- 12 Ağustos 2017
- 698
- 926
- 53
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #5.481
Allah yardımcın olsun canım rabbim evlatlarını sana bağışlasın.
Allah yardımcın olsun . Rabbim vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzularını.Merhaba arkadaşlar. Çarşamba günü serklaj oldum fakat açılma devam ediyormuş 1cm altın düşmüş, dikişe kadar dayanmış. Hiç sancım ağrımda yokhastane ye yatırdılar. Dualarınızda beni unutmayın lütfen, dr cok olumsuz konuşuyor daha 22+5 ikizler
Gecmis olsun, umarim dayanirsiniz birkac hafta daha... Zor bir durum.Merhaba arkadaşlar. Çarşamba günü serklaj oldum fakat açılma devam ediyormuş 1cm altın düşmüş, dikişe kadar dayanmış. Hiç sancım ağrımda yokhastane ye yatırdılar. Dualarınızda beni unutmayın lütfen, dr cok olumsuz konuşuyor daha 22+5 ikizler
Bence çok gerekli bende hem manuel em elektrikli var. Manuel 2 kat fazla sağıyor, hatta bimden almıştım. Az sonra büyük kızımı gezmeye götüreceğim, ikizlere süt sağdım bıraktım 4 saat kızıma ayırabileceğim.Gunaydinlar.
Dogumdan once sut pompasi aldiniz mi sizler?
Yoksa evdeyim ne de olsa izin suresince pompaya gerek yok mu ? Fikirlerinizi almak istiyorum.
Çok geçmiş olsun. Zamanında sağlıkla doğar inşallahhh.Merhaba arkadaşlar. Çarşamba günü serklaj oldum fakat açılma devam ediyormuş 1cm altın düşmüş, dikişe kadar dayanmış. Hiç sancım ağrımda yokhastane ye yatırdılar. Dualarınızda beni unutmayın lütfen, dr cok olumsuz konuşuyor daha 22+5 ikizler
Ya sen daha yeni dogurmadin mi ne gezmesiBence çok gerekli bende hem manuel em elektrikli var. Manuel 2 kat fazla sağıyor, hatta bimden almıştım. Az sonra büyük kızımı gezmeye götüreceğim, ikizlere süt sağdım bıraktım 4 saat kızıma ayırabileceğim.
Çok geçmiş olsun. Zamanında sağlıkla doğar inşallahhh.
Yeni olur mu 17 gün olduYa sen daha yeni dogurmadin mi ne gezmesi
En iyisini yapıyorsun canımYeni olur mu 17 gün oldu7. Gün başladım gezmeye. Büyük kızıma özel zaman ayırıyorum haftada 2 gün dışarı çıkıyoruz.
Öyle diğer yavrular herşeyin farkında canım daha çok özen gerektiriyor. Oh ne güzel yapıyorsunuz. Kontrol dışında ikizleri çıkarmadım henüz. Bebek arabasıyla mı çıkarıyorsun canım.? Kuzular nasıl? 4 kuzu maşallahhhEn iyisini yapıyorsun canımdiğer yavrularımızın da anneye ihtiyacı var.. bizde hastaneden çıktığımızdan beri hergün çıkıyoruz kızlarımla, iki haftadır bebeleri de gezdiriyoruz
Bebekler hep pusette duruyorlar canım, koltuklarına odalarında yerleştiriyorum gidiyoruz geziyoruz geri geldiğimizde yine odalarında indirip yataklarına geçiriyorum çok küçük oldukları için dışarıya çıktıklarını farketmiyorlar bileÖyle diğer yavrular herşeyin farkında canım daha çok özen gerektiriyor. Oh ne güzel yapıyorsunuz. Kontrol dışında ikizleri çıkarmadım henüz. Bebek arabasıyla mı çıkarıyorsun canım.? Kuzular nasıl? 4 kuzu maşallahhh
süper canım bravoBebekler hep pusette duruyorlar canım, koltuklarına odalarında yerleştiriyorum gidiyoruz geziyoruz geri geldiğimizde yine odalarında indirip yataklarına geçiriyorum çok küçük oldukları için dışarıya çıktıklarını farketmiyorlar bileokul yoğunluğunda sıkıntı çekmemek için pusete alışmaları lazım o yüzden hemen başladık gezmelere
İlk doğumum genel anestezi idi, kolay geçmişti. İkizler spinal ile oldu zorlandım ama 3. Günden sonra ağrı kesici istemedim. Zaten kendileri iğne yaptı ilk 3 günDoğum yapan arkadaşlar genel anestezi ile mi dogum yaptınız Sonrasında cok agrı oldumu Agrı pompası alcakmısınız diye sordu hastane o yüzden aklıma takıldı gerek var mı Çünkü ilk Oğlum da Ameliyattan çıkınca hiç ağrım olmamıştı ikizlerde farklı mı oluyor acaba
İkizlerimi spinal sezeryan ile doğurdum hiç ağrım sızım olmadı cok rahattımDoğum yapan arkadaşlar genel anestezi ile mi dogum yaptınız Sonrasında cok agrı oldumu Agrı pompası alcakmısınız diye sordu hastane o yüzden aklıma takıldı gerek var mı Çünkü ilk Oğlum da Ameliyattan çıkınca hiç ağrım olmamıştı ikizlerde farklı mı oluyor acaba
Agri pompasi nasil bir sey acaba benim cok agrim olmustuDoğum yapan arkadaşlar genel anestezi ile mi dogum yaptınız Sonrasında cok agrı oldumu Agrı pompası alcakmısınız diye sordu hastane o yüzden aklıma takıldı gerek var mı Çünkü ilk Oğlum da Ameliyattan çıkınca hiç ağrım olmamıştı ikizlerde farklı mı oluyor acaba
CIKTI AMA COK YOGUN DEGIL DEDI DR BEKLEYECEGIZ ARTIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?