Ya kızlar bişey sorcam.
Aranızda kucakta ağlayan bebeği olan var mı?
Karnı tok, gazı çıkmış, altı temiz, uykusu olmayan bebek kucakta ağlıyorsa ne yapılır mesela? Var mı bana verecek aklı olan?
Kucakta gezdirmeye razıyım ama kucakta gezerken bile ağlıyor çoğu zaman. Bir elim poposunu altında, bir elim 2 kolunun arasında göğüs kafesinden tutarak yukarı aşağı ağırlık çalışır gibi kaldır indir yaparsam susuyor bir tek. Kucakta taşıyarak evi turluyoruz, yırtıyor kendini ağlamaktan. Ne zaman şöyle sıkıntısı olmadığında bir yerlerde yatıp bakınacak bu çocuk?
Sebebi de sağolsun annem ve kv gerçi. Çocuk mesela ağlamadan duruyor diyelim bir yerde, hemen biri damladı tepesine sevme bahanesiyle. Öyle olunca da 2 dk'yı bulmadan ağlamaya başlıyor alın beni diye. Sürekli kucakta gezdirmeyin, siz gidince ne yapcam ben desem de annem hep 'o hep böyle ağlamayacak ya, bakınacak başlayınca durcak' dedi ama hala o günler gelmedi sağolsun.
Çocuk kendi kendine kalamadı ki hiç, bez değiştirirken rahatlıyor biraz, yatak odasında yatağın üstüne yatırıyorum ben de geziniyorum iki işleniyorum oyalanıyorum falan etrafında ki biraz kendi kendine bakınsın diye ama yalnız bırakmıyorlar çocuğu bir türlü.
Hep yanında birinin olmasına alışmasın istiyorum. Nasıl olacak bilemiyorum tabi. Yalnız başımıza bez bile değiştiremiyoruz

Yalnız kalınca daha iyi olacak gibi geliyor sanki düzenimiz.