Ben de doğumdan 5 gün sonra verdim evraklar ama Mart ayında işleme koymuşlar. Ödeme aşamasında yazıyordu benim de e-devlet'te, bekleyip durdum aylarca. PTT"nin çağrı merkezini ara kimlik numarası ile sorgulama yapıyorlar. Yattı derler muhtemelen.
Kaç kilo canım bebeğin? 7 kiloyu geçti benim kız, 3 numara hem bacak içlerine lastik izi yapıyor hem de kaka taşıyor özellikle de sırtından. O yüzden ben elimdeki paketler bitince 4 numara alcam. Toplasam 50-60 bez yoktur.
Benin kızım da 3 ay 15 günlük. 40+1'de doğdu. Gündüz uyurken kucağımdan bırakmak gibi bir lüksüm yok, daha kucağımda olduğu halde kaldırıp yatağa doğru hamle yaparken açıyor gözlerini. Zaten son 3 haftadır falan memede uyuyor. 1.5 saat uyuyorsa mesela sürenin tamamında meme ağzında, arada uyuyor arada emiyor. Bazen 1 saat bazen 20 dk, süre çok değişken gündüz uykularında. Memeyi ağzından çıkardığı gibi gözleri açıyor. Daha kısa yoldan anlayayım, beni boş emzik gibi kullanıyor. O sebeple yatağa koyup 10 dk sonra uyanma gibi bir durumla ilgili deneyimim yok maalesef