2019 temmuz ikiz anneleri

Kızlar ben ikizleri net hissediyorum. Sizde durum ne. Biri sağdan biri soldan gıdıklıyor

Kızlar ben ikizleri net hissediyorum. Sizde durum ne. Biri sağdan biri soldan gıdıklıyor
Bende 13. Haftadan beri hissediyorum yukarıda solda biri diğeri aşağıda daha sağ tarafa yakın
Bugün gördüm kuzularımı 150 gramı geçmişler maşallah küçük olan da farkı kapatmış boy kilo aynı dedi.. küçük olan kız diğeri erkek denmişti 12 haftada ama bugün doktorumuz küçük olana kesin erkek dedi diğerini tam göremedi, belki iki erkek geliyor bilemiyoruz

Bu arada diyabet sınırdaymış kontrol aleti alıp sürekli kontrol yapacakmışım

Slm kızlar bende Ağustos annelerini takip ediyordum normalde Ağustos ortası ama erken gelirse bana büyük ihtimalle Temmuz’da Doğum olacak gibi geliyor ikizlerim altlı üstlü duruyorlarmış benim 2.çocuklarım birde 9 yaşında oğlum var .Bugünlerde kızlar yemekten sonra midem ekşiyor galiba mide yukarı çıkmaya başladı sizdede varmı bu tarz şeyler bulantı kusma hiç yaşamadım ama ara ara kötü hissediyorum

Benim bulantı kusma 6. Haftada başladı hala var. Benim Doğum Temmuz görünüyor ama Haziran’da gelirler diye düşünüyorum

Ne güzel kusmamışsınız hiç, ben baştan beri sürekli kusuyorum hiç kesilmedi yanma ekşime hepsi var

Benim bulantı kusma 6. Haftada başladı hala var. Benim Doğum Temmuz görünüyor ama Haziran’da gelirler diye düşünüyorum
Canım bana da dr bugün 6 Haziran’dan önce doğurmaman için elimizden geleni yapacağız sonra risk kalkıyor dedi

Canım bana da dr bugün 6 Haziran’dan önce doğurmaman için elimizden geleni yapacağız sonra risk kalkıyor dedi
İnşallah 36 haftayı görür bebeklerimiz canım erkenden gelemezler inşallah

Reactions: LaL
Maşallahhhhhhhh. Darısı bana bana hiç ci siyet söylemedi doktorum. 31 ocakta randevum bakalım.

Hoş geldiniz. Benim Dr 2. Çocuklarım olacak. Mide problemi hep yaşıyoruz

merhabalar iyi akşamlar bende varım 30 temmuz gözüküyor ama haziranda gelirler gibi geliyor bana Dr 32de alırız muhtemelen dedi risk kalkarsa 34 görürüz belki dedi şuan Bi sıkıntı yok inş sıkıntısız tamamlarız hepimiz

Kızlar benm fazla bulantı olmadı arada oluyor aç kalırsam kusuyorum gece acıkırsam kusuyrm o yüzden gece bile bişey yemek için kalkıyrm çok şükür henüz kilo almadım hatta verdim ama bugün kan ilacı ve d3 başladım ama gözümü açamadm kusmaktan mahvoldum dedişik Bi ilaç tadı geliyor içimden ilaçlardan biri mahvetti beni ilk hamileliği de kan ilacı hiç sıkıntı yapmadı ama d3 kullanmamıştım şimdi Bi kaç gün tekini içip bırakıp diğer bi kaç gün diğerini tek içip deneyeceğim ona göre Dr değişmesini söyleyeceğim böyle bişey yaşayan varmı

Merhaba. Neden öyle dedi doktor. Ne riski var ki. Bir de hangi doktora gidiyorsun

Merhaba. Neden öyle dedi doktor. Ne riski var ki. Bir de hangi doktora gidiyorsun
Tek yumurta ikizleri arada zar olması gerekiyormuş yokmuş yani ve tek plesanta dan besleniyorlar mono monolar yani 32den fazla büyütmüyolarmış kordonları birbine dolanabilirmiş beslenme durumları takip altında olucak kan çalabilitler birbirinden dedi ama öncelik kordonlarda

İlk iki hamileliğimde kan ilacının her türlüsünü verdi doktorum çok düşüktü kanım, hamilelik dışında emzirme döneminde dahi kullanamadım şiddetli mide ağrısı ve kusma yapıyor bende. Bu hamileliğimde henüz vermedi ama verse bile içemem resmen zulüm nasıl içilir bilemiyorum

Yaaa inş bende diğerleri yapmaz çünkü kanım çok düşük bide bunlar ikiz hepten kansız kalıcaksın dedi Dr ne yapıcam bilemedm

Benim de tek yumurta.Benim de doktorum 36.haftaya kadar en geç alırız dedi.Bence başka doktora da görün canım.Bazı doktorlar acele ediyorlar almak için.

Ben de kan ilacı ve d3 kullanıyorum.Birini sabah diğerini akşam kullanıyorum.Üstüste içinde mide bulantısı yapabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…