- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #4.421
Amin kuzum ya bakalım hayırlısıInşallah canım dua et rabbim hayırlısını versin
Yumurtluyomusun yoksaBelirsizlikler içersindeyim diyorsunn yaniiii :) ya valla bende ovü takibi yapıyorum daha birşey olmadı valla başım çok ağrıyor midem bulanıyor daha adetime çok olduğunu bilmesem hamileyim zannedicem
ya ahahaha ciddi ciddi yaptı yaaAmin kuzum ya bakalım hayırlısı
Alımlar çok da olsa, sistemimiz biraz kötü, çok yıpratıcı ve zor. Bu yüzden seenle de pek ilgisi yok maalesef canım.Fen bilgisi öğretmenliği canım alımlar da iyide ven adam akıllı çalışmadım hic bu süreç önemli sadece sınava odaklanıp atanmak lazım o da bende yok maalesef
Eveeeettthahaha hepimizin huzuurunda söz verdin kutsal yapacam diye D|
Ya işte test yaptım çıkmıo çizgi kafam karıştıYumurtluyomusun yoksa
ya ben o şarkıyı ilk dinlediğimde Allah yar sanıyodumAhahahahah şuan kendi kendime krize girdim bebeğim bende senin ismini okuyunca içimden şu şarkı geliyor aklıma alla yar alla yar alla alla alla yarrrr
Vay anasını ya bi isim nelere kadirmiş bunu da gördük tövbe tövbeeeeAhahahahah şuan kendi kendime krize girdim bebeğim bende senin ismini okuyunca içimden şu şarkı geliyor aklıma alla yar alla yar alla alla alla yarrrr
Ahahahaya ben o şarkıyı ilk dinlediğimde Allah yar sanıyodum
Ne sandın bebeğiiimmm biz sevdiklerimizi ciddiye alırızya ahahaha ciddi ciddi yaptı yaa
kutsallar gittikçe çoğalıyordu yakında bütün topik kutsal olacakVay anasını ya bi isim nelere kadirmiş bunu da gördük tövbe tövbeeeeyalnız o şarkı eşimin en sevdiği şarkı
Yumurta akıntısı gibi akıntın oldu muYa işte test yaptım çıkmıo çizgi kafam karıştı
Kan çekmiş demekki bak sende onun en sevdiği ismi kullanıcı adı yapmışssınnnnVay anasını ya bi isim nelere kadirmiş bunu da gördük tövbe tövbeeeeyalnız o şarkı eşimin en sevdiği şarkı
Şaşırırsam soylekutsallar gittikçe çoğalıyordu yakında bütün topik kutsal olacak
Yok o daha olmadıYumurta akıntısı gibi akıntın oldu mu
Yok kız ben hafızlıktan yürüdüm bu ismeKan çekmiş demekki bak sende onun en sevdiği ismi kullanıcı adı yapmışssınnnn
O zaman olacaktır bu günlerde canım sen iyice bakYok o daha olmadı
Valla sormaaaa bebeğim ya ben hele hadi siz bişey değilsinizde dvtb diye bı kullanıcı vardı aynen olduğu gibi okudum yani ne diyebilirm ya töbe töbe sanki dalga geçıyomul gibi hissettim kendimiiiKutsalll BULUT kuzu sende ismini değiştir lütfen bugün sana şehirsiz bulut diye okurken anam bi gülme tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?