Aşılama 2019 Şubat Aşılama Süreci

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tekrar yaptır 2 gün sonra canım bakalım yüükselcekmi belki geç döllenme olmuş olabilir bilemedimki sordunmu doktorua pozitifmi diye
Doktorum hasta olduğu için yoktu eve gelince internetten öğrendim sonucu.evde de demin idrardan sonra peçeteye akışkan pembemsi yumurtlama zamanındaki gibi akıntı geldi karnımda çok ağrıyor adete dönecek gibi

Bende bugün verdim aşılamanın 17.günü kan 3.63 çıkmış
5 in altindaki degerlere negatif diyorlar ama bence gec dollenme olabilir 2 gunde bir 2 kati degerin yukselirse cok iyi Kaim Kaim inde dedigi gibi aramizdan 1 kiside kurtulsa kardir meydani bosaltin sonuc bekleyenler 😂
Papatyalar Mevsimi Papatyalar Mevsimi canim senin durumun nasil degerin yukseldimi doktora gorundun mu ne durumdasin canim

Hafif
5 in altindaki degerlere negatif diyorlar ama bence gec dollenme olabilir 2 gunde bir 2 kati degerin yukselirse cok iyi Kaim Kaim inde dedigi gibi aramizdan 1 kiside kurtulsa kardir meydani bosaltin sonuc bekleyenler 😂
Papatyalar Mevsimi Papatyalar Mevsimi canim senin durumun nasil degerin yukseldimi doktora gorundun mu ne durumdasin canim
Hafif kanamalarım var malesef bakalm

Benim değerim 29.64 dü iki gün sonra 91 oldu doktorum rahme baktı yerleşmesi güzel dedi dört gün sonra tekrar bakılsın dedi yarın tekrar gidicem inşallah yükselmiştir yine

Ohh saglicakla al kucagina bebisini insallahh neleri yemege dikkat ettin sen ozellikle tukettigin birseyler oldumu
Amin canım sağolasın süt ve yumurtayı her sabah akasatmadan tükettim ve folikasit düzenli içtim balığımı her hafta yedim yani sağlıkşı beslendim

Amin canım sağolasın süt ve yumurtayı her sabah akasatmadan tükettim ve folikasit düzenli içtim balığımı her hafta yedim yani sağlıkşı beslendim
Sagol canim bunlari malesef bende yaptim hatta yogurt yiyemiorum die bol bol ayranda ictim bazilari kabak cekirdegi incir falan demiste denemedim acikcasi kader kismet birazda sanirim

Sagol canim bunlari malesef bende yaptim hatta yogurt yiyemiorum die bol bol ayranda ictim bazilari kabak cekirdegi incir falan demiste denemedim acikcasi kader kismet birazda sanirim
Öyle Rabbimin belirlediği bi zamanı var inşallah fazla aratmaz tez zamanda hayırlı bir evlat nasip eder

Back
X