Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben tedaviye başlayalı bir hafta olacak bende aynı moddayım doktora gelip gidiyorum iğne yapıyorum ama bir yandanda hiçbirşeyin farkında değil gibiyimArkadaşlar sonuçlarını öğrenenler var mı ? Benim sonucumu öğrenmeme 4 gün kaldı hiç bi his yok sanki transfer olmamış gibi ne bileyim günler azaldıkça da ya heyecandan yada korkudan böyleyim bilmiyorum zamanda geçmiyor ...
Tedavin hayırlı olsun ... Evet ilk zamanları öyle oluyor gidip geliyorsun iğneleri yapıyorsun bi yanın boşlukta kalıyor .. ama en zoru da transfer sonrası geçen zamanlarmış ... benim son 4 günüm kaldı sonuçları öğrenmeme belirti olmuyor ama belirtsiziklik kafana takılıyor ya olmadıysa ya olduysa diyerek günleri geçiriyorsun .. allah hepimizin yardımcısı olsunCanım ben tedaviye başlayalı bir hafta olacak bende aynı moddayım doktora gelip gidiyorum iğne yapıyorum ama bir yandanda hiçbirşeyin farkında değil gibiyim
Hayırlı haber bekliyorum inşArkadaşlar sonuçlarını öğrenenler var mı ? Benim sonucumu öğrenmeme 4 gün kaldı hiç bi his yok sanki transfer olmamış gibi ne bileyim günler azaldıkça da ya heyecandan yada korkudan böyleyim bilmiyorum zamanda geçmiyor ...
Merhaba 3.ya da 5. Gün embriyosu olmasına doktorlar mı karar veriyolar? Bir de sadece tek emriyo mu transfer ediliyor onu merak ettimMerabalar bende tup bebek tedavisine baslamistim trabsferim 13 martta yapildi.5.gun embiriyosu
Bugun 9.gundu test yapildi bugun betam 16.42.
Sali gunu yani 14.gun tekrarlancak kan testim.hayirli sonuclar alirsiniz insallah hepimiz..
Sormak istediginiz bisi varmi?
Merhaba Evet doktor karar veriyor hücre bölünmesiyle alakalı bir durum diye biliyorum. Bende tek embiryo konuldu yaşım 24. belirli yaşlardan sonra çift embriyo konuluyo genelde diye biliyorumMerhaba 3.ya da 5. Gün embriyosu olmasına doktorlar mı karar veriyolar? Bir de sadece tek emriyo mu transfer ediliyor onu merak ettim
Anladım benim de 25 ondan sormuştumMerhaba Evet doktor karar veriyor hücre bölünmesiyle alakalı bir durum diye biliyorum. Bende tek embiryo konuldu yaşım 24. belirli yaşlardan sonra çift embriyo konuluyo genelde diye biliyorum
1 ya da 2 embriyo konulması doktorun insiyatifinde bazı yerlerde. Transfer öncesi bir görüşün doktorunuzla.Anladım benim de 25 ondan sormuştum
Yasa gereği 35 yaş altı ya da ilk denemesi ise 1 den fazla transfer edemiyorlar . Ama ben doktorumla görüştümde embriyoların sayısına göre karar veririz dedi ve 2 tane transfer ettiler . 3. Gün 5. Gün embriyosu da tamamen döllenmesine ve hücrelerinin çoğalım kalitesine bağlı . Bazı durumlarda ana rahminden fazla ayrı kalmasın diye 3. gün transferde ediyorlar . Ona da doktor değil embriyolog karar veriyor .Merhaba 3.ya da 5. Gün embriyosu olmasına doktorlar mı karar veriyolar? Bir de sadece tek emriyo mu transfer ediliyor onu merak ettim
Canim daha cok erken degilmi niye acele ettin 12.gunu bekleseydin ya.beta hcg kanda yukselmeye 7.ve 8. Gun basliyo zaten.bence 12.gun testini tekrarla canim.Bugün kan testi yaptırdım transferimin 8. Günü iki tane Blast transferiydi ve negatif (1,20) ile sonuçlandı .. dökecek gözyaşlarımız varmış hala demekkibekleyen arkadaşlarımın allah yardımcısı olsun ..
10. Gün doktor çağırmıştı test için bugün 8. Gün yapıp çok çıkan arkadaşlar var olsa çıkardıCanim daha cok erken degilmi niye acele ettin 12.gunu bekleseydin ya.beta hcg kanda yukselmeye 7.ve 8. Gun basliyo zaten.bence 12.gun testini tekrarla canim.
Sen bekle biraz daha lutfen 12.gun tekrarla testini ilaclarinida birakma sakin,doktorunla gorustunmu.Allahtan umit kesilmez bekle biraz daha10. Gün doktor çağırmıştı test için bugün 8. Gün yapıp çok çıkan arkadaşlar var olsa çıkardıboşa umutlandırmayım kendimi .. 2 günde ne kadar değer artabilirki
kabul ettim olmadı
Yok görüşmedim cuma teste gidicem orda da duyarızSen bekle biraz daha lutfen 12.gun tekrarla testini ilaclarinida birakma sakin,doktorunla gorustunmu.Allahtan umit kesilmez bekle biraz daha
Biraz guclu olmalisin hersey bizler icin canimcanim benim,ama bekle ve dua et cuma gunu tekrat test yaptir sonucuna gore doktorunla gorusursun.bu daha ilkmis dur daha yolun basindasin canim benim,elbet birgun rabbim nasip edecektir,Allah yardimcimiz olsunYok görüşmedim cuma teste gidicem orda da duyarızçok üzüldüm ilkti
güçlü birisi değilim bu konu da olamıyorum ..
İlaçları da kullanırımSen bekle biraz daha lutfen 12.gun tekrarla testini ilaclarinida birakma sakin,doktorunla gorustunmu.Allahtan umit kesilmez bekle biraz daha
AminBiraz guclu olmalisin hersey bizler icin canimcanim benim,ama bekle ve dua et cuma gunu tekrat test yaptir sonucuna gore doktorunla gorusursun.bu daha ilkmis dur daha yolun basindasin canim benim,elbet birgun rabbim nasip edecektir,Allah yardimcimiz olsun
ah canımm hiç üzülme nolur haber bekliyordum senden olsun daha cumaya kadar artışın olur sakın pes etme ve üzülüp kendinide daha çok yıpratma. vardır Allah ın bir bildiğiiiBugün kan testi yaptırdım transferimin 8. Günü iki tane Blast transferiydi ve negatif (1,20) ile sonuçlandı .. dökecek gözyaşlarımız varmış hala demekkibekleyen arkadaşlarımın allah yardımcısı olsun ..
Pek ümidim yokah canımm hiç üzülme nolur haber bekliyordum senden olsun daha cumaya kadar artışın olur sakın pes etme ve üzülüp kendinide daha çok yıpratma. vardır Allah ın bir bildiğiii