2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

eşimde de bende de bir sıkıntı olmamasına rağmen sonuca varamadık.embriyoların kalitesiyle alakalı sorunumuz.embriyolarım 5.güne gitmiyor maalesef.inşallah bu sefer yüzümüz güler yoksa daha uzun bir yolumuz var demek

Kizlar selam, transferimin 10. Gunu dune kadar herhangi bir belirti yoktu ama az once kahverengimsi lekelenmem oldu ve belim agriyo hafiften. Acaba bu sekilde olup da gebe kalan oldu mu ? Cok panik yaptim

Kizlar selam,
Ben yeni katildim araniza.
Tup bebek tedavisi 14. Gundeyim yarin yumurta toplanacak. Aramizda tedavi surecinde sigara icen oldu mu? Ben zorlanoyorun sigara konusunda.
Yumurta toplaninca cok agri oluyor mu?
Kacinci gun embriyosu transfer edildi

Kizlar selam, transferimin 10. Gunu dune kadar herhangi bir belirti yoktu ama az once kahverengimsi lekelenmem oldu ve belim agriyo hafiften. Acaba bu sekilde olup da gebe kalan oldu mu ? Cok panik yaptim
Merhaba canım benimde lekelenmem oldu 3 gün sürdü 3 üncü gün altın vuruş yaptı peçeteyi dolduracak kadar çok geldi bende açık pembe renkti ama şükür pozitifi aldım bugün

Kızlar sonucumu aldım katlanmış değerim allaha şükür 2 gün önce 40 ti bugün 103 olmuş 2 hafta sonra kese görmeye gideceğim
Ayyy çok sevindik canım benim senin minik biraz korkutup gelmeyi sevdi sağlıkla kucağına al inşallah çok mutlu oluyorum pozitif haberlereee negatif haberler de çok üzüyor hayırlısı inşallah Rabbim hepimizin kullcaklarını doldursun inşallah çok aminnn

Bende kullanıyordum sigara adet olunca bıraktım ertesi gün hastaneye gittik zaten ilk zamanlar çok aradım ama direndim içmedim o bırakmaya bıraktım :) yumurta toplama işlemi basit bir işlem genel anestezi altında yapılıyor zaten uyuyorsun uyanınca hafif bir ağrın oluyor onada iğne vuruyorlar 1 saate ağrın kalmıyor benim 15 yumurta toplandı 9 u işlem görmüş ama 7 si dollenmısti 3.gune 2 tanesi gitmişti 3.gun ikisinide transfer ettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…