2019 tüp bebek başlayanlar

Merhaba 5.tedavinizmiş. 4 negatif deneme olunca sebep araştırıldı mı? Benim de 2 negatifim var. Doktor rahim filmini tekrarlamak istiyor. Oysa ilkşnde herşey normaldi. Bilemedim napacağımı
Benim şubatta oldu ilk negatif yine araştırmaya başladım negatif duyunca her doktor rahim filmi istedi bi toparlansam çektiricem

Ben çektirdim, yine bir şey çıkmadı
Birsey çıkması için değil mesela bende sorun yok kime gitsem doktor bana dedi sıfır problem hemen hamile kalınıcak durum diye eşimde var sorun sordum doktora neden film istiyorsunuz benlik durum yok diye oda bana dedi rahim filmi tüp bebek tedavi öncesi olursa hamileliği tutunmayı birnebze kolaylaştırıyor buyüzden istiyorum dedi

Birsey çıkması için değil mesela bende sorun yok kime gitsem doktor bana dedi sıfır problem hemen hamile kalınıcak durum diye eşimde var sorun sordum doktora neden film istiyorsunuz benlik durum yok diye oda bana dedi rahim filmi tüp bebek tedavi öncesi olursa hamileliği tutunmayı birnebze kolaylaştırıyor buyüzden istiyorum dedi
İşte ben de aynı durumdayım onu anlatmaya çalışıyorum. Sorun yokken rahşm filmi tekrarlandı tabi temiz çıktı yine.

Ben daha önce rahim filmi çektirmedim acaba bende mi çektirsem doktora söyleyip bilemedim .. oda bana bişey demedi hiç . neden tutmadı diye düşünmekten edemiyorum tüplerle alakalı bişey olsa ultrasonda gözükmezmi bende kist felan görmedi doktor rahim iyi demişti gerek varmıdır ki??

Kizlar aranizda eşi azospermi olup hamile kalan varmı

Merhabalar kızlar ben tüp bebek tedavisi gördüm yumurtalarım toplandı tek yumurtayla hamile kalan varmı ?😔

Arkadaşlar tedavimden elimde hiç açılmamış soğuk zinciri korunmuş GONAL F var. İstanbuldayım bana yazabilirsiniz.

Back
X