2019 temmuz tüp bebek anneleri

Benim 9. Gün 200 13. Gün 550 çıkmıştı cnm bugün 22. Gün 4790 çıktı ve keseler çok aşagıda düşük olur dedi dr inş senin öyle olmaz bebeğin seninledir
Canım baska bi doktora git derim ben
Sakın tek doktorla kalma
Kan degerinde iyi artmiş nasıl hemen ilaçlarini kes dedi doktor anlamadım hemen eşinle başka bi doktora git

Canım baska bi doktora git derim ben
Sakın tek doktorla kalma
Kan degerinde iyi artmiş nasıl hemen ilaçlarini kes dedi doktor anlamadım hemen eşinle başka bi doktora git
Bende anlamadım cnm transfer olalı 3 hafta oldu bugün kese olması gereken yerde değil aşagıda be küçük şeklini beğenmedim dedi kafam çok karıştı çok üzgünüm bide ne düşüneceğimi bilemiyorum şuan

Canım bazi doktorlar acimasiz oluyor
Bende salı günü kese görmeye gittim
Boş kese goruyorum haftaya bidaha gel yine boşsa aliriz dedi

Basimdan assiga kaynar sular döküldü resmen
Okadar kolay söyluyolarki

Sende inanama sakın ne demek beğenmedim keselerin yerini

Sen git en iyisi bi doktora daha canım kesme ilaçlarini

Daha once kontrole gidip kalp atisi duymuşmuydun canım

Transferini yapan dr mu boş kese görüyorum dedi peki ölçüm yaptı mı haftanı hesaplayabildi mi kesenin benim aklım iyice karıştı hcg düşük 2 katı Olarak devam etmemiş dedi konuştu durdu önce bi düşük önleyici iğne yazdı sonra vurdurma anlamadım

Benim doktor izinde diye baska bi doktora gittim o öyle söyledi
Pazartesi kendi doktoruma gidicem bakalim o ne dicek

Hiç ölcüm yapmadı
Suratı degişti ekrana bakınca

İnşallah olumlu sonuç alırsın ben kendi adıma çok çok üzgünüm
Allah hepimizin yardimcisi olsun inşallah canım çok zor sureç içindeyiz
Allah merhametli insanlarla karsilaştirsin bizi

Simdi ne yapmayi dusunüyosun dinleyip kesicek misin ilaçları

Benim 9. Gün 200 13. Gün 550 çıkmıştı cnm bugün 22. Gün 4790 çıktı ve keseler çok aşagıda düşük olur dedi dr inş senin öyle olmaz bebeğin seninledir
Cnm inşallah sağlıklı olurlar yanlış görmüi yanlış degerlendirmiş olabilir başka bi doktorada git brn hakkımda hayırlısı için dua ettim hep nasibimde ne varsa onu yaşarım allah büyük

Aslında değerlerin düşük değilmiş çok üzüldüm ilaçları kestin mi şimdi ? Başka bir doktora daha mı görünsen acaba ?

Ben gaz ağrısıdır diye düşünüyorum, kayısı tüket canım ya da komposto şeklinde iç inşallah faydalı olur, ben daha göremedim keseyi, doktor önümüzdeki Salı’ya verdi randevuyu inşallah o zaman görürüz

Değerlerin güzel aslında neden öyle demiş doktor, ilaçlarını ihmal etme canım ve başka bir doktora daha görün en azından içine siner aklında soru işareti kalmaz, inşallah tutunurlar her şey yoluna girer canım

Ben bugün kesemi görmeye gittim ama çok minnakmış degerim yeni 1400 oldu ondan galiba fotoda eklerim negatif bişey demediler ama görmemiz lazım dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…