2019 tüp bebek başlayanlar

Arkadaşlar merhaba. Benim de cumartesi günü transferim yapıldı ilk tüp bebek denemem morfoloji sorunumuz vardi. dualarinizi esirgemeyin hayırlısıyla tutunsun bebeğim :nazar::dua:
Hayirlisiyla gonlun kucagin dolsun insallah su azimubarek gunde allahim tum bosluklari doldursun sonuc bekleyen yeni baslayan herkese sabir sonucuda selamet diliyorum hayirlisiyla paylasin pozitif haberlerinizi

Selam kızlar kandiliniz mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin 🙇cuma günü yazmistim değerim 12 çıktı diye pazartesi erkenden test yaptırdım sonucjm 54sizce nasıl..
Sanada hayirli kandiller sonucta pozitif ilerlemeside normal gibi ins devam gelir pek anlamam degerleri 1 kez yaptirdim ama hep arastiriyorum iki gune iki katlamasi lazimmis seninde ktlamis allah emeginîn karsiligîni gonlundekiyle versin ins

Haklısın Salı gününden sonra pek girmeyi düşünmüyorum ama sonuçları yazacağım sizlere .. çok üzüldüm keşke seninle olsaydı şimdi ne desem boş sana ama umarım tekrar denediğinde tutar .. hem kader yazgı diye bişey var nasipse olur nasip değilse napsak olmaz .. şimdide yazıp çiziyoruz ama tutacağı varsa her halükarda olur.. vakti gelince inşallah .. rabbim aratmadan daha fazla sana da bana da nasip etsin inşallah 🙏
Ben ilk deneme olunca tutmicani hic zannetmiyordum kendimi ona hazirlamadim sanki damdan dustum negatifle bundada hayir var kendimi bukez herseye hazilicam bugun sizlere dua ettim ins pozitif dersin ayagini surter gidersin arkandan bizde geliriz fazla girme ama habersizde birakma

Hayirlisiyla gonlun kucagin dolsun insallah su azimubarek gunde allahim tum bosluklari doldursun sonuc bekleyen yeni baslayan herkese sabir sonucuda selamet diliyorum hayirlisiyla paylasin pozitif haberlerinizi
Amin canım inşallah :dua: paylaşmaz miyim pozitif olsun da Allah'ın izniyle ve hayırlısıyla Rabbim cümlemize yardım etsin

Merhabalar ...8. Gün kan baktırdım 195 çıktı değer..🤗 2 embriyo koyulmuştu İkiz olabilir mi? Yarın 10. Gün tekrar baktıracam çok heyecanlıyım..rabbim hiçbirimizin kucaqını boş bırakmasın inşaallah hepinize duacıyım 🤲🏻

Merhabalar ...8. Gün kan baktırdım 195 çıktı değer..🤗 2 embriyo koyulmuştu İkiz olabilir mi? Yarın 10. Gün tekrar baktıracam çok heyecanlıyım..rabbim hiçbirimizin kucaqını boş bırakmasın inşaallah hepinize duacıyım 🤲🏻
Rabbim Sağlıkla kucagina almak nasip etsin hayırlısı olsun canım 195 çok güzel 10.gunde inşallah ikizdir tekizde olsa saglikli olsun yeter..😊

Rabbim Sağlıkla kucagina almak nasip etsin hayırlısı olsun canım 195 çok güzel 10.gunde inşallah ikizdir tekizde olsa saglikli olsun yeter..😊
Saol cnm benim..Sana da hayırlı olsun..benim ki merak işte tabiki tekiz ya da ikiz farketmez saqlıklı olsunlar da

merhaba lar benimde 28 martta transferim oldu.Heycanla bekliyorum sanki gün geçmiyor.3.gün trasferi bugün 8 gün oldu acaba belli olurmu.yaptırdığım merkez pazartesi yaptırmamı söyledi.
Merhaba oncelikle hayirlisi olsun. Pazrtesi gunu yaptirirsaniz daha iyi olur blirim o gunler gecmez ama yapacagniz evdekintestlere de cok guvenmeyin derim.

Back
X