- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.881
eşimde de bende de bir sıkıntı olmamasına rağmen sonuca varamadık.embriyoların kalitesiyle alakalı sorunumuz.embriyolarım 5.güne gitmiyor maalesef.inşallah bu sefer yüzümüz güler yoksa daha uzun bir yolumuz var demekBenim ilk tup bebek denememden doktorum yine esra hanimdi bir oglum var. Ikinci icin ugrasiyoruz 1,5 yildir iki kere ayri ayri dondurulmus embriyo transferi oldu ve malesef negatifti. Dondurulmuslarim bittigi icin sifirdan basladik tedaviye. Cikolata kisti hastasi oldugum için bana hep uzun protokol uygun goruyor. Bu tedavidede ardisik koyalim dedi 3. Gun ve 5. Gun olarak ama esim istemiyor ya ikiside tutarsa diye bende tekrar negatif olursa diye korkuyorum sansimiz artsin diye iki koyulsun istiyorum. Tabi bunlarin hepsi olasilik asil embriyolarin durumuna gore sekillenecek seyler. Hangisi hayirlisi ise ona yonelmeyi nasip etsin allah.
Insallah hayirlisi ile olumlu sonuc alırsın az kalmis test tarihine
tebrik ederim canım dikkat et kendime bizler içinde dua etmeyi ihmal etmeKızlar sonucumu aldım katlanmış değerim allaha şükür 2 gün önce 40 ti bugün 103 olmuş 2 hafta sonra kese görmeye gideceğim
Tebrik ederim çok sevindim senin adınaKızlar sonucumu aldım katlanmış değerim allaha şükür 2 gün önce 40 ti bugün 103 olmuş 2 hafta sonra kese görmeye gideceğim
Saol canım çok teşekkür ederim. Kulun kula duası kabul olur derler dualarım hepimiz için canım. Hepimiz bir bekleyiş içindeyiz Allah yardımcımız olsuntebrik ederim canım dikkat et kendime bizler içinde dua etmeyi ihmal etme
Kızlar sonucumu aldım katlanmış değerim allaha şükür 2 gün önce 40 ti bugün 103 olmuş 2 hafta sonra kese görmeye gideceğim
Kızlar sonucumu aldım katlanmış değerim allaha şükür 2 gün önce 40 ti bugün 103 olmuş 2 hafta sonra kese görmeye gideceğim
Çok sevindim canım:) ben de haftaya cumartesi kese görmeye gideceğim.hadi gözünaydın.Kızlar sonucumu aldım katlanmış değerim allaha şükür 2 gün önce 40 ti bugün 103 olmuş 2 hafta sonra kese görmeye gideceğim
Muhtemelen birisi ile karıştırdınız :)Ben adetin ikinci günü başlamıştım seninki uzun protokol olcak galiba canım
Anlamadım canım ben onu suskun ceylan adlı kişiye yazdımMuhtemelen birisi ile karıştırdınız :)
Gözümüz aydın canım bende peşinden geliyorum :)Çok sevindim canım:) ben de haftaya cumartesi kese görmeye gideceğim.hadi gözünaydın.
Başkasına yazdığını tahmin ettim. Benim mesaja alıntı yapınca anlayamamıştım :)Anlamadım canım ben onu suskun ceylan adlı kişiye yazdım
Merhaba canım benimde lekelenmem oldu 3 gün sürdü 3 üncü gün altın vuruş yaptı peçeteyi dolduracak kadar çok geldi bende açık pembe renkti ama şükür pozitifi aldım bugünKizlar selam, transferimin 10. Gunu dune kadar herhangi bir belirti yoktu ama az once kahverengimsi lekelenmem oldu ve belim agriyo hafiften. Acaba bu sekilde olup da gebe kalan oldu mu ? Cok panik yaptim
Canım ben senin mesaja alıntı yapmadım iyi okuBaşkasına yazdığını tahmin ettim. Benim mesaja alıntı yapınca anlayamamıştım :)
Ayyy çok sevindik canım benim senin minik biraz korkutup gelmeyi sevdi sağlıkla kucağına al inşallah çok mutlu oluyorum pozitif haberlereee negatif haberler de çok üzüyor hayırlısı inşallah Rabbim hepimizin kullcaklarını doldursun inşallah çok aminnnKızlar sonucumu aldım katlanmış değerim allaha şükür 2 gün önce 40 ti bugün 103 olmuş 2 hafta sonra kese görmeye gideceğim
Bende kullanıyordum sigara adet olunca bıraktım ertesi gün hastaneye gittik zaten ilk zamanlar çok aradım ama direndim içmedim o bırakmaya bıraktım :) yumurta toplama işlemi basit bir işlem genel anestezi altında yapılıyor zaten uyuyorsun uyanınca hafif bir ağrın oluyor onada iğne vuruyorlar 1 saate ağrın kalmıyor benim 15 yumurta toplandı 9 u işlem görmüş ama 7 si dollenmısti 3.gune 2 tanesi gitmişti 3.gun ikisinide transfer ettilerKizlar selam,
Ben yeni katildim araniza.
Tup bebek tedavisi 14. Gundeyim yarin yumurta toplanacak. Aramizda tedavi surecinde sigara icen oldu mu? Ben zorlanoyorun sigara konusunda.
Yumurta toplaninca cok agri oluyor mu?
Kacinci gun embriyosu transfer edildi
Hayırlı olsun canım bol kaliteli yumoßların embriyolarin olsun sağlıkla tutunsunlar inşallahBayanlar ben de tedavimin 14. gunundeyim. Yarin yumurta toplama var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?