Canim gormemisim simdi farkettim tarifi sormussun ben de tam olarak bakmadim hic yapmadigim icin ama bildigim kadariyla döngüne gore bir tarihte basliyosun bazilari adetin 7 gunu bazilari birkac gun sonrasi basliyor ve belirli gun boyunca kullaniyorsun 15 gun olabilir emin degilim sabah ve aksam her seferinde taze yapmak sartiyla kahverenkli kabuklu sogani agzi kapali olarak belirli miktar kaynatip suyunu iciyorsun ac karina. O ay kullanan herkes cok akinti yasadigini soyluyor cunku temizliyormus. O ay icinde hamile kalan da var sonraki ay kalan da. Bi sonraki ay da incir kuru uyguluyorlar bu da yumurtaliklarin verimli olmasi icin tavsiye edilen bir kur. Dedigim gibi detayli tarifi Saracoglunun sitesinde bulabilirsjn ben de oradan biraz okumustum. Aslan pencesi de kadinlar icin tavsiye ettigi bir bitki daha cok hormon bozuklugunu ozellikle tsh dengesini buna bagli olarak adet dongusunu etkileyip duzene sokuyor onun da tarifi vardi. Saracoglu gercekten isinin ehli oldugunu dusuyorum o yuzden regl olur olmaz denemeye basliycam bu kurleri. Kusura bakma baya uzun yazdim tek seferde acikliyim dedim :)