U
Umutherzaman
canim 3aylikken boyunu yazmistin ya benimki de oyle ama o boy siniri ust sinir,kilosu boyu dogru orantili gidiyorsa sorun yok. yani cok da abarti sekildr uzun degil,uzun ama asiri degil. iri yapililar yani hic korkma bence.
Mancar
senle bikac kez yazismistik bu konuda.grupta sanirm biakc tane kilolu sayilabilecek bebek var onun ikisi de bizim beebkler. sagliktam gerisi teferrruat yani zayif olan anneler yaziyorsa sen de yazacaksin ben de yazacagim. niye girmiyormussun artik konusmalara? burda herkes birbirinin fikrine saygi duymali,uymasa dahi o yuzden neden gececeksin bi kenara ben kabul edemiyorum bu tarz bi durumu. madem ovunen yok deniyor ama neden ovunen varmis gibi bi fikir sokuluyor diger kisilerin aklina? mamadan tut kiloya,uykuya,gaza kadar konusuldu. ben de bikac kez kontrol sonrasi yazdim gelisimini oglumun,herkesin yaptigini yaptm. ama ben bile rahatsiz oldum bu yazismalardan. kilosu fazla iri yapili iyi uyuyor pek yormuyor vs vs ise yazmayalim yani oyle mi? 1 kisi bise diyor digerleri ona atliyor nasil bir ortamsa anlayamadim. kimmis acaba iyi gelisimli bebekleri paylasip diger anneleri uzen? ben rastgelmedim.