2019 temmuz tüp bebek anneleri

Çok şükür canım bende keseyi gördüm çok mutluyum bu hayırlı günde isteyen herkesin kucağı dolsun canım. Bizim de gebeliklerimiz sağlıkla devam eder inşallah

buraya artık bende yazabilirim :)
öncelikle hepimizin kandili mübarek olsun
benimde 7 kasımda transferim oldu 5. gün tek embriyo
10. gün sonucum 211, 12. gün sonucum 618 haftaya kese için ultrasona gidicem
Rabbim isteyen herkese evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah

Ayy çok sevindim gözün aydın canım bebişin seni hiç bırakmayacak inşallah Sağlıkla kucağına al canım
Amin inşallah canım. Hepimiz sağlıcakla alalım kucağımiza. Yarin ilk muayenem var. O zamana kadar beni idare eder bu güzel haber. Herkesin kandili mübarek olsun. Dualarımız kabul olsun

Hangi hastanedeydin? Medicanami

Merhaba,
Biz de ilk kan tahlili için stres, sonuç pozitif ama 2. testi de yaptırıp emin olalım diye tekrar bir bekleme ve stres ardından keseyi bir görelim de öyle emin oluruz gerginliği çok şükür keseyi gördük ama dur bakalım bi kalp atışını duyalım öyle rahatlarız..sonuç olarak çok şükür kalp atışını da duyduk bebeğimizin ama 12 hafta olmadan yine içim çok rahat olamayacak sanırım biraz fazla evhamlı yada garanticiyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ayyy inan ben de öyleyim. Şimdi heyecanla kalp atışını bekliyorum. Sağlıkla kucağınıza alalım inşallah. Zaman nasıl çabuk geçti deriz

Morasigi hayırlı sabahlar canım, dün kese için doktora gittin mi? İnşallah görmüşsündür,çok heyecanlıyım merak ettim
Selam canim gormedim kusura bakma ya evet ctesi keseyi gorduk bitane. Demek degerle baglantili degl degerim yuksekti tek cikti saglikli olsn da yeter bana❤ senin ikiz sanirm ay cok sevindm ya masallah sorunsuz saglikli devam etsn inss. Bende cok ikz istiyordm demek olsa bisi yasicaktm ve rabbim bole nasip etti. Doktor bi tane istiyoruz tutmasini daha iyi erken dogum riski olabiliyo herzaman bi risk olabiliyo die konustu uzulmeym die herks 2 bkliyodu ailede bizmde:))

Hayirli olsun canim Allah kucagina nasip etsin

Biz pek beklemiyorduk bi şaşırdık diyebilirim cnm ve çok zorlanıyorum kanamam oluyor ağrım sızım bulantım bitmiyor zaten, bilmiyorum ya Allah yardımcımız olsun, hep yatıyorum inşallah en kısa zamanda normale döneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…