2019 temmuz ikiz anneleri

Kızlar riski olanları anlıyorum da riski olmayanlara dr neden erkenden alırız diyor acaba anlayamadım ben bu durumu. Benim drum normal olabilir diyor bebekler baş geliş olursa başka sıkıntı olmazsa. Geçen muayenede hastasıyla karşılaştık ikiz bebekleri 38 artılarda normal olmuş. Tabii baş geliş olmazsa sezeryanda olabilir dedi o ayrı

Canım sendeki olanların hepsini bende yaşadım kan ilacı bişey yapmıyor ama o d vitamini mahvetti beni birkaç gündür içmiyorum yarın doktora sorcam

Canım sendeki olanların hepsini bende yaşadım kan ilacı bişey yapmıyor ama o d vitamini mahvetti beni birkaç gündür içmiyorum yarın doktora sorcam
Canm bende d vit bişey yapmadı ama kan ilacı mahvetti içmiyorum şuan haftaya gidicem sorarım artık sen naptın Dr ne dedi

İkili yapılmıyor sonuçlar yanlış çıkıyormuş ama benm Dr kan aldırdı ama sonuçları henüz almadım haftaya söyler herhalde bende hiç merak etmedim o sonuçlar benm için bişey ifade etmiyor
Doğru kanda doğru çıkmıyor ama ölçüm yapıyorlar ultrason ile 40 dk inceledi tek tek her bir organını büyük bir keyifle izledim bende en önce ayrıntılarını çok şükür rabbimme bir aksilik çıkmadı :)

İnş kalkar korkuyorum çok erken doğum yapmaktan
Hacettepede hocaya mı gidiyorsun
İnşallah ya. Tabi monokaryonik ve monoamniyotik olması riski artırıyor ama iyi hikayeler de yok değil, sen iyi düşün iyi olsun inşallah Beştepede yenidoğan yoğun bakım var mı? Evet Doç. Dr. Özgür Özyüncüye gidiyorum, çok da memnunum. Hacettepe çocuk hastanesinde de çalıştım daha önce, o yüzden de Hacettepeyi tercih ettim. Yoksa diğer Üniv. hastaneleri ve kadın doğum hastaneleri de iyi biliyorsun sen de.

Biz hiç daha doğumu konuşmadık, randevuyu bile 1.5 ay sonraya verdi :) 3'ünüzde gayet sağlıklısın, çok yemeden çok kilo almadan rutin yaşantıya devam dedi. Doktorum rahat ben de psikolojik olarak rahatlıyorum, o böyle normal davranınca. Kızımın doktoru da böyleydi, ilkinde de riskliydi gebeliğim ama doktorlarımın etkisiyle rahatladım. Hamileyi tedirgin etmekten başka bir şey değil bence bu tabii ki riskleri anlatırsın ama pat diye de şu hafta gel keselimi daha bu günden konuşmazsın.
Sayecim senin hocan hem tecrübeli hem de insaniyetli bir adam bence, Allah gönlüne göre versin arkadaşım. Bi de bakmışsın sen de normal doğurmuşsun inşallah. :)

Canım sana katılıyorum riski olanları tenzih ederim ama gittiğim drun ikiz diye bana direk sezeryan gözüyle bakması benim hoşuma gitmiyor. Elbette o zaman gelince kar zarar hesaplanır ona göre karar verilir nasip. İnşallah sağlıkla normal doğururum :)

Ayyy inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin. Benim ilk sezaryen, öyle olmasaydı ben de normal isterdim

Var hastane güzel beştepeden şuan için sıkıntım yok inş da olmaz ilk doğuma ank üni yaptım bir daha muayeneye bile gitmem oraya aşırı antipati oldu bende orası

Kızlar bebişlerin isimlerini düşündünüz mü herkes düşündüklerini aklındakini yazsın fikir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…