2019 temmuz tüp bebek anneleri

Bu nokta varya ordaki siyahlık keseymiş
Canım bugün transferinin kaçıncı günüydü? Birkaç gün sonra daha iyi gözükür inşallah, bende salı günü gidicem transferin 22.günü okuyor korkuyorum göremezsem diye, rabbim sağlıcakla ilerletsin kucağımıza aldırsın inşallah

Kızlar ben dün stresten uyuyamadım ama şu bir gerçek hayırlısıysa o bebişleri göreceksiniz, duyacaksanız ve kucağınıza alacaksınız inşallah. En başta tüp bebek yöntemiyle hamile kalabildik, hala sağlıklıyız, inşallah güzel sonuçlar da bizi bekliyor içinizi ferah tutun

21 gün dolu dolu oldu kuzum dünkü kan degerim 1404 tü 1500 ve sonrasında daha net görünüyormuş kese salı gitcem bidaha inşallah

IKızlar prednol kullananlar var mı benim gibi kalp atışına kadar kullanmam gerekiyomuş nettede çok iyi şeyler yazmıyo gebelikte kullanımı ile ilgili

IKızlar prednol kullananlar var mı benim gibi kalp atışına kadar kullanmam gerekiyomuş nettede çok iyi şeyler yazmıyo gebelikte kullanımı ile ilgili
Ne için verdiler sana canım ? Bana vitamin olarak progeny f ve prognaf kullanıyorum. Prognafı bağışıklığı baskılamak için verdiler.

Ne için verdiler sana canım ? Bana vitamin olarak progeny f ve prognaf kullanıyorum. Prognafı bağışıklığı baskılamak için verdiler.
Prednolde bağışıklığı bastırmak için canım immün hücrelerimiz embriyoyu antijen yani yabancı madde olarak görüp atmak istiyo bazen onu engellmek için tutunmayı kolaylaştırmak için

Prednolde bağışıklığı bastırmak için canım immün hücrelerimiz embriyoyu antijen yani yabancı madde olarak görüp atmak istiyo bazen onu engellmek için tutunmayı kolaylaştırmak için
Bununla ilgili immünolojik tedavi görüyorsun sanırım sende canım. Benim daha önceki transferimden 7 haftalık ikiz gebelik kaybım var. Ben serum da kullanıyorum canım. Sende serum alıyor Musun ?

Bununla ilgili immünolojik tedavi görüyorsun sanırım sende canım. Benim daha önceki transferimden 7 haftalık ikiz gebelik kaybım var. Ben serum da kullanıyorum canım. Sende serum alıyor Musun ?
Anm ben 4 yıllık evliyim hiç gebe kalamadım sebebimde yok sadece yumurta rezervi düşük çıktı son zamanda doktor direk tüp bebek dedi ve ilk denemem tutunma ihtimalini arttırıyormuş yaptıgım araştırmalara göre sanırım bu yüzden verdiler ama diğer arkadaşlarıma vermediler ve onların negatif oldu belkide benim bu ilaç faydalı oldu tutunmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…