- Konu Sahibi cocukoloji
benimde korucuk egt.arastirma rapor cikardiniz mi pekiBenim devlet yani sizin ozel mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde korucuk egt.arastirma rapor cikardiniz mi pekiBenim devlet yani sizin ozel mi
Hayr cann malesef belli bi surelik sigorta gerekiyormuş eşiminde benimde yok malesef... siz cikarttnz mi peki..?benimde korucuk egt.arastirma rapor cikardiniz mi peki
bende henüz cikartmadim ama cikarabilecegimi soylediler suan vitamin kullanıyorum ay sonu adet olunca çağıracağız dediler beklemedeyimHayr cann malesef belli bi surelik sigorta gerekiyormuş eşiminde benimde yok malesef... siz cikarttnz mi peki..?
Anldm canm. Sorun neydi sizinbende henüz cikartmadim ama cikarabilecegimi soylediler suan vitamin kullanıyorum ay sonu adet olunca çağıracağız dediler beklemedeyim
Amin canm... nere de tedavi görüyorsun?Merhabalar, ben cok tecrübesizim.ilk denemem olacak devletten yararlanarak zeynep Kamile gidiyorum dün(perşembe ) adetin 3. Günüydü ve perşembe akşamından itibaren iğneleri başladık.kalçalar hastanede vuruluyorum.pazartesi sabahi hastaneye gidecekmisim kan tahlil ve ultrasona bakilacakmis.hiç bir bilgim yok hiç tecrübem yok orda herkese farklı ilaçlar veriliyordu inşallah faydali olur hepimize allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.
Zeynep KamildeAmin canm... nere de tedavi görüyorsun?
Benim de ilk deneyimim olcak canm allh hepimizin kucağını doldursun insallh. Benimde devlet bu arada. Sorun ne canm sizijnZeynep Kamilde
amh düşük canim 0.02 sizin?Anldm canm. Sorun neydi sizin
yaa hadi inşallahKızlar pazartesi gunu 5. Gun tek embryo transfer olmustu. Bu aksam ustu test yaptim basta cok dağınik kirmizi oldu hafif silik cizgi var gibiydi. Simdi baktim su sekilde. Dura dura böle hic çıkmadı. Erken gebelik testleri bile sabaha kadR beklese bu sekil olmuyordu. Ne diyorsunuz
yaa hadi inşallah![]()
Canım var gibi ya inşaallah sağlıklı bi şekilde devam eder gebelik süren ben bile nasıl heyecanlandım yarın kan verKızlar pazartesi gunu 5. Gun tek embryo transfer olmustu. Bu aksam ustu test yaptim basta cok dağınik kirmizi oldu hafif silik cizgi var gibiydi. Simdi baktim su sekilde. Dura dura böle hic çıkmadı. Erken gebelik testleri bile sabaha kadR beklese bu sekil olmuyordu. Ne diyorsunuz
Vercem insallah canimmCanım var gibi ya inşaallah sağlıklı bi şekilde devam eder gebelik süren ben bile nasıl heyecanlandım yarın kan ver
inşallah minnoşun sana simsiki tutunmuştur cok sevindim inanVercem insallah canimm
Canm bence hamilesin oyle gözüküyor. .. rabbim tamammina erdirsin insallh... gozun ayd...Kızlar pazartesi gunu 5. Gun tek embryo transfer olmustu. Bu aksam ustu test yaptim basta cok dağınik kirmizi oldu hafif silik cizgi var gibiydi. Simdi baktim su sekilde. Dura dura böle hic çıkmadı. Erken gebelik testleri bile sabaha kadR beklese bu sekil olmuyordu. Ne diyorsunuz
Benim hic olmadi canm esimin sperm sayisi yetersiz yerinde hareket yuzde 16 ileri hareket 0amh düşük canim 0.02 sizin?
Ben pko luyum,ama dış gebelik yasadim 1 i açık ameliyatla sağ tüpten çıkarıldı sağ tüp zedelendi tıkalı, 2. Sol Tüpte kaldı Laparoskopi ile alındı sol tüpüm alındı . Sadece sağ tüpü var o da hasarlı o yüzden doğal Yolla hamile kalmamam gerekiyordu. Tüp bebek yaptırmak gerektiği söylendi.Benim de ilk deneyimim olcak canm allh hepimizin kucağını doldursun insallh. Benimde devlet bu arada. Sorun ne canm sizijn
inşallah minnoşun sana simsiki tutunmuştur cok sevindim inan![]()
Canm bence hamilesin oyle gözüküyor. .. rabbim tamammina erdirsin insallh... gozun ayd...
Canm rabbim yardmcin olsun... rabbim hepimizi n kucagini doldursun insallh. Hayrli evlatlar nasil etsin bizi allah ım...Ben pko luyum,ama dış gebelik yasadim 1 i açık ameliyatla sağ tüpten çıkarıldı sağ tüp zedelendi tıkalı, 2. Sol Tüpte kaldı Laparoskopi ile alındı sol tüpüm alındı . Sadece sağ tüpü var o da hasarlı o yüzden doğal Yolla hamile kalmamam gerekiyordu. Tüp bebek yaptırmak gerektiği söylendi.
Eşimde sorun yok ama ben pkoluyum daha önce hayit otu tohumu içerek hamile kalmıştım her ikisinde de.