- 2 Aralık 2015
- 4.556
- 18.566
- 208
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.901
10.gün kan versen çıkar canım kahverengi leke jelden olabilirKizlar selam, transferimin 10. Gunu dune kadar herhangi bir belirti yoktu ama az once kahverengimsi lekelenmem oldu ve belim agriyo hafiften. Acaba bu sekilde olup da gebe kalan oldu mu ? Cok panik yaptim
Aynen canim bu çocuk benimle dalga geçiyor :) nazlandı baya ama sonucu iyi oldu :)Ayyy çok sevindik canım benim senin minik biraz korkutup gelmeyi sevdi sağlıkla kucağına al inşallah çok mutlu oluyorum pozitif haberlereee negatif haberler de çok üzüyor hayırlısı inşallah Rabbim hepimizin kullcaklarını doldursun inşallah çok aminnn
Bende kullanıyordum sigara adet olunca bıraktım ertesi gün hastaneye gittik zaten ilk zamanlar çok aradım ama direndim içmedim o bırakmaya bıraktım :) yumurta toplama işlemi basit bir işlem genel anestezi altında yapılıyor zaten uyuyorsun uyanınca hafif bir ağrın oluyor onada iğne vuruyorlar 1 saate ağrın kalmıyor benim 15 yumurta toplandı 9 u işlem görmüş ama 7 si dollenmısti 3.gune 2 tanesi gitmişti 3.gun ikisinide transfer ettiler
Sağlıkla doğsun kuzucukkkk inşallahhhhhAynen canim bu çocuk benimle dalga geçiyor :) nazlandı baya ama sonucu iyi oldu :)
kahverengi lekelenme bende de olmuştu canım doktor yerleşme kanaması dedi hakikaten öyle oldu.bence doktorunu durumdan haberdar et herhangi bir iğne verebilir.istirahat et ve kan tahlili yaptırKizlar selam, transferimin 10. Gunu dune kadar herhangi bir belirti yoktu ama az once kahverengimsi lekelenmem oldu ve belim agriyo hafiften. Acaba bu sekilde olup da gebe kalan oldu mu ? Cok panik yaptim
Az olsun sağlıklı olsun senin olsun canım benim sonucum pozitif şükürBen de 6 yumurta var, bakalim kac tanesi kaliteli olacak.
Senin sonuc nedir arkadasim?
Canım ben yeni başlıyorum hiç bişe kullanmadım bugün adet oldum ptesi gel dediSuskun Ceylan sen hic lucrin kullanmadinmi direkt gonalf mi kullandin. Ordakilere igne vuruldugunu soyledin dimi
Gözün aydın canım dua et bizlere de :)Kızlar sonucumu aldım katlanmış değerim allaha şükür 2 gün önce 40 ti bugün 103 olmuş 2 hafta sonra kese görmeye gideceğim
kahverengi lekelenme bende de olmuştu canım doktor yerleşme kanaması dedi hakikaten öyle oldu.bence doktorunu durumdan haberdar et herhangi bir iğne verebilir.istirahat et ve kan tahlili yaptır
10.gün kan versen çıkar canım kahverengi leke jelden olabilir
Merhaba canım benimde lekelenmem oldu 3 gün sürdü 3 üncü gün altın vuruş yaptı peçeteyi dolduracak kadar çok geldi bende açık pembe renkti ama şükür pozitifi aldım bugün
Canım çok sevindim :) hayırlı olsun inşallah... Rabbim kucağınıza almayı nasip etsinKızlar sonucumu aldım katlanmış değerim allaha şükür 2 gün önce 40 ti bugün 103 olmuş 2 hafta sonra kese görmeye gideceğim
Ben de 6 yumurta var, bakalim kac tanesi kaliteli olacak.
Senin sonuc nedir arkadasim?
Canım benim de pozitif sonucum ve iki gündür lekelenme var doktorum panik yapma dedi... benim ilk gebeliğin de ki normal gebelik olmasına rağmen bol lekeli olmuştu:) yani bu bel ağrıları ve lekelenmeler bu sürecte normal de olabiliyor ama doktoru kesinlikle bilgilendirmek gerek. İnşallah pozitif bir sonuçla gelirsin :))Canim
Evet doktorumda yerlesme kanamasi olabilir panik yok dedi. İlk denemem oldugu icin boyle evhamli oluyorumtesekkur ederim ilgine
Canım benim de pozitif sonucum ve iki gündür lekelenme var doktorum panik yapma dedi... benim ilk gebeliğin de ki normal gebelik olmasına rağmen bol lekeli olmuştu:) yani bu bel ağrıları ve lekelenmeler bu sürecte normal de olabiliyor ama doktoru kesinlikle bilgilendirmek gerek. İnşallah pozitif bir sonuçla gelirsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?