- Konu Sahibi perikanadi
Caniiim
Canım benim erken doğumum oldu 25 haftalık bebeğini kaybettim.kızım 20 haftalıkken 20 mm altına düşmüştü acil serklaj oldum.Öyle dünyaya getirdim.şimdi ikizlere hamileyim.12.haftamda kanamam oldu.rahim ağzım 28 mm düşmüş.13 .haftada serklaj yapıldı.zaten kanana olmasa da serklaj olacaktım.5 haftayı geçti canım.buarada fitil kullandım enfeksiyon için antibiyotik kullandım ama enfeksiyon geçmemiş..kültür verdim üreme çıkmamış.doktor 2 hafta bekleyelim.sonra tekrar test versin dedi.pazartesi kasılmam oldu 1 gece hastane de kaldım serum verildi.şimdilik iyiyim.bu arada ben hamile kaldığını öğrendiğimden beri yatıyorum.hiç kalkmıyorum 18haf..başka birşey aklınıza takılırsa cevaplarim.inşallah herşey iyi olur..
Gecmis olsun canim, insallah bebeklerini zamani gelince saglikla kucagina alirsin. Ayrica bilgilendirdigin icinde cok tesekkur ederim. Sanirim seriklaj yaptirmiycam gerekli olmadikca
Bazen yaşananlar yol gösteriyor işte, dediğim gibi dr gereklilik görürse zaten kesin yaptırmak gerekir der. İnşallah ihtiyaç duyulmaz bol bol dinlen yorulma.
M mel33 canım geçmiş olsun bu arada evet okudum başına geleni kendini çok yipratiyorsun her zaman söylüyorum biraz rahatlamaya çalış zor biliyorum ama kendinede bebeklerine de zarar veriyorsun. Allah korusun evlatlarımızı da bizi de. Daha sıkıntılı günler gelecek o günlerde ne olacak benim kaburgalar başladı şimdiden uyutmuyor. Kültür de bir şey çıkmamış çok şükür. İnşallah yeniden ilaca gerek olmaz. Dikkat et kendine.