- 18 Temmuz 2016
- 597
- 1.250
- 113
- Konu Sahibi lavitabellamk
-
Çok şükür canım bende keseyi gördüm çok mutluyum bu hayırlı günde isteyen herkesin kucağı dolsun canım. Bizim de gebeliklerimiz sağlıkla devam eder inşallahGüzel kandil gününde rabbim gönlüne ferahlık,mutluluk nasip etsin inşallah cnm, rabbim ol derse olur, hepimiz için en hayırlı en sağlıklı gebelikler olsun inşallah, sonuna kadar gitmek nasip olsunDualarımdasın inşallah cnm, mutlu haberi ver bizim de gönlümüz ferahlasın
Amin canım amin, rabbim sağlıkla sıhhatle devam ettirsin inşallahÇok şükür canım bende keseyi gördüm çok mutluyum bu hayırlı günde isteyen herkesin kucağı dolsun canım. Bizim de gebeliklerimiz sağlıkla devam eder inşallah
Amin inşallah canım. Hepimiz sağlıcakla alalım kucağımiza. Yarin ilk muayenem var. O zamana kadar beni idare eder bu güzel haber. Herkesin kandili mübarek olsun. Dualarımız kabul olsunAyy çok sevindim gözün aydın canım bebişin seni hiç bırakmayacak inşallahSağlıkla kucağına al canım
[/QUOTE]Hayırlı olsun canım
, member: 773120"]Ayy çok sevindim gözün aydın canım bebişin seni hiç bırakmayacak inşallahSağlıkla kucağına al canım
Hangi hastanedeydin? MedicanamiAz önce acilden geldik arkadaşlar, kanda gebelik çıkmıştı ama kese randevumuza 2güm vardı ve maalesef kanamam oldu çok şükür ki doktorumuzu aradık nöbetçiyim hemen gelin dedi güzel bir tevafuk oldu, ben gayet üzgün iki göz iki çeşme olmadı diye ağlaya ağlaya gittim ama muayenede iki kese görüldüŞuna tarifsiz bir mutluluk var, rabbime bunun şükrünü nasıl vericem bilemiyorum, o an yeniden doğdum sanki, doktorumda çok pozitifti her şey yolunda ikiz gebeliklerde böyle durumlarla çok karşılaşıyoruz diyerek bizi sakinleştirdi iğne yaptı 4 günde bir olmak üzere 3 iğne daha yazdı sonrada gelin hem duruma bakalım hem kalpleri dinleyelim dedi Kaybetme korkusu çok zormuş rabbim kimseye yaşatmasın, herkese hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin, amin. Duanızda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum, inşallah bundan sonrası daha sağlıklı ve güzel ilerler hepimiz için, hayırlı geceler herkese
Hayır cnm, Florya Medicalpark hast.Hangi hastanedeydin? Medicanami
Kızlar selam, aranızda temmuz annesi var mı? Belirtilerimizi birlikte paylaşırız. Şuan ben 4,5 haftalığım
Beni haftaya çağırdı canım 29 unda gidicem bebiş görmeye dedi ama kalp demedi doktorumMerhaba herkese. Ben de temmuz annesi olacağım inşallah . Kesemizi de gördük çok şükür hiç sorun yok. 4 aralıkta kalp atışı duymaya gideceğiz inşallah. Sağlıkla doğsun minişlerimiz
Kalbini de duyarsın o tarihte inşallah çanım. Hadi hayırlısıBeni haftaya çağırdı canım 29 unda gidicem bebiş görmeye dedi ama kalp demedi doktorum
İnşallah cnm hayal gibi geliyo halaKalbini de duyarsın o tarihte inşallah çanım. Hadi hayırlısı
Canım ben de hâlâ inanamıyorumİnşallah cnm hayal gibi geliyo hala
Ayyy inan ben de öyleyim. Şimdi heyecanla kalp atışını bekliyorum. Sağlıkla kucağınıza alalım inşallah. Zaman nasıl çabuk geçti derizMerhaba,
Biz de ilk kan tahlili için stres, sonuç pozitif ama 2. testi de yaptırıp emin olalım diye tekrar bir bekleme ve stres ardından keseyi bir görelim de öyle emin oluruz gerginliği çok şükür keseyi gördük ama dur bakalım bi kalp atışını duyalım öyle rahatlarız..sonuç olarak çok şükür kalp atışını da duyduk bebeğimizin ama 12 hafta olmadan yine içim çok rahat olamayacak sanırım biraz fazla evhamlı yada garanticiyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Dimi yaa bi tek benmiyim diyom olumsuzuda çagrmak istemiyorum ama kaptrıp sonrada üzülmek istemiyorum hakkımızda hayırlısı inşallah zaten tüp bebekte kaliteli sperm yumurta bide genetik kontrolüde yapıldığı için daha azmış risklerCanım ben de hâlâ inanamıyorum
Selam canim gormedim kusura bakma yaMorasigi hayırlı sabahlar canım, dün kese için doktora gittin mi? İnşallah görmüşsündür,çok heyecanlıyım merak ettim
Hayirli olsun canim Allah kucagina nasip etsinburaya artık bende yazabilirim :)
öncelikle hepimizin kandili mübarek olsun
benimde 7 kasımda transferim oldu 5. gün tek embriyo
10. gün sonucum 211, 12. gün sonucum 618haftaya kese için ultrasona gidicem
Rabbim isteyen herkese evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah
Biz pek beklemiyorduk bi şaşırdık diyebilirim cnm ve çok zorlanıyorum kanamam oluyor ağrım sızım bulantım bitmiyor zaten, bilmiyorum ya Allah yardımcımız olsun, hep yatıyorum inşallah en kısa zamanda normale dönerizSelam canim gormedim kusura bakma yaevet ctesi keseyi gorduk bitane. Demek degerle baglantili degl degerim yuksekti tek cikti saglikli olsn da yeter bana❤ senin ikiz sanirm ay cok sevindm ya masallah sorunsuz saglikli devam etsn inss. Bende cok ikz istiyordm demek olsa bisi yasicaktm ve rabbim bole nasip etti. Doktor bi tane istiyoruz tutmasini daha iyi erken dogum riski olabiliyo herzaman bi risk olabiliyo die konustu uzulmeym die herks 2 bkliyodu ailede bizmde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?