- Konu Sahibi Saryamarya
-
Aminnn. Güzel haberlerini bekliyorumİnşallah temiz çıkar bende hep öyle dua ediyorum. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı
Merhaba ne yaptın merak ettim.İnşallah temiz çıkar bende hep öyle dua ediyorum. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı
Merhaba sabah erkenden gittik hastaneye Melih bey yaptı amniyosentezi. Sıvının berrak gelmesi gerekirken hafif kanlı geldi. Büyük ihtimalle daha önce kanama yaşadığın için bağırsaktaki parlaklık dedi. İnşallah sonuçlar temiz çıkarMerhaba ne yaptın merak ettim.
İnşallah hayırlı haberler alırsın. Allah korktuğuna uğratmasınMerhaba sabah erkenden gittik hastaneye Melih bey yaptı amniyosentezi. Sıvının berrak gelmesi gerekirken hafif kanlı geldi. Büyük ihtimalle daha önce kanama yaşadığın için bağırsaktaki parlaklık dedi. İnşallah sonuçlar temiz çıkar
Amin inşallahİnşallah hayırlı haberler alırsın. Allah korktuğuna uğratmasın
Ay hadi bakalım. İnşallah kanamadan öyle görünmüştür. Melih hocanın yanılcağını zannetmiyorum. Temiz çıkacak Allahın izniyle. Ne zaman çıkacakmış sonuç. Bize yazarsınMerhaba sabah erkenden gittik hastaneye Melih bey yaptı amniyosentezi. Sıvının berrak gelmesi gerekirken hafif kanlı geldi. Büyük ihtimalle daha önce kanama yaşadığın için bağırsaktaki parlaklık dedi. İnşallah sonuçlar temiz çıkar
Tahmini sonuç 10 gün sonra kesin sonuç 3 yada 4 hafta sonra inşallah güzel haberler alırım. Bu arada seninle yazışmak iyi geliyor bana rahatlıyorumAy hadi bakalım. İnşallah kanamadan öyle görünmüştür. Melih hocanın yanılcağını zannetmiyorum. Temiz çıkacak Allahın izniyle. Ne zaman çıkacakmış sonuç. Bize yazarsın
Hadi inşallah bakalım. Ben de geçtim o süreçlerden ilk gebeliğimde, ne hissettiğini nasıl kaygılandığını biliyorum. Prof. Turgay şenere gitmiştim ilk gebeliğimde ayrıntılı usg ye. Adam kızıma ölür bu bebek 28. Haftayı göremezsin dedi, suyu çok azdı. Mete hocaya gittim, o kadar iyi bir hekim ki beni sonuna kadar takip etti ve 38+2 de gayet sağlıklı bir kızım oldu şimdi 4 yaşında teyzesi. Kızıma da kalbinde parlaklık var beyninde 2 yerde kist var demişlerdi. Hiç bir şey çıkmadı şükür. Canını sıkma inşallah güzel sonuçlar alacaksın. Benim ikizler iyi şükür, büyüyoruz birlikteTahmini sonuç 10 gün sonra kesin sonuç 3 yada 4 hafta sonra inşallah güzel haberler alırım. Bu arada seninle yazışmak iyi geliyor bana rahatlıyorumSenin hamileliğin nasıl geçiyor umarım her şey yolundadır
Maşallah allah kızınıza uzun ömürler versin. İkizlerinizede sağsalim kavuşmayı nasip etsinHadi inşallah bakalım. Ben de geçtim o süreçlerden ilk gebeliğimde, ne hissettiğini nasıl kaygılandığını biliyorum. Prof. Turgay şenere gitmiştim ilk gebeliğimde ayrıntılı usg ye. Adam kızıma ölür bu bebek 28. Haftayı göremezsin dedi, suyu çok azdı. Mete hocaya gittim, o kadar iyi bir hekim ki beni sonuna kadar takip etti ve 38+2 de gayet sağlıklı bir kızım oldu şimdi 4 yaşında teyzesi. Kızıma da kalbinde parlaklık var beyninde 2 yerde kist var demişlerdi. Hiç bir şey çıkmadı şükür. Canını sıkma inşallah güzel sonuçlar alacaksın. Benim ikizler iyi şükür, büyüyoruz birlikte
Amin. Allah senin kzına ve ikizlerine de sağlıklı uzun ömürler versin. İki kızım daha olacak nasipse. Eşim de ben de Eskişehir de görev yaptık. 4 yıl yaşadık tayinimiz çıktı şu n ankaradayız.Maşallah allah kızınıza uzun ömürler versin. İkizlerinizede sağsalim kavuşmayı nasip etsinCinsiyetleri bellimi kuzuların? Benimde 5.5 yaşında bir kızım var. Rabbim izin verirse bir oğlum bir kızım olacak Eskişehirlimisiniz bu arada
Amin. Allah senin kzına ve ikizlerine de sağlıklı uzun ömürler versin. İki kızım daha olacak nasipse. Eşim de ben de Eskişehir de görev yaptık. 4 yıl yaşadık tayinimiz çıktı şu n ankaradayız.
Oooohhhh maşllah çok sevindimMerhabalar sonuçlar çıktı Perşembe günü ama ben yazmayı unuttumher şey normal temiz çıktı çok şükür korktuğum olmadı. 19 haziranda randevum var şeker yüklemesi yapılacak. Senin nasıl gidiyor ne kadar kaldı iyisiniz dimi
Çok teşekkürler evet rahatladım çok şükür Melih hocaya devam. Ama belimin ve sırtımın ağrısından duramıyorum hatta belim ayrılıyor gibi iki yanı felaket ağrıyor. Sendede var mı böyle bir durum. Maşallah 30 lu haftaları gördün ne güzel darısı bana olsun inşallahOooohhhh maşllah çok sevindim MElih hocaya devam dimi. İyiyiz valla bugün 31 + 3 kuzular büyüyor. Sen baya rahatlamışsındır ya. Çok sevindim gerçekten
Amin inşallah. Valla benim bel fıtığım da var kendimi yorunca oluyor hemen.Çok teşekkürler evet rahatladım çok şükür Melih hocaya devam. Ama belimin ve sırtımın ağrısından duramıyorum hatta belim ayrılıyor gibi iki yanı felaket ağrıyor. Sendede var mı böyle bir durum. Maşallah 30 lu haftaları gördün ne güzel darısı bana olsun inşallah
Ben beş dakika kalamıyorum ayakta çok kötü bir ağrı doktor ikiz taşındığın için dedi ama bu kadar ağrı olurmu bilemedim ya çok acı çekiyorumAmin inşallah. Valla benim bel fıtığım da var kendimi yorunca oluyor hemen.
Kişiden kişiye değişiuır canım. Herkesin bünyesi farklıBen beş dakika kalamıyorum ayakta çok kötü bir ağrı doktor ikiz taşındığın için dedi ama bu kadar ağrı olurmu bilemedim ya çok acı çekiyorum
İyi bayramlar aminBayramınız mübarek olsun Kızlar Allah sevdiklerinizle ailenizle tekrarına eriştirsin inşallah
Canım nasılsın bebişler nasılKonunu yeni görüyorum canım, kaç kişiyiz acaba Temmuz ikiz anneleri olarak? Gerçi ben hiçbirimizin Temmuz’a kalabileceğini zannetmiyorum kendimi de mayıs sonu Haziran başı diye alıştırıyorumAllah hepimize son zamanlara kadar kolaylıkla taşımayı ve sağlıklı doğumları nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?