Aşılama 2019 Şubat Aşılama Süreci

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde yarin test gunum bugun 14 gunum bir kac gundur agrim yoktu hafif batmalar disinda ama bugun sizi gibi sanci gibi agrim oluyor regli olucak gibiyim 😑

benim negatif sanırım daha adetime 3 gün var ama 0.10 çıkmış çok moralim bozuk yani
Canım hiç canını sıkma moralini bozma ki hormonların da etkilenmesin herşeyin hayırlısı bizler çok istiyoruz evet ama Allah ne zaman dilerse o zaman olur bak benim ilk asilamamda tuttu ama 34.haftada kaybettim bebeğimi 2.aşılamam da tutmadı ama ümidimi kesmiyorum ümidin hep olsun kendini bırakma olmayacak diye sakın inancını kaybetme Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur bunu hiç unutma

Benimde yarin test gunum bugun 14 gunum bir kac gundur agrim yoktu hafif batmalar disinda ama bugun sizi gibi sanci gibi agrim oluyor regli olucak gibiyim 😑
Hamilelik belirtileri de bu şekilde oluyor canım 14 gün olmuş asilamanda çubukta bak bence gebelik varsa çıkıyor ben sabirsizlandim senin yerine vallahi hemen bak ve bize haber et :-)

Hamilelik belirtileri de bu şekilde oluyor canım 14 gün olmuş asilamanda çubukta bak bence gebelik varsa çıkıyor ben sabirsizlandim senin yerine vallahi hemen bak ve bize haber et :-)
Cok haklisin canim Rabbim neyi nasip ederse onu yasayacagiz her ezan saatinde her dua edisimde hepimiz icin isteyen herkes icin dua ediyorum. Allahim kabul etsin insallah
Ben daha oncedende igneli catlatma tedavisi gordum asilama degil yalnuz o yuzden 14 gununde gecmesini bekledim cunku 14 gun sonra falan regli oluyordum.. hemsirede 15 gun sonra diyince bekleyeyim dedim cubuk testi 12 gun yaptim varla yok arasi bi cizgi belirdi resim ceksem resimde belli olmayacak kadar 😂😂 o yuzden heveslenmedim gecen ayda reglim gecikti kackere test yaptiysam 2 cizgu hep silikti o yuzden dikkate almadim yarin saglik ocaginda kan vericem muhtemelen bir sonraki gunde sonucu alirim diye dusunuyorum tabi kirmizilar gelmezse 😊😉

Merhaba arkadaşlar ben de 4 martta ikinci aşılamamı yaptırdım ilk bir hafta şiddetli ağrım oldu yumurtam fazla oluşuyor diye ilkinde de bu ağrıları yaşamıştım. 8. gün ağrılar geçti dün geceden beri de kasık ağrısı akıntı ve hafif mide bulantısı var acaba kanda ne zaman çıkar? İlkinde 14. gün regl olmuştum aslında sabırlıyım ama sadece gebelik yoksa boşa umut etmek istemiyorum boş umutlardan yoruldum gerçekten

Ne
Canım hiç canını sıkma moralini bozma ki hormonların da etkilenmesin herşeyin hayırlısı bizler çok istiyoruz evet ama Allah ne zaman dilerse o zaman olur bak benim ilk asilamamda tuttu ama 34.haftada kaybettim bebeğimi 2.aşılamam da tutmadı ama ümidimi kesmiyorum ümidin hep olsun kendini bırakma olmayacak diye sakın inancını kaybetme Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur bunu hiç unutma
neden bilmyrm ama yorgunum gerçktn dün akşamdan beri tek başıma uyudum ağla ağla artık eşimdenkızdı demekki hayırlısı değil şuan napalım olsun dedi ama ben bilmyrm yani gerçktn çok yorgunum

Ne

neden bilmyrm ama yorgunum gerçktn dün akşamdan beri tek başıma uyudum ağla ağla artık eşimdenkızdı demekki hayırlısı değil şuan napalım olsun dedi ama ben bilmyrm yani gerçktn çok yorgunum
İnan hepimiz aynı sıkıntıyı yaşıyoruz ben dün gece kabuslarla uyandım bir anda bir baktım regli olmuşum . Eşiniz de yanınızda anladığım kadarıyla. Ya eşiniz her ay negatif diye sizi suçlasaydı ? İnanın ben eşime bunu nasıl söylerim diye sabaha kadar uyuyamadım

Ne

İlk aşılaman mı bilmiyorum ama üzülme her şey Allahın takdiri belki hamilesindir kendini yıpratarak tehlikeye düşürme her şeyin hayırlısı herkesin bir imtihanı var işte

İnan hepimiz aynı sıkıntıyı yaşıyoruz ben dün gece kabuslarla uyandım bir anda bir baktım regli olmuşum . Eşiniz de yanınızda anladığım kadarıyla. Ya eşiniz her ay negatif diye sizi suçlasaydı ? İnanın ben eşime bunu nasıl söylerim diye sabaha kadar uyuyamadım
evet doğru yanımda asla bişey demz ben seni üzgün görünce üzülüyorum diyo sadece napalım allaha karşımı geliyosun dememkki zamanı dğil diyo yani.tamam bende aynı düşüncedeyim demekki gerçktn bir problem yokken yaşıyosam bunu gerçktn vakti değil.insanlar o kadar sorunlu halde kalıyolar yani hmen.ama herayda insanın umudunun tekrar tekrar kırılması gerçktn zor .artık canım hiç bişey yapmak istemiyo yani

evet doğru yanımda asla bişey demz ben seni üzgün görünce üzülüyorum diyo sadece napalım allaha karşımı geliyosun dememkki zamanı dğil diyo yani.tamam bende aynı düşüncedeyim demekki gerçktn bir problem yokken yaşıyosam bunu gerçktn vakti değil.insanlar o kadar sorunlu halde kalıyolar yani hmen.ama herayda insanın umudunun tekrar tekrar kırılması gerçktn zor .artık canım hiç bişey yapmak istemiyo yani
Haklısın ne desen . Hamile kalana kadar her ay bunları yaşıyoruz malesef . Bu sizin 2. Aşılamamıydı

Haklısın ne desen . Hamile kalana kadar her ay bunları yaşıyoruz malesef . Bu sizin 2. Aşılamamıydı
ilk aşılamydı canım ama doktor aşılamadan sonra bile hadi hayırlı olsun hiç bi sıkıntı yok falan diyince uumutlanmıştım

3 doktora sordum tüp bebeklik bişeyin yok snin diyolar aşılamayıda planllı yapmadı yani yumurtlama günümden 5 gün önce çatlatma iğnesi yaptı ertesi günde aşılamaı yaptı yani daha 4 gün vardı yumurtlama günüme ben hiç bişey anlamadım

evet ilk aşılamydı ve doktor kesn gbi konuştu bana yani :KK43:((((((((

Benim yumurtalarım kaliteli ve fazla oluşuyor eşimin sperm kalitesi ve hızı yüksek ilk aşılamada çok güzel yumurtalar oluştu hatta aşılamadan 5 gün sonra şiddetli ağrılarımdan dolayı korkup doktora gittim doktor dedi ki aşılamaya bağlı kalmayın ilişkiye devam edin geç döllenmede olabilir çoğul da olabilir hala çatlamayan yumurtalar bile var dedi. Ama sonuç hüsran. Yani demem o ki Allah istemedi mi takdir etmedi mi her şey boş o yüzden kendini topla tevekkül etmeliyiz hepimiz için yorucu ama elden ne gelir kendini yıpratsan da sonuç değişmeyecek ki

Back
X