2019 temmuz ikiz anneleri

İnşallah hayırlı haberler alırsın. Allah korktuğuna uğratmasın

Ay hadi bakalım. İnşallah kanamadan öyle görünmüştür. Melih hocanın yanılcağını zannetmiyorum. Temiz çıkacak Allahın izniyle. Ne zaman çıkacakmış sonuç. Bize yazarsın

Ay hadi bakalım. İnşallah kanamadan öyle görünmüştür. Melih hocanın yanılcağını zannetmiyorum. Temiz çıkacak Allahın izniyle. Ne zaman çıkacakmış sonuç. Bize yazarsın
Tahmini sonuç 10 gün sonra kesin sonuç 3 yada 4 hafta sonra inşallah güzel haberler alırım. Bu arada seninle yazışmak iyi geliyor bana rahatlıyorum Senin hamileliğin nasıl geçiyor umarım her şey yolundadır

Hadi inşallah bakalım. Ben de geçtim o süreçlerden ilk gebeliğimde, ne hissettiğini nasıl kaygılandığını biliyorum. Prof. Turgay şenere gitmiştim ilk gebeliğimde ayrıntılı usg ye. Adam kızıma ölür bu bebek 28. Haftayı göremezsin dedi, suyu çok azdı. Mete hocaya gittim, o kadar iyi bir hekim ki beni sonuna kadar takip etti ve 38+2 de gayet sağlıklı bir kızım oldu şimdi 4 yaşında teyzesi. Kızıma da kalbinde parlaklık var beyninde 2 yerde kist var demişlerdi. Hiç bir şey çıkmadı şükür. Canını sıkma inşallah güzel sonuçlar alacaksın. Benim ikizler iyi şükür, büyüyoruz birlikte

Maşallah allah kızınıza uzun ömürler versin. İkizlerinizede sağsalim kavuşmayı nasip etsin Cinsiyetleri bellimi kuzuların? Benimde 5.5 yaşında bir kızım var. Rabbim izin verirse bir oğlum bir kızım olacak Eskişehirlimisiniz bu arada

Reactions: LaL
Amin. Allah senin kzına ve ikizlerine de sağlıklı uzun ömürler versin. İki kızım daha olacak nasipse. Eşim de ben de Eskişehir de görev yaptık. 4 yıl yaşadık tayinimiz çıktı şu n ankaradayız.

Merhabalar sonuçlar çıktı Perşembe günü ama ben yazmayı unuttum her şey normal temiz çıktı çok şükür korktuğum olmadı. 19 haziranda randevum var şeker yüklemesi yapılacak. Senin nasıl gidiyor ne kadar kaldı iyisiniz dimi

Oooohhhh maşllah çok sevindim  MElih hocaya devam dimi. İyiyiz valla bugün 31 + 3 kuzular büyüyor. Sen baya rahatlamışsındır ya. Çok sevindim gerçekten

Oooohhhh maşllah çok sevindim  MElih hocaya devam dimi. İyiyiz valla bugün 31 + 3 kuzular büyüyor. Sen baya rahatlamışsındır ya. Çok sevindim gerçekten
Çok teşekkürler evet rahatladım çok şükür Melih hocaya devam. Ama belimin ve sırtımın ağrısından duramıyorum hatta belim ayrılıyor gibi iki yanı felaket ağrıyor. Sendede var mı böyle bir durum. Maşallah 30 lu haftaları gördün ne güzel darısı bana olsun inşallah

Amin inşallah. Valla benim bel fıtığım da var kendimi yorunca oluyor hemen.

Canım nasılsın bebişler nasıl senin çok çok az kaldı rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Güzel haberlerini bekliyorum

Reactions: LaL
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…