2019 Ocak tüp bebek yapıcaklar

Kizlar selam, transferimin 10. Gunu dune kadar herhangi bir belirti yoktu ama az once kahverengimsi lekelenmem oldu ve belim agriyo hafiften. Acaba bu sekilde olup da gebe kalan oldu mu ? Cok panik yaptim
10.gün kan versen çıkar canım kahverengi leke jelden olabilir

Aynen canim bu çocuk benimle dalga geçiyor :) nazlandı baya ama sonucu iyi oldu :)

Kizlar selam, transferimin 10. Gunu dune kadar herhangi bir belirti yoktu ama az once kahverengimsi lekelenmem oldu ve belim agriyo hafiften. Acaba bu sekilde olup da gebe kalan oldu mu ? Cok panik yaptim
kahverengi lekelenme bende de olmuştu canım doktor yerleşme kanaması dedi hakikaten öyle oldu.bence doktorunu durumdan haberdar et herhangi bir iğne verebilir.istirahat et ve kan tahlili yaptır

Pozitif alanlar tebrikler...bize belirtilerden bahsedinBenim kizim beni hiç dinlendirmiyor valla doktor iki gun sonra normal hayatına dön dedi ilk kızımda 10 gun yatmıştım bunda yarin normale döneceğim hiç belirti yok sanki sadece sol tarafımda hafif agri...

kahverengi lekelenme bende de olmuştu canım doktor yerleşme kanaması dedi hakikaten öyle oldu.bence doktorunu durumdan haberdar et herhangi bir iğne verebilir.istirahat et ve kan tahlili yaptır

Canim evt doktorum da aynisini soyledi crione jeli aksam iki kere kullan ve yarin da istirahat et cmtsi kan tahlili yaptr dedi oyle Yapicam. İnsallah benimde senin gibi pozitif olur coktesekkur ederim ilgine

Merhaba canım benimde lekelenmem oldu 3 gün sürdü 3 üncü gün altın vuruş yaptı peçeteyi dolduracak kadar çok geldi bende açık pembe renkti ama şükür pozitifi aldım bugün

Canim cok sevindim gozunaydin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah darisi isteyen herkesin basina olsun

Canim
Evet doktorumda yerlesme kanamasi olabilir panik yok dedi. İlk denemem oldugu icin boyle evhamli oluyorum tesekkur ederim ilgine
Canım benim de pozitif sonucum ve iki gündür lekelenme var doktorum panik yapma dedi... benim ilk gebeliğin de ki normal gebelik olmasına rağmen bol lekeli olmuştu:) yani bu bel ağrıları ve lekelenmeler bu sürecte normal de olabiliyor ama doktoru kesinlikle bilgilendirmek gerek. İnşallah pozitif bir sonuçla gelirsin :))

Super o zmn cok tesekkur ederim icimi rahatlattin :) insallah canim cok tesekkur ederim hepimizin gonlune gore versin Allah

Pozitif sonucu alan bütün arkadaşlar hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.bana gelince ben 6 yıldır tedavi görüyorum sürekli olmasada 4 aşılama yapıldı ilk tüp bebek tedavime uzun protokol başlandı aralıkta lucrin 10 luk kullanıyorum ve 1 kutu doğum kontrol hapı kullandım yarın kontrole gidecektim bugun merkezi aradım ve doktorumun izinde olduğu söylendi resmen çıldırdım okadar ilaç iğne boşa gitti yazıklar olsun böyle sorumsuz hekimlere

Bu arada istersen kalan tedavimi diğer doktor yapabilir miş benim doktorum bayandı ve bu doktor erkek erkek doktora jinekolojik muayne olamıyorum ne yazıkki stresten çarpıntım tutuyo tansiyonum yükseliyor resmen çıkmaza girdim karar veremiyorum yarın gitmezsem okadar tedavi ilaç boşa gidecek tekrar sil baştan başlamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…