2019 tüp bebek başlayanlar

Benim ikinci denemem bu sefer olur inşallah sağlikli olsun tek istediğim bu

İnşallah arkadaşım allah emeklerini boşa çıkarmasın . Bende yakın zamanda yaşadım bu acı tecrübeyi ama gerçekten nasip kısmet işi. Benim doktorum kesin gözüyle bakıyordu yaş ve embriyoların kalitesinden dolayı . Mesela benden sağlıksız ve embriyosu kalitesiz olan bayanın iki embriyosu tuttu aynı gün transfer olmuştuk ama benim tutmadı herkes şaşırdı . Gerçekten olacağı varsa oluyor. Arkadaşım transferden sonra işe başladı izin alamamıştı ve yorucu bir işi var ben evde yattım o çalıştı şimdi o hamile ben değilim . Herşey gerçekten kader kısmet .

İnşallah arkadaşım allah emeklerini boşa çıkarmasın . Bende yakın zamanda yaşadım bu acı tecrübeyi ama gerçekten nasip kısmet işi. Benim doktorum kesin gözüyle bakıyordu yaş ve embriyoların kalitesinden dolayı . Mesela benden sağlıksız ve embriyosu kalitesiz olan bayanın iki embriyosu tuttu aynı gün transfer olmuştuk ama benim tutmadı herkes şaşırdı . Gerçekten olacağı varsa oluyor. Arkadaşım transferden sonra işe başladı izin alamamıştı ve yorucu bir işi var ben evde yattım o çalıştı şimdi o hamile ben değilim . Herşey gerçekten kader kısmet .
Gerçekten bu işin hi matematigi bi formülü yok olmicak olan oluyor. Elimizden geleni yapıp bekliyoruz.. ben hayırlıdır istiyorum Allahtan yapıcak bişey yok

Bu gün 3. Gun belirti filan yok ufak sancılar giriyor ama belli belirsiz.. :dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua::dua:

Merhaba arkadaşlar geçen ay tüp bebek yaptırmıştım olmadı hemen akabinde hastane değiştirdim bukez doçent ile başladım doktorum okadar iyiki tüp bebeğe gerek yok dedi en basit en ucuz tedaviden olmazsa en zora en pahalıya geceriz dedi konya gibi lanet biyere gittiğime okadar pişman oldumki hem maddi hem maveni çöküyoruz zaten direk tüp başlttılar tüplerim tıkalıymış ve hsg çektirmeme rağmen kayserideki doktorum özel bir yöntemle çekiyor hsgyi normal çekinen hsgler açık görünebilir dedi bu yöntem bir istanbulda bir doktorda birde kendisinde türkiyede 2 doktor bu yöntemle çekiyor saolsun çok tıkalıymış açtım dedi 3 ay bekle dedi hamile kalırsın dedi seni boşa oyalamışlar tüp bebeğe gerek bile yok dedi allah razı olsun kendisinden kızlar sise tavsiyem 3 yılım boşa gitti benim hemde hayallerim doktoru iyi araştırın çok önemli bende saf gibi tüplerim açık diye sevinirken kapalı çıktı malesef direk tüp bebek diyen doktorlara ilk başta gebelik neden olmuyor araştırsınlar isteyin sonra tüp bebeğe geçin bu benim nacizane fikrim benim gibi oyalanmayın

Transferiniz pazartesi mi oldu benimde 3.günüm bende de hıc bir belirti yok test gününiz ne zman kacinci gun embriyosu
3. gun embrisu 12. Günde test yapicam sağ kasigimda kıpır kıpır küçük baloncuk:KK12: gibi bişeyler oluyo sanki ama muhtemelen kendimi çok dinliyorum ondan

3. gun embrisu 12. Günde test yapicam sağ kasigimda kıpır kıpır küçük baloncuk:KK12: gibi bişeyler oluyo sanki ama muhtemelen kendimi çok dinliyorum ondan
Merhabalar bende de aynı durum olmuştu. Bebeğimin tutunduğunu o zaman anlamıştım. İnşallah sizinki de tutunmuştur =)

Merhaba,o sizinle doktorunuz arasinda olan bisey benim 5.denemem oldugu icin her yolu denedik.1 kondu 2 kondu en son 3 deneyelim dedik oylelikle oldu.yani ard arda negatif sonuclarda doktorun insiyatifi bunlar.acibademde tedavi gordum bu arada
Merhaba 5.tedavinizmiş. 4 negatif deneme olunca sebep araştırıldı mı? Benim de 2 negatifim var. Doktor rahim filmini tekrarlamak istiyor. Oysa ilkşnde herşey normaldi. Bilemedim napacağımı

Merhaba 5.tedavinizmiş. 4 negatif deneme olunca sebep araştırıldı mı? Benim de 2 negatifim var. Doktor rahim filmini tekrarlamak istiyor. Oysa ilkşnde herşey normaldi. Bilemedim napacağımı
Merhaba,benim 3 negatif denemeden sonra rahim filmim tekrarlandi ama ben istedim,cunku cok uzun zaman olmustu ilkini cektireli,sonra histeroskopi yapildi 1 ay dinlendim 4.denemem de pozitifi gordum ama 8 haftalik gelisimleri durmustu.2 yil ara verdim kurtajdan sonra simdi 5.denememde yine hamileyim rabbim saglikla ilerlemesini nasip etsin,isteyen herkesede nasip etsin rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.benim hikayem bu canim

:olamaz:
Merhaba,benim 3 negatif denemeden sonra rahim filmim tekrarlandi ama ben istedim,cunku cok uzun zaman olmustu ilkini cektireli,sonra histeroskopi yapildi 1 ay dinlendim 4.denemem de pozitifi gordum ama 8 haftalik gelisimleri durmustu.2 yil ara verdim kurtajdan sonra simdi 5.denememde yine hamileyim rabbim saglikla ilerlemesini nasip etsin,isteyen herkesede nasip etsin rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.benim hikayem bu canim
Peki rahim filminizde yada histeroskopide bi sorun çıktı mı? Sebep bilememek çok yoruyor beni. Yarın rahim filmi tekrarlanacak, histeroskopi lafı yok şuan

:olamaz:

Peki rahim filminizde yada histeroskopide bi sorun çıktı mı? Sebep bilememek çok yoruyor beni. Yarın rahim filmi tekrarlanacak, histeroskopi lafı yok şuan
Hayir rahim filmim temiz cikti ama historoskopide polip cikmis tenizlendi,rahim traslandi.haklisin sebep aramak zor insani cok yoruyo ama tup bebek demek sabir demek,sabredicez.

Hayir rahim filmim temiz cikti ama historoskopide polip cikmis tenizlendi,rahim traslandi.haklisin sebep aramak zor insani cok yoruyo ama tup bebek demek sabir demek,sabredicez.
Size çok soru sordum lütfen kusura bakmayın, rahşm filmi çekildiği ay histeroskopi de yapılabiliyor mu yoksa 1 ay ara mı vermek gerek. Sizin nasıl oldu arası?

Size çok soru sordum lütfen kusura bakmayın, rahşm filmi çekildiği ay histeroskopi de yapılabiliyor mu yoksa 1 ay ara mı vermek gerek. Sizin nasıl oldu arası?
Tam olarak hayirlayamayacagim ama ikisininde ard arda oldugunu tahmin ediyorum.sikinti olmaz bence rahim filmi oyle cok buyuk bir islem degil.onemli olan histeroskopi

Tam olarak hayirlayamayacagim ama ikisininde ard arda oldugunu tahmin ediyorum.sikinti olmaz bence rahim filmi oyle cok buyuk bir islem degil.onemli olan histeroskopi
Çok teşekkürler, yarın rahim filmi temiz çıkarsa ben de sorayım bi histeroskopiyi

Merhaba arkadaşlar bizde ikinciyi planlıyoruz ama tarihe karar veremedik .. bu sefer 3 embriyo isteyeceğim bakalım .. Ne kadar ara versek iyi olur merkezimizde bi bayanla görüştüm onunda 2. Denemesiydi ikizlerine kalmış şuan ve sadece 1 ay ara vermiş. Benimde okulum başlıyor kısa ara vermezsem 1 sene felan beklemek zorundayım . Aslında kalben üzgünüm bende hemen istiyor ve korkuyorum .. önerilerinizi bekliyorum
Selam düzene girdimi herşey normale döndümü sende

Back
X