- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 83
- 38
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.821
Tövbeee yarabbimmmmm dhada nelrr sapitti millet ayollYaaaa saklayanlar bile varmış ne diyosunnn
Kahkaha attımNutella niyetine ohhhh
Ne fotosu atılıyo beyaBilmem ki. Toplu mesajda olursa gündüz girenler de atar hem. Görmüş olurlar. Mesela ben uyumak üzereyim. Zaten nefes alamıyorum. Başım da ağrımaya başladı uyumamaktan
Süt ve saçtan kolye yapan bile var ayolllTövbeee yarabbimmmmm dhada nelrr sapitti millet ayoll
Valla ben de kuzum kendi söylediğime güldümKahkaha attım
Kendimizin şekerimmmmNe fotosu atılıyo beya
DeliValla ben de kuzum kendi söylediğime güldüm
Aaaaaa tamam bana uyarKendimizin şekerimmmm
He o tamm ama b...bez de olmzkiii yaaaSüt ve saçtan kolye yapan bile var ayolll
Foto kuzu. Ama beceremedim. Bi daha deniyimNe fotosu atılıyo beya
Kız öyle deme parfüm kokusu gibi içine çekicen misssIyyyyy
Hele ben hiç anlamiyorum kuzular çildirtiyo beni bu sayfaa helede reklamlar mazeretim var asabiyim benFoto kuzu. Ama beceremedim. Bi daha deniyim
Hahahhahshshshh kahkahaaa attim şuannnnnKız öyle deme parfüm kokusu gibi içine çekicen misssşakaa
Bende oğlan olursa sünnet ettirince deyip devamını getirmek istemiyorumKız öyle deme parfüm kokusu gibi içine çekicen misssşakaa
Hani pilavı oluyo /:)Bende oğlan olursa sünnet ettirince deyip devamını getirmek istemiyorum
Kuzummmm tv seyrediyorum yatacağım sen neler yapıyorsun nasılsınKutsal panter @Seymaaao @canli anne Youlost16 Umutlu Anne Bekleyiste huuuuuu ni yabıyonuz yahhu nirelerdesniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?