- Konu Sahibi Papatyalar Mevsimi
Evet canım yumurta büyüdükçe ağrı yapıyorKızlar bugün son 9. iğnemi vuruldum yarın kontrolüm var iki gündür kasık ağrım var yumurtaların büyümesinden dolayımı bu ağrılar sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım yumurta büyüdükçe ağrı yapıyorKızlar bugün son 9. iğnemi vuruldum yarın kontrolüm var iki gündür kasık ağrım var yumurtaların büyümesinden dolayımı bu ağrılar sizce
Teşekkürler canımEvet canım yumurta büyüdükçe ağrı yapıyor
Tavsiyelerini için çok teşekkür ederim içim rahatladı söylediklerini dikkate alıcam :) inşallah tutarda buradan beraber sevinçli haberler veririz birbirimize Rabbim isterse neden olmasın :)Amin.. öyle avutuyoruz biz de kendimizi acıyı veren Rabbim sabrını da veriyor yoksa evlat acısı dayanılır değil .. ümidini hiç kaybetme ben de ilk aşılamamda umitsizdim ama tutmustu hayırlısı bu seferine inşallah .. ayrıca korkulacak da hiçbirşey yok ben burada yazanlara aldandim ilk asilamamdan önce hsg cekilecektim burada o kadar acı çektiklerini yazmışlar ki dedim herhalde çok zor bi film anestezili çekildim boşuna da anestezi aldım şimdiki asilamamdan önce de çekmem gerekiyor dedi Dr um bu sefer anestezi olmasın dedim 10 sn de bitti film işi ve gram ağrım olmadı aşılama da öyle ağrı falan olmuyor korkulacak birşey yok hem ayrıca aşılamaya rahat girmen kendini kasmaman lazımmis yoksa tutmaz demişlerdi bana ilkinde ben de o rahatlıkla girdim ikisine de bakalım şimdi hayırlısı inşallah Rabbim tekrar nasip eder salı öğrenicem sonucu buradan mutlaka paylasirim
Olsun hiç bozma moralini evet insan üzülüyor ama emin ol Rabbim in senin için daha iyi bir planı vardır7Şubatta olmuştum ilk aşılamamı ben bugün kan testi yaptırdım malesef olmadı :'(
Evet canım ondan ağrılar. ben iğneye başladığımın 2. Günü başladı ağrılarım hemde okadar çok ağrıyor ki ağrısız bir anım yok belimde dahil bu ağrılara. 4. Gün doktor kontrolüm vardı söyledim çok normal 12 tane yumurtan var ve hepsi büyüyor ağrın olması iyi bişey dedi çok iyi gidiyorsun dedi pazartesi tekrar gidicem aşılama gününü söyleyecek çok heyecanlıyım ve inşallah bu ağrıları boşuna çekmeyizde kavuşuruz meleklerimize :)Kızlar bugün son 9. iğnemi vuruldum yarın kontrolüm var iki gündür kasık ağrım var yumurtaların büyümesinden dolayımı bu ağrılar sizce
Maalesef canım bugün asilamada 11.günüm ve kahverengi lekelenmelerim başladı Dr uma danıştim kan ver dedi verdim ve sonuç negatif 1 ay ara vericez sonra yine kaldığımız yerden devamTavsiyelerini için çok teşekkür ederim içim rahatladı söylediklerini dikkate alıcam :) inşallah tutarda buradan beraber sevinçli haberler veririz birbirimize Rabbim isterse neden olmasın :)
Oh maşallah baya yumurtan olmuş kaç toz vuruldun iğneni benim bir yumurtam var sadece bu gün gittik daha kontrole 16,5 mm olmuş pazartesi tekrar kontrolüm var doktorum 0,75 dozla sadece bitane olur sok sağlıklı bu yumurta böyle olması daha iyi gibi bişiler söyledi inşallah tutar rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallahEvet canım ondan ağrılar. ben iğneye başladığımın 2. Günü başladı ağrılarım hemde okadar çok ağrıyor ki ağrısız bir anım yok belimde dahil bu ağrılara. 4. Gün doktor kontrolüm vardı söyledim çok normal 12 tane yumurtan var ve hepsi büyüyor ağrın olması iyi bişey dedi çok iyi gidiyorsun dedi pazartesi tekrar gidicem aşılama gününü söyleyecek çok heyecanlıyım ve inşallah bu ağrıları boşuna çekmeyizde kavuşuruz meleklerimize :)
Olsun canım hiç moralini bozma benimde tutmazsa birdaha gitmicem doktora akışına bırak Rabbim isterse herşey olur diyip teselli ediyorum kendimiKızlar merhaba sabahtan beri ağlamaktan kendimi yeni toparladım ve şimdi sizlere yazıyorum bugün sabah kahverengi lekelenmelerim oldu ve hemen Dr umu aradım acile gel bi kan bakalım dedi gittim kan verdim ve sonuç negatif 0.2 çıktı adetim başlamış yani tutmadı aşılamam 11.günümde lekelenmeler başladı şimdi 1 ay ara vericez diger adetimde tekrar basliycaz kaldigimiz yerden Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Canım dozu 100 benim iğnenin evet doktorun doğru söylemiş zaten bu yumurtaların sadece 1 yada ikisi sağlıklı olgunluğa gelebilirmiş aslında fazla olması çok ta farketmiyor benim zaten yumurtlama da yada çatlaması da Bi sorunum yok ama Rabbim ol demeyince olmuyor işte sadece biraz acilen hamile kalmam gerekiyor oyüzden tedavi görüyorum ben. Hızla büyüyen miyomlarım var çünküOh maşallah baya yumurtan olmuş kaç toz vuruldun iğneni benim bir yumurtam var sadece bu gün gittik daha kontrole 16,5 mm olmuş pazartesi tekrar kontrolüm var doktorum 0,75 dozla sadece bitane olur sok sağlıklı bu yumurta böyle olması daha iyi gibi bişiler söyledi inşallah tutar rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Hadi inşallah canım Hayırlısı olsun hakkında güzel haberler verirsin inşallah :)Selam kuzular bende 3 gün önce aşılamam oldu gonal f 75 vuruldum 2 yumurtam oldu ama çatlatma iğnesi olamadan kontrolde bş baktık yumoşlar çatlamış hemen ağar topar aşılama yapıldı doktor daha yumurtlar vücutta dedi inşallah geç kalmamışızdır aşılama için inşallah hepimizin melekleri gelir bu ay progestan kullanıyorum şuan
Şnşallah canım biraz içim kuşkulu biz çatlatmadık yumurtayı tam saatini ayarlayamadık ama nasip işte sen ne zamandır istiyorsunHadi inşallah canım Hayırlısı olsun hakkında güzel haberler verirsin inşallah :)
Ben 1 yıldır uğraşıyorum ama tık yok :) sen pekiŞnşallah canım biraz içim kuşkulu biz çatlatmadık yumurtayı tam saatini ayarlayamadık ama nasip işte sen ne zamandır istiyorsun
Benim 2 yıl canım şükür bi sıkıntımız yok ama nasip olmadıBen 1 yıldır uğraşıyorum ama tık yok :) sen peki
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsunCanım dozu 100 benim iğnenin evet doktorun doğru söylemiş zaten bu yumurtaların sadece 1 yada ikisi sağlıklı olgunluğa gelebilirmiş aslında fazla olması çok ta farketmiyor benim zaten yumurtlama da yada çatlaması da Bi sorunum yok ama Rabbim ol demeyince olmuyor işte sadece biraz acilen hamile kalmam gerekiyor oyüzden tedavi görüyorum ben. Hızla büyüyen miyomlarım var çünkübakalım pazartesi tekrar gidicem merak ve heyecanla neler olacağını göreceğiz inşallah hayırlı olur.
Bizde öyle biz sıkıntımız yok ama nasipte öte yolda yokBenim 2 yıl canım şükür bi sıkıntımız yok ama nasip olmadı
AMİN canım hepimiz için inşallahİnşallah canım hakkında hayırlısı olsun
Canım ben Gresunda yaptırıyorum ben doktorumdan çok memnunum arı sütü falan hiç böyle şeyler yapma dedi doktorum bitkisel şeyler kişiden kişiye fayda sağlar bu süreçte böyle bir riske sakın girme dedi ne ilaç veriliyorsa sende onu uygula sadece canım tedaviyi bırakınca yaparsın bitkisel yöntemleriMerhaba kızlar Trabzonda aşılama yaptıran var mı aşılamaya başlamadan arı stü polen öneriyolar kullanan varmı