- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #43.741
Ya hepinizin bebeler gece uyku arasında emiyor. Benimki hiç öyle değil. Kalkıyor bir saat falan belki Daha fazla oyalanıyor. Nasıl yapıyorsunuz bana bir anlatın yahu Canlaruyanmadan belli bir saat sonra alıp memeye mi koyuyorsunuz. Sonra yerine mi yeniden yatırıyorsunuz.
O zaman aşağı yukarı hepimizin bebekleri o saatlerde yatıp gece2-3e kadar deliksiz uyuyorlar
Gece uykusuna geçişte 8.30-9.30 arası keyif emmesi var. Uyuduğu halde emmeye devam ediyor ben de bıraktırmıyorum. 9.30 gibi çıkıyorum yanından. Bazen yarım saat bazen 1 saat içinde tekrar uyanıyor, yine emziriyorum, yatırıyorum. 1 saat sonra uyanabiliyor tekrar. Bazen de uyanmıyor. Uyanma sıklığı keyfine göre. 6.saat uyuduğu da oldu, ama çoğunlukla 2-3 saat aralıkla uyanıyor. Gündüz ne kadar sık ve bol emerse gece o kadar uzun uyuyor. Gece çok kalkan bebeyi gündüz daha bol besleyin diyordu Tracy teyze

Sana katıldığımı belirterek bu günkü aylık kontrolümuzu paylaşayım :
4.ay aşimizi olduk bacaklardan birer tane yedi boyumuz 67 cm , kilomuz 7500kafamız da 42.4 olmuş çok şükür bı sıkıntımız olmadı kan damlası verdiler bir yaşina kadar kullanılacakmiş ama ben önce doktorumuza sorup öyle başlayacağım kan damlasına
Maşallah canım.

Bizim doktor vermiştim bir damla ismi onu alacağım ben.
Bizim doktorumuz sağlık ocağının verdiği demir ilacını kullandırmadı şuan net hatırlamıyorum ama sanırım ya 6 aydan yada 9 aydan sonra başlıcaz
Benim doktor da ayrı bir damla ismi verdi de 4. Ayda başlarız demişti. Sorcam bu gidişte başlayalım mı diye.