2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar bendede başladı bulantı mide yanması en sevdıgım şeylerı bile cnm istemıyor sabahtan beri doğru düzgün bırsey yıyemedım canım patates kızartması cektı yedim yemez olaydım daha beter oldum :mad:
Bende patates kızarttım azıcık onu yedim şu an ssanki hala boğazımda duruyo :KK43:

İnşh sağlıkla evladına kavuşursun canım ben de şaşırdım değerine gercekten benim tam 4 haftalık Ken yanı beklenenn adetten bir gun sonra 729 çıkmşti bana da düşük gelmişti belkı senin Kı ıkızdır
sağol inş hepimiz sağlıkla kavuşalım ikiz değil kese ve tek bebek görünüyor yani geç döllenme oluyormuş ama 4 hafta geç olması da ilginç geliyor

selam millet bende aşerme başladı. instagramda düşüncesiz kadınlar storye yaptıkları yiyecekleri koyuyorlar. bir tanesi yapması kolay bir şeydi ama malzemelerini bulamadım. restorandan sipariş vermem gerekti. ben mi çok alınganım bilmiyorum ama biraz dikkat etseler insanların canı çekebilir diye düşünseler. bu yaşıma kadar yaptığım hiçbir şeyin fotosunu koymadım hiçbir yere. ayıptır.

Back
X