- Konu Sahibi Papatyalar Mevsimi
Ben de 2. Aşılamayı oldum 13. Gündeyim bende çok korkuyorumaminnn aminn bana umut oldun ya inşallah tutar .14.gün bugün ama test yapmaya korkuyorum((((((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 2. Aşılamayı oldum 13. Gündeyim bende çok korkuyorumaminnn aminn bana umut oldun ya inşallah tutar .14.gün bugün ama test yapmaya korkuyorum((((((
benim negatif sanırım daha adetime 3 gün var ama 0.10 çıkmış çok moralim bozuk yaniBen de 2. Aşılamayı oldum 13. Gündeyim bende çok korkuyorum
Canım hiç canını sıkma moralini bozma ki hormonların da etkilenmesin herşeyin hayırlısı bizler çok istiyoruz evet ama Allah ne zaman dilerse o zaman olur bak benim ilk asilamamda tuttu ama 34.haftada kaybettim bebeğimi 2.aşılamam da tutmadı ama ümidimi kesmiyorum ümidin hep olsun kendini bırakma olmayacak diye sakın inancını kaybetme Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur bunu hiç unutmabenim negatif sanırım daha adetime 3 gün var ama 0.10 çıkmış çok moralim bozuk yani
Hamilelik belirtileri de bu şekilde oluyor canım 14 gün olmuş asilamanda çubukta bak bence gebelik varsa çıkıyor ben sabirsizlandim senin yerine vallahi hemen bak ve bize haber etBenimde yarin test gunum bugun 14 gunum bir kac gundur agrim yoktu hafif batmalar disinda ama bugun sizi gibi sanci gibi agrim oluyor regli olucak gibiyim![]()
Cok haklisin canim Rabbim neyi nasip ederse onu yasayacagiz her ezan saatinde her dua edisimde hepimiz icin isteyen herkes icin dua ediyorum. Allahim kabul etsin insallahHamilelik belirtileri de bu şekilde oluyor canım 14 gün olmuş asilamanda çubukta bak bence gebelik varsa çıkıyor ben sabirsizlandim senin yerine vallahi hemen bak ve bize haber et![]()
neden bilmyrm ama yorgunum gerçktn dün akşamdan beri tek başıma uyudum ağla ağla artık eşimdenkızdı demekki hayırlısı değil şuan napalım olsun dedi ama ben bilmyrm yani gerçktn çok yorgunumCanım hiç canını sıkma moralini bozma ki hormonların da etkilenmesin herşeyin hayırlısı bizler çok istiyoruz evet ama Allah ne zaman dilerse o zaman olur bak benim ilk asilamamda tuttu ama 34.haftada kaybettim bebeğimi 2.aşılamam da tutmadı ama ümidimi kesmiyorum ümidin hep olsun kendini bırakma olmayacak diye sakın inancını kaybetme Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur bunu hiç unutma
İnan hepimiz aynı sıkıntıyı yaşıyoruz ben dün gece kabuslarla uyandım bir anda bir baktım regli olmuşum . Eşiniz de yanınızda anladığım kadarıyla. Ya eşiniz her ay negatif diye sizi suçlasaydı ? İnanın ben eşime bunu nasıl söylerim diye sabaha kadar uyuyamadımNe
neden bilmyrm ama yorgunum gerçktn dün akşamdan beri tek başıma uyudum ağla ağla artık eşimdenkızdı demekki hayırlısı değil şuan napalım olsun dedi ama ben bilmyrm yani gerçktn çok yorgunum
Ne
neden bilmyrm ama yorgunum gerçktn dün akşamdan beri tek başıma uyudum ağla ağla artık eşimdenkızdı demekki hayırlısı değil şuan napalım olsun dedi ama ben bilmyrm yani gerçktn çok yorgunum
evet doğru yanımda asla bişey demz ben seni üzgün görünce üzülüyorum diyo sadece napalım allaha karşımı geliyosun dememkki zamanı dğil diyo yani.tamam bende aynı düşüncedeyim demekki gerçktn bir problem yokken yaşıyosam bunu gerçktn vakti değil.insanlar o kadar sorunlu halde kalıyolar yani hmen.ama herayda insanın umudunun tekrar tekrar kırılması gerçktn zor .artık canım hiç bişey yapmak istemiyo yaniİnan hepimiz aynı sıkıntıyı yaşıyoruz ben dün gece kabuslarla uyandım bir anda bir baktım regli olmuşum . Eşiniz de yanınızda anladığım kadarıyla. Ya eşiniz her ay negatif diye sizi suçlasaydı ? İnanın ben eşime bunu nasıl söylerim diye sabaha kadar uyuyamadım
evet zaten şuan onların konuşucaklarını tahmin ediyorum ama umrumda değil benim stresim bana yeter zatenBazen çevredeki insanlar bile o kadar çok soru soruyor ve sizi yoruyor ki “kanser olsam izahı daha kolay olurdu “ diyorsunuz
Haklısın ne desen . Hamile kalana kadar her ay bunları yaşıyoruz malesef . Bu sizin 2. Aşılamamıydıevet doğru yanımda asla bişey demz ben seni üzgün görünce üzülüyorum diyo sadece napalım allaha karşımı geliyosun dememkki zamanı dğil diyo yani.tamam bende aynı düşüncedeyim demekki gerçktn bir problem yokken yaşıyosam bunu gerçktn vakti değil.insanlar o kadar sorunlu halde kalıyolar yani hmen.ama herayda insanın umudunun tekrar tekrar kırılması gerçktn zor .artık canım hiç bişey yapmak istemiyo yani
evet ilk aşılamydı ve doktor kesn gbi konuştu bana yaniİlk aşılaman mı bilmiyorum ama üzülme her şey Allahın takdiri belki hamilesindir kendini yıpratarak tehlikeye düşürme her şeyin hayırlısı herkesin bir imtihanı var işte
Haklısın ne desen . Hamile kalana kadar her ay bunları yaşıyoruz malesef . Bu sizin 2. Aşılamamıydı
ilk aşılamydı canım ama doktor aşılamadan sonra bile hadi hayırlı olsun hiç bi sıkıntı yok falan diyince uumutlanmıştımHaklısın ne desen . Hamile kalana kadar her ay bunları yaşıyoruz malesef . Bu sizin 2. Aşılamamıydı
evet ilk aşılamydı ve doktor kesn gbi konuştu bana yani((((((((
bana da doktorum kesin olur gözüyle baktı eşime de öyle demiş şimdi ise hayalkırıklığı ....ilk aşılamydı canım ama doktor aşılamadan sonra bile hadi hayırlı olsun hiç bi sıkıntı yok falan diyince uumutlanmıştım