2019 temmuz tüp bebek anneleri

Anladım canım. Evet bende araştırdım tutunmayı artırıyormuş. İnşallah bebeklerimiz 9 ay bizimle birlikte olur canım

Senin transfer günü be zamandı kaç günlük embriyo konuldu aynı haftadayız galiba
Benim 5. Gün dondurulmuş embriyo idi. 27 Ekim’de transfer olmam gerekirken 31 Ekim’de transfer oldum canım. Ya benim değerlerim 10. Gün 277 12. Gün 616 çıktı. Ben çok korkuyorum burda sürekli olumsuz seyler okumaktan çok da stres yaptım. Keseyi bir an önce görseydim bende çok rahatlıcaktım.

Canım endiselerimiz hiç bitmiyor
Gittim keseyi gördüm
Salak doktor dediki
1 hafta sonra gel
kese boş dedi
yine boşsa gelirsin alırız dedi
okadar rahatlarki bazı doktorlar okadar vicdansız oluyolarki

Allah hepimizi merhametli insanlarla karsilaştırsın

Pazartesi kendi doktoruma gidicem
İnsallah duyarım bu sefer kalp atışlarını

Evet ne yazıkki bu kadar emek veriyoruz hiç düşünmeden en olumsuzu çok rahat bi şekilde söylüyorlar. İnşallah doktorun güzel şeyler söyleyecektir canım. 9 ay sağlıkla geçsin hepimizin inşallah ya. Sürekli dua ediyorum kendime ve isteyen herkese canım

Görürsün inşallah cnm degerin çok güzel artmış benimde üç katı artmıştı hayırlısı oldun hakkımızda nasibi varsa o doğacak zaten bizim elimizde değil bende çok korkmuştum ama çok şükür bi aşamayı daha geçtim küçükde olsa gördüm nasip olursa kalpte duyarız inşallah kuzum rabbim hepimize nasip etsin

Kucağımıza almadan stresimiz bitmeyecek sanırım. Kızım olursa adını Diren koyacam galiba :))))

Bana bir doktor bu kiloyla hamile kalman çok zor 10 kilo ver belki olur o zaman dedi ve doçentti ağlayarak çıktım ve 1 yıllık evliyim ilk defa doktora gidiyorum korunmuyoruz ama çocuk olmuyor diye polikistikover vardı bende ama ileri değil ve kilom 76 boyumda 1.72 boydan dolayı kilomu zaten göstermiyorum ama yıkılmıştım sonra neyseki aklı selim bir doktor buldukta bizi doğru yönlendirdi, ben maalesef kadın doğumcuların çoğunu çok acımasız buluyorum, Allah iyilere rast getirsin

Ya sizde de acaba keseyi görür müyüm heyecanı stresi var mı yoksa ben mi çok karamsar heyecanlıyım. Bazen moralim bozuluyor bazen de diyorum ya Yok ya niye kese olmasın ki diyorum. Cok gel gitler yasıyorum.

Ya sizde de acaba keseyi görür müyüm heyecanı stresi var mı yoksa ben mi çok karamsar heyecanlıyım. Bazen moralim bozuluyor bazen de diyorum ya Yok ya niye kese olmasın ki diyorum. Cok gel gitler yasıyorum.
Görürsün inş canım niye göremeyesin buradakileri çok karamsar görüyorum yapmayın böyle ama bende 4. denemem de hamile kaldım olumsuzu çekmeyin üstünüze iyi düşünün iyi olsun herkesin hamileliği kendine burada duyduğunuz kötü şeylerden etkilenmeyin stres yaparsanız bebeğinizde etkilenir bundan hamileliğinizin tadını çıkarın zaten bız ne kadar sıkarsak sıkalım kendımızı olacak neyse o olur tabi dıkkat edelim ama takıntı da etmeyelim

Haklısın canım iyi düşünelim iyi olsun. Sen kese görmüştün sanırım kalp atışlarını duydun mu canım

Selam kızlar,
Salı günü ilk muayenem olacak. Fakat bu arada lekelemem oldu doktora gitmistim keseyi görmüştüm. Ama kalp atışını duyamayınca moralim kötüydü. İlaç yazdırmaya gittim tekrar ve öyle iyi bir doktora denk geldim ki. Gel muayne edim seni dedi. Ve kalp atısını da duydum çok şükür. Bebek küçük biraz dedi. Ama haftaya uyumlu şükür. Bu arada lekelenmem hafif devam ediyor. Tek bebek tutunmuş dedi.

Ayy çok sevindim gözün aydın canım bebişin seni hiç bırakmayacak inşallah Sağlıkla kucağına al canım

Hayırlı olsun canım
, member: 773120"]Ayy çok sevindim gözün aydın canım bebişin seni hiç bırakmayacak inşallah Sağlıkla kucağına al canım[/QUOTE]

Az önce acilden geldik arkadaşlar, kanda gebelik çıkmıştı ama kese randevumuza 2güm vardı ve maalesef kanamam oldu çok şükür ki doktorumuzu aradık nöbetçiyim hemen gelin dedi güzel bir tevafuk oldu, ben gayet üzgün iki göz iki çeşme olmadı diye ağlaya ağlaya gittim ama muayenede iki kese görüldü Şuna tarifsiz bir mutluluk var, rabbime bunun şükrünü nasıl vericem bilemiyorum, o an yeniden doğdum sanki, doktorumda çok pozitifti her şey yolunda ikiz gebeliklerde böyle durumlarla çok karşılaşıyoruz diyerek bizi sakinleştirdi iğne yaptı 4 günde bir olmak üzere 3 iğne daha yazdı sonrada gelin hem duruma bakalım hem kalpleri dinleyelim dedi Kaybetme korkusu çok zormuş rabbim kimseye yaşatmasın, herkese hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin, amin. Duanızda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum, inşallah bundan sonrası daha sağlıklı ve güzel ilerler hepimiz için, hayırlı geceler herkese

Canım ya İnan senin adına o kadar sevindim ki, inşallah bir daha kanama görmezsin ve bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın canım. Bi daha o korkuyu rabbim sana yaşatmasın canım. Kendine çok iyi bak sürekli dualarımda olacaksın. Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın inşallah. Bende doktora geldim bekliyorum çok heyacan var inşallah bende bu mutluluğu yasarım canım

Güzel kandil gününde rabbim gönlüne ferahlık,mutluluk nasip etsin inşallah cnm, rabbim ol derse olur, hepimiz için en hayırlı en sağlıklı gebelikler olsun inşallah, sonuna kadar gitmek nasip olsun Dualarımdasın inşallah cnm, mutlu haberi ver bizim de gönlümüz ferahlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…