- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.801
Ne resmi bebişlerToplu Mesajla yapalım bence.
Bencede olabilirToplu Mesajla yapalım bence.
Biz de inşallah ilerde bebişimizin moklu bezini sallayıp kötü kahkahalar atarız be bacımHayırlısı herşeyin insan plan yaparken kader gülermiş bizimkide o hesap şimdi hepimize pis pis gülüyordur
Herkes öyle kabul eder mi kiToplu Mesajla yapalım bence.
Biz de inşallah ilerde bebişimizin moklu bezini sallayıp kötü kahkahalar atarız be bacım
Ooo biii gelsinnnn ben ona neler yapıcammm inşşş o günleri görürrüz sonra burda dırdır ederiz şikayet ederiz onları çok yaramazlar diyee hayali bi mükemmellllBiz de inşallah ilerde bebişimizin moklu bezini sallayıp kötü kahkahalar atarız be bacım
Bu çok iyiydiiiii gerçektennnnBiz de inşallah ilerde bebişimizin moklu bezini sallayıp kötü kahkahalar atarız be bacım
Utan utan utanmak en güzel duyguBeni utandiriyürsünüz hammfendikalp kalp kalp kalp
Bilmem ki. Toplu mesajda olursa gündüz girenler de atar hem. Görmüş olurlar. Mesela ben uyumak üzereyim. Zaten nefes alamıyorum. Başım da ağrımaya başladı uyumamaktanHerkes öyle kabul eder mi ki
NihahahhahaBu çok iyiydiiiii gerçektennnn
Yaaaa saklayanlar bile varmış ne diyosunnnBiz de inşallah ilerde bebişimizin moklu bezini sallayıp kötü kahkahalar atarız be bacım
YirimmmUtan utan utanmak en güzel duygu
Herkes kabul ederse benimde kabulümdürBilmem ki. Toplu mesajda olursa gündüz girenler de atar hem. Görmüş olurlar. Mesela ben uyumak üzereyim. Zaten nefes alamıyorum. Başım da ağrımaya başladı uyumamaktan
Nutella niyetine ohhhhYaaaa saklayanlar bile varmış ne diyosunnn
Hahhaha biyerleriyle gülerler bizeeee vallahiiNihahahhahasonra da yeni bez alırken reyonlar bize kahkaha atar ahajja
Tammdirr banada uyarHerkes kabul ederse benimde kabulümdür
YiiiiiiYirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?