- 1 Kasım 2018
- 1.939
- 3.209
- 53
- 32
- Konu Sahibi lavitabellamk
-
Canım baska bi doktora git derim benBenim 9. Gün 200 13. Gün 550 çıkmıştı cnm bugün 22. Gün 4790 çıktı ve keseler çok aşagıda düşük olur dedi dr inş senin öyle olmaz bebeğin seninledir
Bende anlamadım cnm transfer olalı 3 hafta oldu bugün kese olması gereken yerde değil aşagıda be küçük şeklini beğenmedim dedi kafam çok karıştı çok üzgünüm bide ne düşüneceğimi bilemiyorum şuanCanım baska bi doktora git derim ben
Sakın tek doktorla kalma
Kan degerinde iyi artmiş nasıl hemen ilaçlarini kes dedi doktor anlamadım hemen eşinle başka bi doktora git
Canım bazi doktorlar acimasiz oluyorBende anlamadım cnm transfer olalı 3 hafta oldu bugün kese olması gereken yerde değil aşagıda be küçük şeklini beğenmedim dedi kafam çok karıştı çok üzgünüm bide ne düşüneceğimi bilemiyorum şuan
Daha once kontrole gidip kalp atisi duymuşmuydun canımBende anlamadım cnm transfer olalı 3 hafta oldu bugün kese olması gereken yerde değil aşagıda be küçük şeklini beğenmedim dedi kafam çok karıştı çok üzgünüm bide ne düşüneceğimi bilemiyorum şuan
Transferini yapan dr mu boş kese görüyorum dedi peki ölçüm yaptı mı haftanı hesaplayabildi mi kesenin benim aklım iyice karıştı hcg düşük 2 katı Olarak devam etmemiş dedi konuştu durdu önce bi düşük önleyici iğne yazdı sonra vurdurma anlamadımCanım bazi doktorlar acimasiz oluyor
Bende salı günü kese görmeye gittim
Boş kese goruyorum haftaya bidaha gel yine boşsa aliriz dedi
Basimdan assiga kaynar sular döküldü resmen
Okadar kolay söyluyolarki
Sende inanama sakın ne demek beğenmedim keselerin yerini
Sen git en iyisi bi doktora daha canım kesme ilaçlarini
Yok cnm ilk gittim ben bu gün kese görmeyeDaha once kontrole gidip kalp atisi duymuşmuydun canım
Benim doktor izinde diye baska bi doktora gittim o öyle söylediTransferini yapan dr mu boş kese görüyorum dedi peki ölçüm yaptı mı haftanı hesaplayabildi mi kesenin benim aklım iyice karıştı hcg düşük 2 katı Olarak devam etmemiş dedi konuştu durdu önce bi düşük önleyici iğne yazdı sonra vurdurma anlamadım
İnşallah olumlu sonuç alırsın ben kendi adıma çok çok üzgünümBenim doktor izinde diye baska bi doktora gittim o öyle söyledi
Pazartesi kendi doktoruma gidicem bakalim o ne dicek
Hiç ölcüm yapmadıTransferini yapan dr mu boş kese görüyorum dedi peki ölçüm yaptı mı haftanı hesaplayabildi mi kesenin benim aklım iyice karıştı hcg düşük 2 katı Olarak devam etmemiş dedi konuştu durdu önce bi düşük önleyici iğne yazdı sonra vurdurma anlamadım
Allah hepimizin yardimcisi olsun inşallah canım çok zor sureç içindeyizİnşallah olumlu sonuç alırsın ben kendi adıma çok çok üzgünüm
Bilmiyorum cnm karar veremedimAllah hepimizin yardimcisi olsun inşallah canım çok zor sureç içindeyiz
Allah merhametli insanlarla karsilaştirsin bizi
Simdi ne yapmayi dusunüyosun dinleyip kesicek misin ilaçları
Cnm inşallah sağlıklı olurlar yanlış görmüi yanlış degerlendirmiş olabilir başka bi doktorada git brn hakkımda hayırlısı için dua ettim hep nasibimde ne varsa onu yaşarım allah büyükBenim 9. Gün 200 13. Gün 550 çıkmıştı cnm bugün 22. Gün 4790 çıktı ve keseler çok aşagıda düşük olur dedi dr inş senin öyle olmaz bebeğin seninledir
Hepimiz öyle canım Rabbim hakkımızda hayırlı yazılar yazsınCnm inşallah sağlıklı olurlar yanlış görmüi yanlış degerlendirmiş olabilir başka bi doktorada git brn hakkımda hayırlısı için dua ettim hep nasibimde ne varsa onu yaşarım allah büyük
Aslında değerlerin düşük değilmiş çok üzüldüm ilaçları kestin mi şimdi ? Başka bir doktora daha mı görünsen acaba ?Benim 9. Gün 200 13. Gün 550 çıkmıştı cnm bugün 22. Gün 4790 çıktı ve keseler çok aşagıda düşük olur dedi dr inş senin öyle olmaz bebeğin seninledir
Ben gaz ağrısıdır diye düşünüyorum, kayısı tüket canım ya da komposto şeklinde iç inşallah faydalı olur, ben daha göremedim keseyi, doktor önümüzdeki Salı’ya verdi randevuyu inşallah o zaman görürüzValla hiçbişi yapmıyorum canım, inş bu karnımın ağrısı gaz ağrısıdır, hoş onu da nasıl çözücem bilmiyorum 4. Günüm bugünilk 3 ay en stresli zamanlar herhalde, sağlıkla atlatalım da bu zamanları inş. Sen keseyi daha görebildin mi cnm
Değerlerin güzel aslında neden öyle demiş doktor, ilaçlarını ihmal etme canım ve başka bir doktora daha görün en azından içine siner aklında soru işareti kalmaz, inşallah tutunurlar her şey yoluna girer canımBenim 9. Gün 200 13. Gün 550 çıkmıştı cnm bugün 22. Gün 4790 çıktı ve keseler çok aşagıda düşük olur dedi dr inş senin öyle olmaz bebeğin seninledir
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla devam etsin inşallah canımKızlar çok şükür bugün kontrolüm vardı, herşey yolunda bebişler iyi, kanamam durmuş, kanama alanım küçülmüş. İstirahata devam. Bugün tam 7 haftalık olmuşlar:)
Gözün aydın. Darısı bize inşallah. Gün sayanlara ve bekleyenlereKızlar çok şükür bugün kontrolüm vardı, herşey yolunda bebişler iyi, kanamam durmuş, kanama alanım küçülmüş. İstirahata devam. Bugün tam 7 haftalık olmuşlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?