- 4 Ocak 2020
- 2.704
- 7.117
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya hiç giydiremedigim kıyafetleri oldu, yıkandı utulendi kaldı oylece.. İnsan da üzülüyor. İhtiyaç sahibi biri ile paylaşabilirsem içim rahat edecek benimde.Gunaydin hanimlaarr..slingle kanguruyu bosuna aldim bi kere bile kullanmadim kuculen kiyafetlerin yanina koycm artik kime giderse o kullanir biraz kiyafet toplayinca ihtiyac sahibi birini bulup gondercem
Youtube'da akasyaana kanalında kanguru incelemesi var, bakarsanız belki fikir verir.Benimki başlarda Sling sevmedi şimdi deneyince hoşuna gitti ama kocaman oldu artık Sling zamanımız geçti bizim iyi bir kanguru arıyorum ama babybjörne o kadar para vermek mantıklı gelmedi anakucağını aldık yüzüne bakmıyor
Bizimde ayni dolaptan elime ne gelirse onu giydiriyorum daha bugun 2 yeni takim buldum hic giydirmemisim paylasmak en iyisi cocuklarimizin sadakasi niyetineYa hiç giydiremedigim kıyafetleri oldu, yıkandı utulendi kaldı oylece.. İnsan da üzülüyor. İhtiyaç sahibi biri ile paylaşabilirsem içim rahat edecek benimde.
Başladım başladım:) 3 gün kuralı uyguluyorum ben de. Patates, havuç verdim. Bir kere de buna ek olarak sabah pirinç verdim. Sütle karıştırıp vermeye çalışıyorum. Hepsini çatalla iyice ediyorum. Doktor bu ay sadece öğlen ver demişti ama iki anne bir mutfak var youtube'da. Orada ikinci haftaya geçince sabah da pirinç yulaf gibi tahıllara başlatıyorlar. 3.hafta da akşamüstü yoğurt meyve karışımı öneriyorlar, mantıklı geldi. Yakında doktora gidince bunu da soracağım, sıkıntı olur mu diye ama bence bir şey demez. Yarı yiyor yarı çıkarıyor ama işte alışkanlık yaratma maksat, başladık bakalım. Siz bebişle başladınız mı?
Çok teşekkür ederim. Evet, bizde başladık. Ben ağırdan aldım hatta. Yoğurt, Kabak, havuç, patates, avakado, muz, şeftali, sonra bu üç meyveyi karıştırıp veriyorum üzerine bir yarım ceviz rendeledim biraz da zeytin yağı. Benim oğlan ev yemeklerinin suyunu daha bir sevdi :) şimdi ise tatlı patates, kabak haşlanıyor. Pirinç yıkayıp biraz da pirinç ekleyeyim. Yumurta vermeye başla dedi Dr. Sarısını Önce dudağına değdir sonra ki gün ufak bir parça bir sonra ki günler de arttırıp ver ve takip et dedi.Başladım başladım:) 3 gün kuralı uyguluyorum ben de. Patates, havuç verdim. Bir kere de buna ek olarak sabah pirinç verdim. Sütle karıştırıp vermeye çalışıyorum. Hepsini çatalla iyice ediyorum. Doktor bu ay sadece öğlen ver demişti ama iki anne bir mutfak var youtube'da. Orada ikinci haftaya geçince sabah da pirinç yulaf gibi tahıllara başlatıyorlar. 3.hafta da akşamüstü yoğurt meyve karışımı öneriyorlar, mantıklı geldi. Yakında doktora gidince bunu da soracağım, sıkıntı olur mu diye ama bence bir şey demez. Yarı yiyor yarı çıkarıyor ama işte alışkanlık yaratma maksat, başladık bakalım. Siz bebişle başladınız mı?
Hipp in 5 tahıllısını biberonla mı verdiniz acaba? Yoksa kaşıkla mı?Çok teşekkür ederim. Evet, bizde başladık. Ben ağırdan aldım hatta. Yoğurt, Kabak, havuç, patates, avakado, muz, şeftali, sonra bu üç meyveyi karıştırıp veriyorum üzerine bir yarım ceviz rendeledim biraz da zeytin yağı. Benim oğlan ev yemeklerinin suyunu daha bir sevdi :) şimdi ise tatlı patates, kabak haşlanıyor. Pirinç yıkayıp biraz da pirinç ekleyeyim. Yumurta vermeye başla dedi Dr. Sarısını Önce dudağına değdir sonra ki gün ufak bir parça bir sonra ki günler de arttırıp ver ve takip et dedi.
Dediğin sayfayı takibe alayım bende. 5 tahıllı bir ürün var hipp ın onu önerdi ayrıca. Bu gece mamasına ekledim biraz daha uzun sürdü gece uykusu.
Biberonla verdim ben ve gece uyku süresini arttırdı gerçektenHipp in 5 tahıllısını biberonla mı verdiniz acaba? Yoksa kaşıkla mı?
Ne kadar isterse veriyorum ben. En fazla 3 yemek kaşığı olmuşturMerhaba kızlar:) Ek gıdaya geçenler ne durum da? Yoğurt verıyormusunuz evet ise nekadar miktar acaba ? Yoğurt konusunda çok arada kaldım yurtdışında 1 yaşından önce asla onaylamıyorlar kafam çok karıştıBu akşam kaşık ucuyla verdim çok sevildi.. Cevaplarınızı beklıyorum
![]()
Niye onaylamıyorlar ki, merak ettim ben de. Ev yapımı yoğurt bağırsaklara iyi bile gelir. Ben de ne kadar yerse veriyorum.Merhaba kızlar:) Ek gıdaya geçenler ne durum da? Yoğurt verıyormusunuz evet ise nekadar miktar acaba ? Yoğurt konusunda çok arada kaldım yurtdışında 1 yaşından önce asla onaylamıyorlar kafam çok karıştıBu akşam kaşık ucuyla verdim çok sevildi.. Cevaplarınızı beklıyorum
![]()
Durumunuzu hatırlıyorum, umuyorum bundan sonra sıkıntı yaşamazsınız inşallah. Çok da bir tavsiye veremiyorum. Henüz tadım aşaması ve alışma devresinde olduğu için ne kadar yerse o kadar veriyorum. Ne zaman isterse de emziriyorum.Kızlar merhaba herkeseek gıdaya başlayanlar nasıl ilerliyordunuz biz biberon reddinden dolayı 5.5 aylık başladık yani fena değil gidişat ama uyurken yine mama istiyor gibi.gözü açık mama içmiyor uykuda içiyor . Sizler nasıl ilerliyorsunuz mesela öğününü yedi yarım saat bir saat geçti uyuyacak o zaman emziriyor musunuznyada mama veriyor musunuz? Ben öğününü yiyinc evermeyeyim mamayı diyorum o öğün onu 3-4 saat tutar sonuçta ama alışmış sanki mama istiyor ama mayışıp uykuda içecek illa bilmiyorum ne tapacağımı şaşırdım reflüsü var kusmuyor ama sessiz reflü .korkuyorum reflüsü azar diye hani çok beslemek de istemiyorum vallahi bilmiyorum ikinci çocuğum ama bu beni okadar zorladı ki bildiğim herşeyi unuttum resmen
Çok teşekkür ederimDurumunuzu hatırlıyorum, umuyorum bundan sonra sıkıntı yaşamazsınız inşallah. Çok da bir tavsiye veremiyorum. Henüz tadım aşaması ve alışma devresinde olduğu için ne kadar yerse o kadar veriyorum. Ne zaman isterse de emziriyorum.
Süte de izin verdi mi? İnek sütü? Çok şaşırdım öyleyse, Allah'tan bir alerji falan çıkmamış. Yumurtanın beyazını da verin dedi mi doktor?Çok teşekkür ederimçok zorlu zamanlardı şuna ek gıda daha iyi gibi inşallah böyle gider ben maalesef tadım yapamadım direk öğün başladım mama içmediği için muhallebi çorba felan öyle gidiyorum işte mamayı da uykuya geçerken 90cc felan yapıyorum içerse içiyor içmezse bırakıyorum öğününü de yemişse hiç zorlamıyorum.merak ettim herkesin nasıl ilerliyor diye ama sizlerşn normal olarak tabi tadım aşamasında benim öyle bir şans olmadı çok isterdim yavaş yavaş tadını çıkartarak ek gıdaya geçmeyi maalesef doktorumuzun onayıyla hızlıca geçtik tabi yinede süt ve yumurtayı 3 gün denedim şükür bir sıkıntı olmadı
Pardon süt derken süt ürünleri demek istedim lor peynir yoğurt onları 3 gün denedim . Yok normal süt tabiki vermedim doktorum da öyle birşey önermedi ben yazarken yanlış yazmışım. Benim oğlanın süt ürünleri alerjisi olabilir diyordum ben herzaman ama bir belirti yoktu kakada mukus dışında. O yüzden ek gıda da süt ürünleri alerji yapar mı diye 3 gün denedim yoğurt ve lor peyniri yapmıştım onlarıSüte de izin verdi mi? İnek sütü? Çok şaşırdım öyleyse, Allah'tan bir alerji falan çıkmamış. Yumurtanın beyazını da verin dedi mi doktor?
Çok afedersiniz bir şey sorcam ek korunma yöntemi de kullanıyor mhsunuz. Spiralle hamile kalan neye nasıl dikkat etmiyor anlamaya çalışıyorum7 yıldır gynefix kullanıyorum. Çok memnun kaldım. Kanama azaldı. Akıntı vs hiç bir yaşamadım bu sürede. Zamanı geldi geçiyor diye değiştirmek için yenisini almıştım. Ama rahimde kist çıktı taktıramıyorum. Satmayı düşünüyorum. Firma kullanılmadığı sürece kullanım sürecinin başlamadığını söyledi ama sizce satmalımıyım beklesin mi. Kist tedavisine ne zaman başlayacağım bitireceğim bitecek mi belli değil? 5 cm çapında kist var belki ameliyat olmam gerekecek. O zaman da bağlatırım diye düşünüyorum.