kızlar merhaba, öncelikle
K
Karabiberim123
tebrik ediyorum bebeği kilo almış maşallah:) bak için de rahat etmiştir demek ki bebeğin sağlıklı, gayet güzel kilo alıyor ama sütün yetmiyormuş demek ki.
geçen hafta benim de sütüm azalmıştı, anneme dedim sütüm azaldı mama vermek zorunda kalıyorum diye. dediğimi yapmıyor musun dedi neymiş o dedim. bir güzel haşladı beni. çift meme ver her emişte, iyice doyur yavrunu dedi. bir sonraki emzirmede bıraktığın memeden emzirmeye başla dedi. gerçekten ondan mı bilmiyorum, şu an maşallahı var memelerin :) yine mamayı kestim. süt az bile gelse sürekli meme verdim, bir o meme bir bu meme bebeği top çevirme gibi çevirdim resmen.
bu arada benim bebişin ağzından köpükler ve salyalar geliyor çok değil ama biraz telaşlanıyorum. aranızda bebişlerinde bu durumu yaşayanlar vardı değil mi? hala devam ediyor mu? neden olurmuş öğrendiniz mi?
uzun zaman girmeyince çok yazacak şey birikmiş, bez olarak prima kullanıyorduk. migrosta gezerken minies aldım denemek için. bir kez bile sızdırmadı. çok memnun kaldım. ama bebeğimin altı ıslak veya dolu olduğunda hiç ses çıkarmıyor primaın aksine. acaba bu iyi birşey mi yoksa pişiğe mi yol açar? acaba minies almaya devam mı etsem?