Önceki gönderlere bir yerde yazmışsın ya şekerlileri yemem diye acaba dedim doğumdan sonra da mı dikkat etmek gerekiyor o şeker olayına, ondan öyle dedim. Tahin helvası ben de çok severim :)
Al işte benim toz granül sabunları sevmemem için bir sebep daha. 49 dk'lık durulama programı var benim makinenin. 5 kere durulama yapsam 245 dk, o da 4 saat eder. Harcanan enerjiye suya yazık
Valla ben sürekli 'hiiiiii' şeklinde iç çekme modundayım. Doktora gittik ya geçen hafta, hareketleri nasıl deyince 'saymama gerek olmayacak kadar çok' dedim. Yani en ufak hareketini dahi hissdiyorum, uyduğunu bile ayırt edebiliyorum dedim. 'Karın yağ dokun çok ince fazla kilo almadığın için, o nedenle her hareketi çok daha güçlü hissetmen normal' dedi doktor, ben de dedim 'yok o bizim kızın kudurukluğu' :)))
Nete değil doktora göre değişiyor canım bu işler. Sen orda yazana bakma, doktorun söyler gidince. Ben 30+3'te gittim geçen hafta, 1 Aralık'ta yani. Tam 1 ay sonra çağıracaktı, yılbaşına denk geliyor, çalıştığım için hafta içi randevuları da bana uymuyor derken 5 Ocak'a kaldı benim randevu. 5 haftanın üstüne 35+3'te gitcem yani. İlk Nst'yi de o zaman yapacak. Boşuna demiyorum grubun en geniş doktoru bende diye :)
Herhangi bir sorun olmadığı sürece sık sık çağırmaz benim doktorum, ilk kızımda da böyleydi, sık çağırmazdı. Huyu böyle :)