2019 temmuz ikiz anneleri

Bende 22 haftalık ikizlere hamileyim. Temmuzlar benim için hayal keşke mayısı görsem diyorum. Rahim ağzı yetmezliği teşhisi koyuldu 2 hafta önce dikiş atıldı rahim boyum yine kısalmış. Hep yatıyorum. Allaha emanetiz. Taramaları yaptırmadık pazartrssi ayrıntılı ultrason var bekliyoruz bakalım

Kızlar ikizlerin cinsiyetlerini kaçıncı haftada öğrendik? Benim bir doktor ikisi de erkek dedi bugün başkası birini erkek diğerini göremedim dedi

Kızlar ikizlerin cinsiyetlerini kaçıncı haftada öğrendik? Benim bir doktor ikisi de erkek dedi bugün başkası birini erkek diğerini göremedim dedi
Canım bana 15. Haftada tüp bebek drum iki erkek dedi hala aynı. Önce öyle söyledilerse değişmez büyük ihtimalle

Bize 12. haftada 1 kız 1 oğlan dediler, 16. haftada oğlanı gördü kızı bilemediler, 20. haftadan itibaren kesinlikle 1 kız 1 oğlan diyorlar bakalım değişmez artık galiba

Hahaha ben de öyle sayılırım yoksa 6 hafta sonra gel diyen doktorum bile var :)
çok geçmiş olsun bendede rahim ağzında açıklık var bende çift yumurta ikizlerine hamileyim doktorum dikişi önermedi ikizlerde yapmıyoruz dedi ama tedirginim şimdi Eskişehir’de osmangazi üniversitesine gideceğim haftaya salı bakalım ne diyecek. Dikiş sonrası sıkıntınız oldumu acılı bir işlemmi hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı bu arada benim 6 yaşında bir kızım daha var

Dikiş sonrası sıkıntımmolmadı ama rahim boyum yine kısaldı hunileşme oldu 8 haftadır böyle idare ediyoruz.

Ne kadar uzunluğu şu an benim 1 ay önce 37 mm di Salı bakalım kaç çıkacak çok tedirginim
Merhaba, benim son muayenede 33 mm idi serviks uzunluğu, neden size öyle dediler acaba? Eskişehirde mi doktorunuz. Ben de ilk kızımı ESOGÜ de doğurmuştum, perinatolojide. Prof dr. Mete TANIR'a, çok iyi bir hekim öneririm.

Bende mete beye gitmek istiyordum ama artık Doğuma girmiyormuş. Melih beye gideceğim salı günü randevum var. Melih bey doğumada giriyormuş. Merak içindeyimne diyecek diye bir o kadarda endişeli

Bende mete beye gitmek istiyordum ama artık Doğuma girmiyormuş. Melih beye gideceğim salı günü randevum var. Melih bey doğumada giriyormuş. Merak içindeyimne diyecek diye bir o kadarda endişeli
37 mm ye uzunluk az diyen doktorunuz kim. Melih Bey de çok iyidir. bir kaç kez ona muayene olmuştum. Tedirgin olmayın işinin ehli Melih hoca da

Ben şu an hacettepede perinatolojiye gidiyorum serviks 33 mm herşey yolunda dedi dektorum. Bence gayet iyi gerilme
Merhabalar dün gittim melih beye. Ayrıntılı ultrason zamanın gelmiş öyle bakalım dedi ikizlerden birinde bağırsakta parlaklık gördü. Kistik fibrozis yada down sendromu olabilir dedi amniyosentez önerdi. Yarın sabahtan gidip yaptıracaz ama çok tedirginim ve çok korkuyorum

Bu arada rahim ağzı uzunluğum için 39 mm gayet iyi dedi

Allah korusun, umarım bir şey çıkmaz. Melih hoca iyi bir hekim, riski göze almak istememiştir. İnşallah temiz çıkar. Bana haber et. Stres yapma çoğu zaman temiz çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…