli olsun o yeter Allahin izniyle
EvetSenin icin de hayirli olsun.. Mutlu haberler aliriz umarim
Transfer de aneztezi aldin mi? Cok agrili bir islem mi? Benim ilk denemem. Cok gergin ve stresliyim.

Izinde olabilir ama merkezden baska doktorun senle ilgilenmesi gerekiyor benim gittigim merkezde oyle oluyor

EvetSenin icin de hayirli olsun.. Mutlu haberler aliriz umarim
Transfer de aneztezi aldin mi? Cok agrili bir islem mi? Benim ilk denemem. Cok gergin ve stresliyim.

Amin canim hepimiz insallah evet anestezi aldim ama 15 dk kdr surdu toplama islemi hemen kendine geliyorsun zaten. Benim o gun agrim olmadi ama ertesi gun hafif capli kasik agrim oldu. Agrin olursa parol ve minosete izin veriliyor. Hic stres yapilacak birsey degil hayirli olsun simdiden :)

Yumurta toplama gunu aneztezi alacagim ama hersey yolunda giderse embriyo trsnsferinde de uyutulmak isterim. Onu sormustum canim, embriyo transfer gunu aneztezi aldin mi?
Tesekkur ederim bu aradaHepimiz icin hersey gonlumuzce olsun. Allah Emeklerimizi bosa cikartmasin insallahhh

Merhaba kızlar! İnşallah herkes istediği bebeğe/ bebeklere kavuşur diyerek başlıyorum. Ben 30 yaşındayım bir oğlum var 21 aylık ve 1 yıldır korunmuyorum ama malesef gebe kalamadım. Bende veya eşimde bi sorun da saptanamadı. İlki zaten kendiliğinden olmuştu. Bu sebeple şubatta aşılama deneyip negatif sonuç alırsam tüp bebek yaptırmak istiyorum. Bana daha çok erken diyenler oluyo ama ben fıtrat olarak rahat biri değilim kafamdaki ya olacak ya da kafamdan silip atıcam hiç uğraşmayacağım. Bu yüzden oğlum fazla büyümeden kardeşi olmasını istiyorum. Yalnız süreç hakkında hiçbir bilgim yok öncelikle ne yapmam gerekiyor. Rizedeyim burda tüp bebek merkezi yok ya trabzon ya da gürcistan da yaptırmayı düşünüyorum. Tek ayda toplanan yumurtalar mı transfer ediliyor beni bi atdınlatabilir misiniz?

Merhaba yapı olarak rahat biri değilim diyorsun ya bu tüp bebek olayları daha stresli sıkıntılı aşamalar hem maddi hem manevi. Bunu bilerek girmelisin. Öncesinde bir kadın doğumcuna gidip mevcut durumunla ilgili güncel veriler edinmelisin. Tüp bebek için adetin 2 ya da 3. Günü merkeze gidiyorsun rahim ve yumurtalıklarına bakıp senden östradiol progesteron fsh değerlerine bakıyorlar ve senin durumuna göre yumurta uyarıcı ilaçlar başlıyorlar yaklaşık olarak 10-12 gün sonra gelişen yumurtları topluyorlar eşinden aldıkları spermle döllüyorlar embriyoların ve senin rahim durumuna göre transfer ediyorlar.
Gideceğin doktorda eğer spontane gebelikle sağlıklı bir çocuk elde etmişsen ve aradan da çok uzun zaman geçmemişse yaşın da risk grubunda değilse sana bu yola girmemeni önerebilirler. Çünkü sistem aslında en güzelini sağlıklısını kendi yapıyor.

Canim yok embriyo transferinde anestezi almadim ama agrim da olmadi normal jinekolojik muayene gibi hissi var yani bende oyle oldu

BEkleyeyim bekleyeyim de bunun sonu yokki bilsem ki bir yıl ya da iki yıl sonra olacak beklerim ama garantisi yokki o yüzden olanakları deneyeyim olmazsa zaten Beklemekten başka bi şey gelmeyecek elimden kaç embriyo konulacağını kim belirleyecek ve diyelimki transfer oldu ve sonuç negatif bi sonraki deneme için ücret yeniden mi ödeniyor?

Bu süreçte hiç doktoruna gidip şimdiki durumun ne bilgi edindin mi?belki kist var ve gebe kalmana engel oluyor ??? Belki hormonal bir farklılık söz konusu.
Türkiye’de 35 yaşa kadar tek embriyo transferi 35 yaş sonrası çift embriyo transferi yapılıyor tabi bunda hastanın durumu da göz önünde bulunarak yapılıyor. 35 yaş altında üç tüp bebek deneme negatif ise gebelik olasılığını artırmak için yine çift embriyo transferi yasalmış. Tüp bebekte de ilk denemede ya da ikinci denemede kesin gebelik olacağının garantisi Yok. Şöyle ifade edeyim tek embriyo transferinde gebe kalma olasılığı %22 filan. Sonuç negatif olduğunda sonraki denemede yine ücret ödeniyor.

2 kez embriyo transferi yaşamış biri olarak ilkinde idrara sıkışık değildim resmen çile çektim doktor embriyoyu göndereceği yeri göremedi sonda ile su verildi v.s v.s hem uzun sürdü hem de acı çektim.kimyasal gebelik yaşadık.2.transferimde idrara sıkışık ve ilkinden kalma çok kötü bir psikoloji ile girdim buna rağmen idrara sıkışık olduğum için işlem acısız ve kısa sürdü.püf nokta idrara sıkışman canım sonrası çok kolay jinekolojik muayene gibi düşün

Hastaneler arası fiyat farkı felaket derecede çorum hitit üniv.1.100 tl samsun omü 2.500 tl bunlar şuan ki güncel fiyat çünkü bende samsun omü de yaptırıyorım tüp bebek tedavisini

Tabi iki fatklı dontorla görğştüm her ay dontordayım diyebilirim. Herhangi bi şey bulamadı ikisi de her ay tek yumurtam gelişip büyüyüp çatlıyor ama dölleneniyır. Bir sürü test istediler yaptırdım rahim filmi çekildim ama hala sebep bulunamadı. 1 embriyo çok az o yüzde. Yurtdışı en mantıklısı benim için. Bir de yumurtamın kaliteli ve kalitesiz olduğunu öğrenmenin bi yolu var mı haftaua da bunu sorcam doktoruma. Bence bir sorun var eşimde veya bende ama bulunamadı şimdiye kadar belki tüp bebeğe yönelirsek detaylı araştırılır ve sorunumuz ortaya çıkar

İki embriyoda olasılığı iki katına çıkarıyorsun evet ama ikiz olma ihtimalini de göze alıp kabul etmen lazım. Herkes bunu kaldıramıyor, düşünsene evin ortasına düşmüş iki bomba millet bir taneyi zor zaptederken :)
Tabi imkanın varsa yurt dışını da düşünebilirsin

Valla ben 3 taneyede razıyım isteyip olmaması hepsinden kötü. Bi tane büyütüyorum evet gerçekten zor ama olmaması daha çok yoruyo

Tüp bebeğe karar veren kızlar lütfen çnce histereskopi yaptırın ben tüp bebek tedavisine başladım tedavinin yarısında doktor rahminde perde var dedi üstelik sebepsiz infertilite diye başladım tedaviye şimdi histereskopi yapılacak emriyolar dondurulacak mart ayında inşallah transfer yapılacak

Hangi merkezde tedavi goruyorsun canim doktorun kim. Rahim filminde gorulmedimi

Histereskopi den sonra kaçıncı adet de transfer öneriyor acaba doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…