- 2 Eylül 2018
- 1.415
- 3.957
- 83
- 31
- Konu Sahibi Papatyalar Mevsimi
Teşekkür ederim 10. Gün gittimHayırlı olsun kaçıncı gün gittiniz sonuç için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim 10. Gün gittimHayırlı olsun kaçıncı gün gittiniz sonuç için
Teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah zaten ister istemez sık sık acıkıyorum sürekli yiyorum ama mide bulantım da var seninde güzel haberlerini alırız inşallahCanimmmm
Canimmmm çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim çok dikkat et bu haftalar en dikkat etmen gereken haftalar bol bol dinlen ve epey yemek ye çünkü 9.haftadan sonra mide bulantilari başlıyor şimdiden depo et kendine :) gözün aydın bizlere de dua et
Tebrik ederim Sumib darısı başımıza :))) inşallah 9 ayı sağlıklı sıkıntısız atlatıp bebeğini kucağına alırsın sağlıkla inşallah dikkat et kendine artık iyice :)Kızlar sonucumu aldım 29.65 çıktı hamileyimmmmmağlamakla gülmek arasında kaldım
Allah razı olsun darısı başınızaTebrik ederim Sumib darısı başımıza :))) inşallah 9 ayı sağlıklı sıkıntısız atlatıp bebeğini kucağına alırsın sağlıkla inşallah dikkat et kendine artık iyice :)
Kızlar bende size durumumu anlatmak istiyorum . 1 yıllık evliyiz hiç korunmadım eşimin spermleri düşük olduğu için ilaç kullanmaya başladı.Bende herhangi bir sorun yok şimdilik çok şükür . Doktor yinede yaşımdan dolayı klomen verdi süreci hızlandıralım dedi. İlacı bugün kullanmaya başladım . Ne zaman tekrar doktora gitmem gerek bilgisi olan varmı ? Birde eğer bu ay olmazsa direk aşılamaya mı geçer sizce . Aşılama ne kadar sıklıkla oluyor nasıl oluyor bilgi verirseniz çok sevinirim .
Teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun diyorum ben elimizden geleni yapıyoruz takdir ilahi . Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah sizin içinde en hayırlısı neyse o olsun inşallahKlomen bittikten sonra doktora git yumurta takibi apicak büyümüşmü kac tane buyumus diye çatlama ineside verir duruma göre ama aşılama yapmazlar hemen ben 1.5 yillik evliyim halâ doktor aşılama önermiyo inşallah ilk denemende hamiş kalirsin allah yardimcin olsun
Teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun diyorum ben elimizden geleni yapıyoruz takdir ilahi . Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah sizin içinde en hayırlısı neyse o olsun inşallah
canımmm çok sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk aşılamadamı kaldın :))))))benim 13.günüm fakat çekiniyorum test yapmayaKızlar sonucumu aldım 29.65 çıktı hamileyimmmmmağlamakla gülmek arasında kaldım
Allah razı olsun canım evet ilk aşılamam çok şükür ilk aşılamam tuttu darısı başına inşallahcanımmm çok sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk aşılamadamı kaldın :))))))benim 13.günüm fakat çekiniyorum test yapmaya![]()
Allah razı olsun canım evet ilk aşılamam çok şükür ilk aşılamam tuttu darısı başına inşallah
aminnn aminn bana umut oldun ya inşallah tutar .14.gün bugün ama test yapmaya korkuyorumAllah razı olsun canım evet ilk aşılamam çok şükür ilk aşılamam tuttu darısı başına inşallah
birde böyle değişiklik varmıydı hiç hissettiğin göğüslerinde falan benim göğüslerim şiş damarlarım gözüküyo uçları büyümüş genişlemiş ama anlamaım aşılamadan sonra 7.gün falan başladı böyle oldu ama hiç akıntı falan bişy yok yaniAllah razı olsun canım evet ilk aşılamam çok şükür ilk aşılamam tuttu darısı başına inşallah
Herkesin aksine benim hiç akıntım olmadı ama aşılamadan itibaren kasık ağrım bel ağrım, meme hassasiyetim vardı dokunamıyordum bile ve gazım vardı aşılamanın 6. günü mide bulantılarım oldu ayriyetten iştehımda çok fazla açılmıştı 8. gün falan memelerimin şiştiğini gerildiğini fark ettim 10. gün test yaptım pozitifbirde böyle değişiklik varmıydı hiç hissettiğin göğüslerinde falan benim göğüslerim şiş damarlarım gözüküyo uçları büyümüş genişlemiş ama anlamaım aşılamadan sonra 7.gün falan başladı böyle oldu ama hiç akıntı falan bişy yok yani
Herkesin belirtisi farklı oluyor belirti bile olmayabiliyor hiç takma bunları sen kendine odaklan bol süt, yumurta, yoğurt ye çok faydalı ve folikasit sakın aksatmabirde böyle değişiklik varmıydı hiç hissettiğin göğüslerinde falan benim göğüslerim şiş damarlarım gözüküyo uçları büyümüş genişlemiş ama anlamaım aşılamadan sonra 7.gün falan başladı böyle oldu ama hiç akıntı falan bişy yok yani
herkeste farklı işte benimde aşılamadan sonra 3 gün kasık ağrım old göğüslerim şişmeye başladı sertleşti geceleri sürekli idrardayım başkda bişey yok şuan gidip kan verdim sonucu öğleden sonra eşinin değerleri nasıldı senin canım :/ banada dua et hamilesin kabul olur nolurHerkesin aksine benim hiç akıntım olmadı ama aşılamadan itibaren kasık ağrım bel ağrım, meme hassasiyetim vardı dokunamıyordum bile ve gazım vardı aşılamanın 6. günü mide bulantılarım oldu ayriyetten iştehımda çok fazla açılmıştı 8. gün falan memelerimin şiştiğini gerildiğini fark ettim 10. gün test yaptım pozitif
Normaldi hiçbir sıkıntısı yoktu eşiminherkeste farklı işte benimde aşılamadan sonra 3 gün kasık ağrım old göğüslerim şişmeye başladı sertleşti geceleri sürekli idrardayım başkda bişey yok şuan gidip kan verdim sonucu öğleden sonra eşinin değerleri nasıldı senin canım :/ banada dua et hamilesin kabul olur nolur![]()
bizimde normal hiçbir sıkıntı yok ay çok heyecanlıyımm bilmyrmNormaldi hiçbir sıkıntısı yoktu eşimin
Herkese dua ediyorum rabbim isteyen herkese versin umarım pozitif olur senindeherkeste farklı işte benimde aşılamadan sonra 3 gün kasık ağrım old göğüslerim şişmeye başladı sertleşti geceleri sürekli idrardayım başkda bişey yok şuan gidip kan verdim sonucu öğleden sonra eşinin değerleri nasıldı senin canım :/ banada dua et hamilesin kabul olur nolur![]()
Sakin ol herşey olacağına varırbizimde normal hiçbir sıkıntı yok ay çok heyecanlıyımm bilmyrm![]()