- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.653
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #42.541
Amann hepsi boş 49 kg ile evlendim 62 iyim şuan daha da aldım gibi Sanki nasıl vercem die düşünüyorum saglıklı olsunlar zayıf olsunlar kızıma zorla tıkıyordum bıraktım artık ne kadar isterse o kadar yesinCanim takilmamak.lazm arkdsn yazm.sekli hos olmams uslup onemli... Tadim isine gelirskde ben ilkinde aynen senn dedgni yaptn hatta 40liyknde dudgna hurma dokundrdm falan gek gorki 3.5yasnda 13.5kilo ablamda on aylikken tadma basladi maas. Onun ki tosun cocuk surekli bisiyler yemek icin cildrrdi ozenrdi bunda benimde niyetim 7. Ay gbi dudaga degdrme yasinda porsiyn tek ogun insallah anne sutu olursa. Anne sutuolmazsa mecbr 6. Ayda tadim yapip 8ayda ogune gecerm diye dusunyrm. Ama suda bi gerck kesnlkle cocugnda bitiyi is on aylik pilav yiyip ayran icen cocuk gordgmde soka grmstm ve bildgn bir tabak yemisti ben hala kizina mama yapcmda icicek diye ugrasrkn benim kizim 2.5 yasndaydi on aylik bebek bi tabk pilavi yedi uzernede bi bardk ayrn icti cok ozendm kizm asla ayrn icmz yogrt yemez pilavida o on aylik bebegn yarisi kadrini yer anca :) napalm bizim kizda citi piti opsn diye avutym kendmi anasina benzemsn:?)