Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bağcılar medipole.. orda çok tatlı bi bayan var ilk gebeligimde beni o kadar rahatlatiyodu ki yine ona gidiyorum.. Suna özdemir adı.. siz nereye gidiyosunuz
bu arada ne gibi şikayetleriniz var? benim uyku hali biraz daha yoluna girdi. mide bulantısı açsam var onun dışında yok. ama feci bir acıkma var. bu acıkma hamile değilkenkinden farklı. canımı acıtıyor resmen. arada kasık ağrılarım oluyor.
Ah evet yaa ben de çok fazla rüya görür oldum. yarım saat kestirsem bile ne rüyalar görüyorum anlatamam. Hamilelikte çok rüya görüldüğünü daha önce duymuştum ama bu kadar yoğun olabileceğini hiç sanmıyordum.
YAŞ/ ŞEHİR /SON ADET TARİHİ /DOĞUM TARİHİ //KAÇINCI BEBEK BAŞLANGIÇ KİLOSU/cİNSİYET Beni etiketleyip bunların cevabını yazarsınız listeye ekleyebilirm. Ama Eksiksiz yazın bidaha bidaha dönüş yapmayalım.
yaş 31
ilk gebelik
bir kayıp var
kalp atışı duyuldu.
kilo 86 idi.bu hafta 87 olmuş.
cinsiyet belli değil
3 mayıs adet/ 13 mayıs aşılama tarihi
gaziantep
Kızlar tabloya eklememi istediğiniz başka açıklama varsa söyleyin benim aklıma bu kadar geldi. Takip etmemizi istediğiniz şeyler de olabilir yada böle kalabilir.