- 15 Ekim 2018
- 97
- 119
- 23
- 30
Hayırlısı olsun bekliyoruz haberinizi. Allah buyuktur. hayırlı kandillerYarın transferim var arkadaşlar duanızı esirgemeyin .. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun .. Şimdiden kandillinizi kutlarım ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun bekliyoruz haberinizi. Allah buyuktur. hayırlı kandillerYarın transferim var arkadaşlar duanızı esirgemeyin .. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun .. Şimdiden kandillinizi kutlarım ..
Teşekkürler inşallah hepimiz hayırlısı ile en güzel sonuçlari alalimHayırlısı olsun inşallah mutlu haberi alırsınız dualarımız sizinlee
Kacinci gunun canim,hayirli olsun degerin iyi gorunuyorSelam kızlar kandiliniz mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsincuma günü yazmistim değerim 12 çıktı diye pazartesi erkenden test yaptırdım sonucjm 54sizce nasıl..
15.gunum oluyor 12.gun 12.38di değerimKacinci gunun canim,hayirli olsun degerin iyi gorunuyor
Hayirlisiyla gonlun kucagin dolsun insallah su azimubarek gunde allahim tum bosluklari doldursun sonuc bekleyen yeni baslayan herkese sabir sonucuda selamet diliyorum hayirlisiyla paylasin pozitif haberleriniziArkadaşlar merhaba. Benim de cumartesi günü transferim yapıldı ilk tüp bebek denemem morfoloji sorunumuz vardi. dualarinizi esirgemeyin hayırlısıyla tutunsun bebeğim![]()
Sanada hayirli kandiller sonucta pozitif ilerlemeside normal gibi ins devam gelir pek anlamam degerleri 1 kez yaptirdim ama hep arastiriyorum iki gune iki katlamasi lazimmis seninde ktlamis allah emeginîn karsiligîni gonlundekiyle versin insSelam kızlar kandiliniz mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsincuma günü yazmistim değerim 12 çıktı diye pazartesi erkenden test yaptırdım sonucjm 54sizce nasıl..
Ben ilk deneme olunca tutmicani hic zannetmiyordum kendimi ona hazirlamadim sanki damdan dustum negatifle bundada hayir var kendimi bukez herseye hazilicam bugun sizlere dua ettim ins pozitif dersin ayagini surter gidersin arkandan bizde geliriz fazla girme ama habersizde birakmaHaklısın Salı gününden sonra pek girmeyi düşünmüyorum ama sonuçları yazacağım sizlere .. çok üzüldüm keşke seninle olsaydı şimdi ne desem boş sana ama umarım tekrar denediğinde tutar .. hem kader yazgı diye bişey var nasipse olur nasip değilse napsak olmaz .. şimdide yazıp çiziyoruz ama tutacağı varsa her halükarda olur.. vakti gelince inşallah .. rabbim aratmadan daha fazla sana da bana da nasip etsin inşallah![]()
Amin canım inşallahHayirlisiyla gonlun kucagin dolsun insallah su azimubarek gunde allahim tum bosluklari doldursun sonuc bekleyen yeni baslayan herkese sabir sonucuda selamet diliyorum hayirlisiyla paylasin pozitif haberlerinizi
Hayırlısı olsun. inşallah tutunur canımm haberlerini bekliyoruz mutlakaArkadaşlar merhaba. Benim de cumartesi günü transferim yapıldı ilk tüp bebek denemem morfoloji sorunumuz vardi. dualarinizi esirgemeyin hayırlısıyla tutunsun bebeğim![]()
Amin amin inşallah canımHayırlısı olsun. inşallah tutunur canımm haberlerini bekliyoruz mutlaka![]()
Rabbim Sağlıkla kucagina almak nasip etsin hayırlısı olsun canım 195 çok güzel 10.gunde inşallah ikizdir tekizde olsa saglikli olsun yeter..Merhabalar ...8. Gün kan baktırdım 195 çıktı değer..2 embriyo koyulmuştu İkiz olabilir mi? Yarın 10. Gün tekrar baktıracam çok heyecanlıyım..rabbim hiçbirimizin kucaqını boş bırakmasın inşaallah hepinize duacıyım
![]()
Saol cnm benim..Sana da hayırlı olsun..benim ki merak işte tabiki tekiz ya da ikiz farketmez saqlıklı olsunlar daRabbim Sağlıkla kucagina almak nasip etsin hayırlısı olsun canım 195 çok güzel 10.gunde inşallah ikizdir tekizde olsa saglikli olsun yeter..![]()
Merhaba oncelikle hayirlisi olsun. Pazrtesi gunu yaptirirsaniz daha iyi olur blirim o gunler gecmez ama yapacagniz evdekintestlere de cok guvenmeyin derim.merhaba lar benimde 28 martta transferim oldu.Heycanla bekliyorum sanki gün geçmiyor.3.gün trasferi bugün 8 gün oldu acaba belli olurmu.yaptırdığım merkez pazartesi yaptırmamı söyledi.
çalışıyorum diyorum ki pazar akşamı gitsem yaptırsam çok değişirmiMerhaba oncelikle hayirlisi olsun. Pazrtesi gunu yaptirirsaniz daha iyi olur blirim o gunler gecmez ama yapacagniz evdekintestlere de cok guvenmeyin derim.
Çok sevindim darısı bizlerin başına inşallahMerhabalar ...8. Gün kan baktırdım 195 çıktı değer..2 embriyo koyulmuştu İkiz olabilir mi? Yarın 10. Gün tekrar baktıracam çok heyecanlıyım..rabbim hiçbirimizin kucaqını boş bırakmasın inşaallah hepinize duacıyım
![]()
Pazar gecesi geç saatte acile gidip yaptırsanız pek bir fark olmaz diye düşünüyorum tabi bu konuda tecrübeli olanlar daha iyi bilirçalışıyorum diyorum ki pazar akşamı gitsem yaptırsam çok değişirmi