- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #43.861
Bu sayfa iyi ki var hepinizi iyi ki tanımışım hiç birinizin yazısından etkilenmedim hatta kendi bebeğime sevindiğim kadar sevindim.Herşeyi unutsam,bebeğim küvezdeyken bana ettiğiniz duaları unutmam..cok dogru ben katiliyorm.iyi bir sey konusulmak isteniyor ama empati pek yapilmiyor. benim ya da ben gbi olan kisilerin de olani yazmaya hakki var,nispet yapmamak kaydi ile ki kimse yapmiyor. e o kdrina da dayanamiyosak niye giriyoruz? anneyiz her seyden etkileniyoruz ama degisik o kdr hastaligi susu busu dahi var,buna bile tepki vereceksek onlari napalim allah uzak gotursun. yazimdan kaynakli diyip gecmek lazim sanirm dedigin gbi. ama konu esasen noramaymis sanirmm,,bi anne olarak o da sasirmis duruma yazmis ben de okumustm ne var ki o yazida bana gore.cunku cok alirsa o da sorun olabilir. bunu da burda sormaya hakkimiz olmali,o kadarini sorabilmeliyiz. az derken de olmali cok derken de olmai,sorumuzun temeli cocugun sagligi. ha su saatten sonra ben de hicbise yazmam mancara demistm ama simdi daha iyi anliyorum.
Ama şöyle bi durum hissettim yani kilo almasını isteyip ön sütü vermeyen bir annenin bebeğinin güzel kilo almasından endişe duyması çok farklı geldi,belki ben yanlış anladım ama bi ben değilmişim ki.
Ya zaten bişey de yazmamıştım sadece kendimce öyle yorumlayıp düşünmüştüm taa ki bugün sen ve mancarın yazısını okuyup kendi üstünüze alınmanıza dayanamadım çünkü sizden yana hiç öyle birşey hissetmedim.Tabi ki de kusmasını da,kilosunu da,ek gıdasını da paylaşacağız herşey yanlış anlaşılmaz ki canm o bir istisnaydı.