- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 133
- 39
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #42.901
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sol böbrekte genişleme sağ böbrekte de kum var canımsizin böbrekte ne sorununuz var canim
Yaaa çok tatlısınTeyzelerim ben her tarafıma kaka yaptım. Annem resmen beni çitiledi![]()
Maşallah canım çok sevindim senin adına. Bak demek mutlu bebek mutlu anne demekmiş ne güzel senden böyle gülücüklü mesajlar almak.Günaydın canım iyiyiz. Toparladı oğluş2 haftada 660 gr aldı. Ama sürekli kucagımda bana Bi iş yaptırmıyor. Emmek istiyor doymak bilmiyor maşallah. Hadi önceden açtı da sürekli memedeydi şimdi mama veriyorum emiyor yine hep kendiyle ilgileneyim istiyor. Gece aralıksız 3 saat uykusu var sonra yine yok
siz neler yapıyorsunuz
Maşallah küçük tosunaGünaydın canım iyiyiz. Toparladı oğluş2 haftada 660 gr aldı. Ama sürekli kucagımda bana Bi iş yaptırmıyor. Emmek istiyor doymak bilmiyor maşallah. Hadi önceden açtı da sürekli memedeydi şimdi mama veriyorum emiyor yine hep kendiyle ilgileneyim istiyor. Gece aralıksız 3 saat uykusu var sonra yine yok
siz neler yapıyorsunuz
Teyzelerim ben her tarafıma kaka yaptım. Annem resmen beni çitiledi![]()
Canım 1 haftada 180 gr iyi. Bebegın mama içtikten sonra alamıyorsa yani aç değilse niye artırasın ki zaten doyunca dili ile kaktırıyor bence iyi kilo alımıMaşallah küçük tosunabenimde doktorum mamayı arttır dedi. Bu hafta ciddi mama desteğiyle bile 180 gram almış. 2.5 aylığız 4980 60cm boy normal mi kızlar yaaa
OyyyyyBiz de oğlumla ilk pazarımıza gittik![]()
Oy oy seni tatlı bebiş.Maşallah sana kuzucukTeyzelerim ben her tarafıma kaka yaptım. Annem resmen beni çitiledi![]()
Çok gecmis olsun. Düzelir kuzularımız insallah. Bizdede solda 11mm sağda 6 mm genişleme var canım.baska neler yapıyorsunuz su haricinde.Sizinki neye bağlıymış genislemenin. Bizde böbrek nefroloji bölümüne gidiyoruz her ay ultrason ve idrar tahlilimiz var. Bana bol bol emzir dedi. Su ihtiyacini zaten ön sütten alir dedi ve suan takipteyiz 20si gibi tekrar gidecegiz bakalim degisiklik var mı? Nisan ayinda hic degisiklik yoktu bu ayida merak ediyorum. Sizin yapilan farklı birşey veya bir onerin varsa yazar misin banadaSol böbrekte genişleme sağ böbrekte de kum var canım
Bizim aile hekimi kendi yapacakmış çağırıp duruyor gidemedim bir türlü ama özel doktorumuz 9.ayda yaptıracağız göz muayenesini dediSağlık odağından 3. Ayda kağıt verdiler. Göz muayenesini yaptırıp bize getirin diye.
Masallah oglisine canım çoktandır görünmüyorsun. Çok güzel kilo almış ses çıkarmasıda cok güzel bol bol bakışın konuşun gülüşün annesi :)Merhabalar nasılsınız okuyorum ama bayadır yazamadım buraya. 3. Ay kontrolumuzden geliyoruz şimdi önce sağlık ocağına gittik ordan da hastanedeki doktoruna. Rota aşısının ilk dozunu oldu inşallah yan etki yapmaz.Belki 10 gün kadar yeşil ve sulu kaka olabilir korkma dedi. İkinci doz da 5. Ay da olacak. 7.050 gr, 65 cm olmuş. Geçen aya göre 850 gr almış boydan da 3 cm uzamış. İlk oğlum daha fazla kilo alıyordu anne sütüyle ama onun da boyu daha kısaydı. Doktor gayet iyi dedi kilosu ve boyu. Kollarına bakıyor mu dedi evet dedim öne uzatıp bakmaya 3 gündür başladı dedim. 3.ay gelişiminde olur dedi. Sizinle göz teması çok iyi uzağı da iyi görüyor gibi dedi o yüzden 6.ayda göz muayenesi olsun dedi. Menenjit aşısını da 9 ve 14. Aylarda olanı önerdi. Yeni çıkan biraz ticari gibi duruyor dedi tabi bu onun düşüncesi her doktor farklı şeyler söylüyor. Bu arada çok geveze çıktı benim oğlan ya habire konuşun benimle diyor sıpabüyük oğlum geç konuşmuştu bu erken konuşacak herhalde.
Anne beni nereye getirdin der gibi bir hali var kuzunun. Bizde gecen gün gittik ama kanguruyla gittik:))Biz de oğlumla ilk pazarımıza gittik![]()
Mamayla alabildi işte o kiloyu . Mama vermesem tamamen aç kalacak.Canım 1 haftada 180 gr iyi. Bebegın mama içtikten sonra alamıyorsa yani aç değilse niye artırasın ki zaten doyunca dili ile kaktırıyor bence iyi kilo alımı
Valla Bi ara huysuzlandı karnını doyurunca uyuduOyyyyyduruyor mu bari ağlamadan?
Masallah oglisine canım çoktandır görünmüyorsun. Çok güzel kilo almış ses çıkarmasıda cok güzel bol bol bakışın konuşun gülüşün annesi :)
Anne beni nereye getirdin der gibi bir hali var kuzunun. Bizde gecen gün gittik ama kanguruyla gittik:))
Benimki 2.5 aydır öyle :) hatta bazen saat başı hiç emmeden memeyi ağzında tutup uyuyo çok yorucu bir şeyOy kızlar oy. Benim oğlan 3-4 gündür 1.5-2 saatte bir uyanıp 5 Dk emip uyuyo, bu hafta en uzun 2.5 saat uyudum. Uyuyor ama hep böyle kısa kısa. Valla çok Yorgun’um ya.
Takip önerdi sadece su alsın dedi. İdrar tahlili ve ultrason takibi yapılacak dedi nefroloji uzmanı. Ama bizimkine 3 ayda bir yaptırın dedi. 6. Ayda zaten büyük ihtimalle gerileme olacaktır dedi. Üşütme aman dikkat et dedi. He birde ailede böbrekler ile ilgili sorunu olan olursa özellikle kuzenler dedi getir dedi bir daha bebeği.Oy oy seni tatlı bebiş.Maşallah sana kuzucukArada olur öyle şeyler annesi fazla çalışmış bağırsakları kuzunun.
Çok gecmis olsun. Düzelir kuzularımız insallah. Bizdede solda 11mm sağda 6 mm genişleme var canım.baska neler yapıyorsunuz su haricinde.Sizinki neye bağlıymış genislemenin. Bizde böbrek nefroloji bölümüne gidiyoruz her ay ultrason ve idrar tahlilimiz var. Bana bol bol emzir dedi. Su ihtiyacini zaten ön sütten alir dedi ve suan takipteyiz 20si gibi tekrar gidecegiz bakalim degisiklik var mı? Nisan ayinda hic degisiklik yoktu bu ayida merak ediyorum. Sizin yapilan farklı birşey veya bir onerin varsa yazar misin banada
Kıyamam ona ben bol bol uykuları olsun inşallahValla Bi ara huysuzlandı karnını doyurunca uyudu