- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #2.861
Verelim canım ama verecek bişry yokNe içiyonuz hatunlar siz banada versenize
Yok kız midem şişş cok kötym bilmiyormCanım az olur, yetişkinsiniz sabah akşam alsın canımcım
Hee yaa ben de alcam
canım geceleri ver istersen, sabahalrı verirsem işin 2 kat artabilir
hep beraber inşallah.
Miden niye bulanıyor, sobadan mı canım?
Beni gören görmüşşşş alan almışşşş
hee yaa inşaşlah yaparlar
Sana diyorum ya canım tatlım kıymetlim
Hee ya tavuk gibi olduk, halimiz içler acısı
Uyusun da büyüsün bebiiiişşş
aynen ben de hastayım onaaa
Verelim canım ama verecek bişry yok
Kızzz :) hayırlara çıksınYok kız midem şişş cok kötym bilmiyorm
Yok kız daha yeni regl bitti sanki dünyanın yükü üzermde mesajı bile zor yazyormKızzz :) hayırlara çıksın
Evet en iyisi milli içeçekhahahah çay iyidir candır
Hadi ya olsun belkide üşüttün havalarda soğuk bende hastayım . vallah bu ay başı ben çekiyormuşum heYok kız daha yeni regl bitti sanki dünyanın yükü üzermde mesajı bile zor yazyorm
Hamile misin? Aa aa kiz daha geçen aylarda dua ediuordun insallah yoktur bebegim daha çok küçük diye? Yoksa ben mi baskasiyla karistirdim?benm kucuk kiz hala uymadi kolumu his edemiyorm uyumk istiyormmm
ALLAH şifa versn kuzm yaa öyle kötü oldm ki yatsı namaznı kılmadm birde giya meryem süresine başlaycmm yarn mutlaka okumam lazm sabah omuyaym ki akşam saati zor gelmesnHadi ya olsun belkide üşüttün havalarda soğuk bende hastayım . vallah bu ay başı ben çekiyormuşum he
CiddimsnKızlar ben tiramisumu gördüm gözüm gönlüm açıldı
Balımmm tişkür ederim asıl sana maşallah tütütüKızlar ben tiramisumu gördüm gözüm gönlüm açıldı
Tabi arkadaş görüşn siz bizde bi fotoları görmkdik mesajda atın dedikk hiçbiri saolsn atmdıEvetttt
Yok kız bende bişey yok düz bişeyimbenBalımmm tişkür ederim asıl sana maşallah tütütü
Biz takipleştik kızzz instadaTabi arkadaş görüşn siz bizde bi fotoları görmkdik mesajda atın dedikk hiçbiri saolsn atmdı
Sen bir de benim gözümle gör beybilomYok kız bende bişey yok düz bişeyimben
Ayy bide nasl söylüyor nyse bn cekileymm yavastannn..Biz takipleştik kızzz instada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?