• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 tüp bebek başlayanlar

Benim de negatif arkadaşlar 0.97 çıktı 3. Gün embriyosu idi . Hayırlısı olsun şimdi biraz spor diyet ve sağlıklı 2 3 ay geçirip vücudu zihni toparlama zamani Benim için.
haberini beklediğim kişiler arasındaydın canım benim sonuc zamanımda çok motive olmuştun bana. sakın üzülme kendimizi toparlamamız lazım istedigin ilgi duydugun seyleri gerçekleştir Allah yardımcımız olur

Bu başlıkta malesef hepimiz negatif oldu nedense sevinmedik sevinen görmedim çok üzgünüm halen anlamış değilim 0’97 1,20 çıktı sizlerin bende 5,0 çıktı neden yüksekki ona ragmen negatif birde 5. Gün embriyosu daha çabuk kana geçiyor ben dayanamadım 8. Gün yaptım 11. Gün 12 gün hep 5,0 negatifti yükselmedi düşmedi 11. Günden bu yana adet oluyorum hiç durmadı 25 gün oldu sıkıldım artık

Benim de negatif arkadaşlar 0.97 çıktı 3. Gün embriyosu idi . Hayırlısı olsun şimdi biraz spor diyet ve sağlıklı 2 3 ay geçirip vücudu zihni toparlama zamani Benim için.
Bidahakine inş hepberaber olucak üzülme diyemem çünkü ben 1 ay olacak nerdeyse halen üzülüyorum neden diyorum elimde olmadan yapacak bişey yok aynı stres acılar bidaha yaşıcaz inş boşa çıkmaz bidakine

Hayirli olsun canim bebisin,insallah katlanarak devam eder saglikla bebisine kavusursun,bende beklemedeyim bugun 6.gunum 5.gun embriyosu 3 adet koyuldu heyecanla bekliyorum.senin adina cok sevindim darisi hepimizin basina insallah 🤗🤗🤗
Merhaba hangi merkezde tedavi görüyorsunuz benim doktorum 2 tane koyamayacağını söyledi ki 5.gün embriyosu 3 tane koyulmuş size

Merhaba hangi merkezde tedavi görüyorsunuz benim doktorum 2 tane koyamayacağını söyledi ki 5.gün embriyosu 3 tane koyulmuş size
Merhaba,o sizinle doktorunuz arasinda olan bisey benim 5.denemem oldugu icin her yolu denedik.1 kondu 2 kondu en son 3 deneyelim dedik oylelikle oldu.yani ard arda negatif sonuclarda doktorun insiyatifi bunlar.acibademde tedavi gordum bu arada

Merhaba,o sizinle doktorunuz arasinda olan bisey benim 5.denemem oldugu icin her yolu denedik.1 kondu 2 kondu en son 3 deneyelim dedik oylelikle oldu.yani ard arda negatif sonuclarda doktorun insiyatifi bunlar.acibademde tedavi gordum bu arada
Aa tamam o zaman kusura bakmayın ben ilk sandım evet başarsızlıklar oldukça sayının artacağını söylemişti ilk seferde mümkün değil demişti teşekkürler inşallah güzel sonuclar alırız hepimiz

Yalnız transferden 3 saat sonra büyük tuvaleti geldi stresten heralde bi şey olmuş mudur diye sordum dra olmaz dedi😕

Hanımlar bende tüp bebek sürecindeyim bugün iğnemin 3.günü gonal f 450 den günlük 225 mg yapıyorm bu iğneyi yaparken çevirdiğimde ve çıkarırken bır ıkı damla akıyor bu normal mi ben mi yanlış uyguluyorm sıfırlandıktan sonra 5 6 sn.de içinde bekletiyorm bır de mesela 450 lik iğneyi 2 seferde vuruluyorm ve az da olsa içinde kalıyor herkeste bu şekilde mi

Hanımlar bende tüp bebek sürecindeyim bugün iğnemin 3.günü gonal f 450 den günlük 225 mg yapıyorm bu iğneyi yaparken çevirdiğimde ve çıkarırken bır ıkı damla akıyor bu normal mi ben mi yanlış uyguluyorm sıfırlandıktan sonra 5 6 sn.de içinde bekletiyorm bır de mesela 450 lik iğneyi 2 seferde vuruluyorm ve az da olsa içinde kalıyor herkeste bu şekilde mi
O az da olsa kalan ilaç yedek doz, doz kayıplarına karşı . Bir de iğneyi çıkarır çıkarmaz vidalı iğnenin vidasini hemen takıp çıkarın iğneyi o doz kaybını engelliyor.

O az da olsa kalan ilaç yedek doz, doz kayıplarına karşı . Bir de iğneyi çıkarır çıkarmaz vidalı iğnenin vidasini hemen takıp çıkarın iğneyi o doz kaybını engelliyor.
Hani başta ve sonda bır ıkı damla aksa bile biz ayarladığımız dozu alıyoruzdur dimi

Yalnız transferden 3 saat sonra büyük tuvaleti geldi stresten heralde bi şey olmuş mudur diye sordum dra olmaz dedi😕
Bence takma bu durumu kafana allah olacak derse hersey oluyor olucagi varsa ne yapsan nafile hayirlisi olsun ben deliymisim strese girmisim tirnagim kirilsa bisey olmusmudur deyip saatlerce attim tuttum olmamis biseye yani tek yapicagin dua et hersey olucagina varir

Bence takma bu durumu kafana allah olacak derse hersey oluyor olucagi varsa ne yapsan nafile hayirlisi olsun ben deliymisim strese girmisim tirnagim kirilsa bisey olmusmudur deyip saatlerce attim tuttum olmamis biseye yani tek yapicagin dua et hersey olucagina varir
Benim ikinci denemem bu sefer olur inşallah sağlikli olsun tek istediğim bu

Merhaba arkadaşlar bizde ikinciyi planlıyoruz ama tarihe karar veremedik .. bu sefer 3 embriyo isteyeceğim bakalım .. Ne kadar ara versek iyi olur merkezimizde bi bayanla görüştüm onunda 2. Denemesiydi ikizlerine kalmış şuan ve sadece 1 ay ara vermiş. Benimde okulum başlıyor kısa ara vermezsem 1 sene felan beklemek zorundayım . Aslında kalben üzgünüm bende hemen istiyor ve korkuyorum .. önerilerinizi bekliyorum

Back
X