İnş emekler ümitler boşa çıkmazBenim ikinci denemem bu sefer olur inşallah sağlikli olsun tek istediğim bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş emekler ümitler boşa çıkmazBenim ikinci denemem bu sefer olur inşallah sağlikli olsun tek istediğim bu
Benim şubatta oldu ilk negatif yine araştırmaya başladım negatif duyunca her doktor rahim filmi istedi bi toparlansam çektiricemMerhaba 5.tedavinizmiş. 4 negatif deneme olunca sebep araştırıldı mı? Benim de 2 negatifim var. Doktor rahim filmini tekrarlamak istiyor. Oysa ilkşnde herşey normaldi. Bilemedim napacağımı
Ben çektirdim, yine bir şey çıkmadıBenim şubatta oldu ilk negatif yine araştırmaya başladım negatif duyunca her doktor rahim filmi istedi bi toparlansam çektiricem
merhaba önceki 3 negatif denemenizde embriyolarınız kalitelimiydi ?Hayir rahim filmim temiz cikti ama historoskopide polip cikmis tenizlendi,rahim traslandi.haklisin sebep aramak zor insani cok yoruyo ama tup bebek demek sabir demek,sabredicez.
Evet kaliteliydi ama olmadi malesefmerhaba önceki 3 negatif denemenizde embriyolarınız kalitelimiydi ?
Evet kaliteliydi ama olmadi malesefmerhaba önceki 3 negatif denemenizde embriyolarınız kalitelimiydi ?
Birsey çıkması için değil mesela bende sorun yok kime gitsem doktor bana dedi sıfır problem hemen hamile kalınıcak durum diye eşimde var sorun sordum doktora neden film istiyorsunuz benlik durum yok diye oda bana dedi rahim filmi tüp bebek tedavi öncesi olursa hamileliği tutunmayı birnebze kolaylaştırıyor buyüzden istiyorum dediBen çektirdim, yine bir şey çıkmadı
İşte ben de aynı durumdayım onu anlatmaya çalışıyorum. Sorun yokken rahşm filmi tekrarlandı tabi temiz çıktı yine.Birsey çıkması için değil mesela bende sorun yok kime gitsem doktor bana dedi sıfır problem hemen hamile kalınıcak durum diye eşimde var sorun sordum doktora neden film istiyorsunuz benlik durum yok diye oda bana dedi rahim filmi tüp bebek tedavi öncesi olursa hamileliği tutunmayı birnebze kolaylaştırıyor buyüzden istiyorum dedi
Merhaba düzene girdimi bilmiyorum ama ikinci deneme için kolları sıvadık önümüzdeki ay başlıyorum tekrar tedaviye inşallah bu denememde olur sende durumlar nasıl ?Selam düzene girdimi herşey normale döndümü sende
Tebriklerrrrr❤Arkadaslar bhcg 189 cikti
Çok mutlu oldum tebrik ederim darısı hepimizin başına inşallahhh ❤Arkadaslar bhcg 189 cikti
Benim de tup bebek bakalım tutarsa inşallah bana da yazmak nasip olur kucağına almayı nasip etsin rabbimSağolun arkadaşlar darısı hepinize![]()
İnşallahBenim de tup bebek bakalım tutarsa inşallah bana da yazmak nasip olur kucağına almayı nasip etsin rabbim![]()
Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah =)Arkadaslar bhcg 189 cikti