- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.761
Hayırlısıyla kavuşursunuz canımcımValla bende 20 günlüğüne şehir dışına gidicem annemlere şimdiden onun üzüntüsü sardı içimi zor oluyor ya:)
tamam ceto sen kazandin cukur senin anam babam:)O zamann bende gel her havzun dib aynı gel baktı gör diyorum bebem
Ben söz vermiyeyim ama sana bu kıyağı yapacak arkadaşlar vardır
Topik evimiz Esma anamız zzzztamam ceto sen kazandin cukur senin anam babam:)
Bilmem ki çok faydalıymış sanırımbu keci boynuzu lekmezini cocuklara versek olur mu
Şifreyi hatırla yokmu ki?Ya şu applee yede bir proğram yapsalar sürekli syfayi yenilemek gerekiyo kaçiriyorm bazrn konuşmalari yaa varmi bilğisi olan kizlarr
hahayyy:) hihi hi hi anam babam:)Topik evimiz Esma anamız zzzz
Valla bende içimden onu düşünüyordum ya sürekli sayfayı yenilemek zorunda kalıyorum uzun süre girmeyincede kendi kendine çıkış yapıyorYa şu applee yede bir proğram yapsalar sürekli syfayi yenilemek gerekiyo kaçiriyorm bazrn konuşmalari yaa varmi bilğisi olan kizlarr
Bana ne dicünYahu herkese bişe diyorum, sümeyraya süm süm diyeyeim dedim K Kutsal pamuk senin için bi mahsuru var mıydı acaba
bugun esim banada aldi cocuklara yatmadan birer kasik verdim kan yapsin diyeBilmem ki çok faydalıymış sanırım
BendeeeeEvlendigim ay hamile kaldım,evlenene kadar (artık ne kadar safsam) ilişkiye sadece çocuk yapmak için girildigini sanıyordum.Gülmeyin bee.. Sonra yumurtlama falan hiç bilmiyordum çünkü gerekmemisti.Ne zaman 2.çocuğu istemeye başladık 2014 de,işte o zaman ben yumurtlama olayından haberdar oldum
Ya açik sayfa ama yenilemezsem eğer çikmiyor yeni mesajlar proğrami olsa çok iyi olurduuŞifreyi hatırla yokmu ki?
Iyi yapmışsın canım benim onlar çok etkili soğan kurunu bende kullandım dikkat et kendine canım üstünü sıkı giyinBizim burda doğalgaz yok klimayla ısınıyoruz ufo felan işte.. evet normalde çok sık hasta olurdum ama bu sene çok şükür olmadım daha soğan kürü incir kürü derken başıklık sistemimi güçlendirdim heraldeee
Iyi yapmış sabahları yedir ıyi gelir yavrucaklara ❤bugun esim banada aldi cocuklara yatmadan birer kasik verdim kan yapsin diye
Çok teşekkür ederim bebeğim öyle yapıyorum elimden geldiğinceeeIyi yapmışsın canım benim onlar çok etkili soğan kurunu bende kullandım dikkat et kendine canım üstünü sıkı giyin
Seymacim nasıl kullansin peki gün içindeBen söz vermiyeyim ama sana bu kıyağı yapacak arkadaşlar vardır
ikisi de olur bence
Tövbee ya bu kız beni çok güldürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?