- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 133
- 39
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #43.281
Birkaç mesaj öncesinde yazdım okur musunBu ne acaba![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birkaç mesaj öncesinde yazdım okur musunBu ne acaba![]()
Insallah yapmaz canımMerhaba kızlar bizde 3. Ayımızı bitirdik, bugün rota aşımızı olduk, inşallah ishal yapmaz kuzuma.
MaşallahMerhaba kızlar bizde 3. Ayımızı bitirdik, bugün rota aşımızı olduk, inşallah ishal yapmaz kuzuma.
Bir iki defa civik yapmıştı benimki rotadan sonra bir haftada huysuz ve gazlı idi.Merhaba kızlar bizde 3. Ayımızı bitirdik, bugün rota aşımızı olduk, inşallah ishal yapmaz kuzuma.
Allaaaaah beş hafta sürüyor değiş mi 4.sıçramayandık yemin ediyorum nasıl peki şu an durumlar
Merhaba kızlar bizde 3. Ayımızı bitirdik, bugün rota aşımızı olduk, inşallah ishal yapmaz kuzuma.
En azından yapıyor annesi biz yapmıyoruz da sürekli uyarmak zorunda kalıyoruz korkuyorum o yüzden DenizBenimki doğuştan ağlak olduğu için pek ayırt edemiyorum atak haftası veya normal haftaları. Bir değişiklik yok yani
Geçmiş olsun canım. Benim kız hala yeni doğan gibi cıvık kaka yapıyor ya, sürekli kıyafetine çıkıyor, sıvı olduğu için sızacak yer buluyor da. Genelde de sırtından yukarı doğru taşıyor. Valla kaka yıkamaktan bıktım![]()
Insallah yapmaz canım
İlk kızımda hatırlamıyorum öyle bi etki, inşallah bunda da olmaz.Maşallahrota aşısı yapıyor çoğunlukla yapıyor değil mi ishal
Valla hala cıvık kaka bizde, dur bakalım huysuz olmaz inşallah.Bir iki defa civik yapmıştı benimki rotadan sonra bir haftada huysuz ve gazlı idi.
Ya aynen ishal olsa ne farkı olacak bilmiyorum, sordum o zaman her kaka sonrası yıka poposunu dedi, asidik olduğundan pişik yapabilir dedi, dikkat edelim bakalım. Bizim de besin kenarını düzeltmezsem yanlardan çıkıyor komple değiştiriyor olunca da yıkıyorum bende.Geçmiş olsun canım. Benim kız hala yeni doğan gibi cıvık kaka yapıyor ya, sürekli kıyafetine çıkıyor, sıvı olduğu için sızacak yer buluyor da. Genelde de sırtından yukarı doğru taşıyor. Valla kaka yıkamaktan bıktım![]()
İnşallah canım
İlk kızımda hatırlamıyorum öyle bi etki, inşallah bunda da olmaz.
Valla hala cıvık kaka bizde, dur bakalım huysuz olmaz inşallah.
Ya aynen ishal olsa ne farkı olacak bilmiyorum, sordum o zaman her kaka sonrası yıka poposunu dedi, asidik olduğundan pişik yapabilir dedi, dikkat edelim bakalım. Bizim de besin kenarını düzeltmezsem yanlardan çıkıyor komple değiştiriyor olunca da yıkıyorum bende.
Bi de sabah uyku sersemi zorla sokarsam memeyi ağza kuauyor, bıktım çarşaf yıkamaktan. Uyanınca yeniden ağlayıp uyumak isteyene kadar emzirmicem artık.
Bi dene istersen canım, bez değiştirme aralığı da uzuyor bez büyük olunca.Elimdeki 3 numaralar bitince 4 mü alsam diyorum çünkü sürekli sırtından çıkıyor. Küçük geliyor olabilir mi ki bez
O zorla meme verince kusma olayı bir ara bizde de vardı çok sinir oluyordum. Bu ara kesildi çok şükür.
Tok bebeye meme vermeye çalışan manyak anneler![]()
![]()
Bi dene istersen canım, bez değiştirme aralığı da uzuyor bez büyük olunca.
Yaw gözümden uyku akıyor uyusun diye sokuyorum memeyi ağzına. Bi kusuyor önce üstü başı değişiyor ben duşa, yatak yorgan derken uyku falan kalmıyor![]()
Ağlamalar bitene kadar dur o zaman annende, Eylül’de dönersin ücretsize ayrılırsın işteValla sabah ben de dediğin gibi memeyi sokuyorum ağzına az daha oyalansın emsin de ben de dinleneyim diye :)
Annemdeyim zaten, büyük kızın kahvaltısını da düşünmüyorum. İyi tembellik yapıyoruz valla sabahları :)
Ağlamalar bitene kadar dur o zaman annende, Eylül’de dönersin ücretsize ayrılırsın işte
Bu arada annen hangi şehirde senin?
Birkaç önce bir kaç gün sonra başlayabiliyormuş belirtilerBenimki 10buçuk haftalık. 39. Haftada doğdu. Programa göre 2 hafta vat daha atağa 1 hafta önce doğduğu için ama bu hafta çok değişti bebiş daha önceden girilir mi acaba atağa
Birkaç önce bir kaç gün sonra başlayabiliyormuş belirtiler
Ya asıl beş hafta süren 4.sıçramaya girdiğimizde ben tımarhanelik olacagım sanırımEvet ya şimdi kitabına baktım 1 2 haftalık fark gösterebilir yazıyor okuduğumu unutmuşuminşallah ondandır bizimki ağlak oldu durduk yere
O da haklı, 3,5 ay gürültü sonrası sessizlik şaşkınlık yaratmıştırEşim "bir daha hayatta bırakmam sizi öyle" diyordu bu sabah
Bandırma'da canım annem.
Ay kıyamam, onlara bişi olacağına bize olsa keşke.
Eki Görüntüle 2270820